Η σεξουαλική επαφή για ένα ζευγάρι είναι ένας αρκετά σημαντικός τομέας. Αν δεν τα βρείτε εκεί παιδιά μου, πολύ σκούρα τα πράγματα. Σκέψου, επίσης, πόσα πράγματα κάνεις εσύ για να τον ευχαριστήσεις τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της πράξης. Ξεχνάς τα καινούρια εσώρουχα που πήρες, το σχολαστικό ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή, τη αποτρίχωση στα πόδια, την κρέμα σώματος που τη βάζεις πάνω σου με τις ώρες πια λες και το άρωμα σου δεν αρκεί;; Ε κάνε και κάτι για τον εαυτό πια και προτίμησε τις παρακάτω τροφές ... για το καλό σου:

1. Αβοκάντο. Όπως και πολλές άλλες τροφές, το αβοκάντο βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος. Αν δε σου αρκεί αυτό για να βάλεις το αβοκάντο για τα καλά στη διατροφή σου, να σου πω ότι βοηθάει με τον τρόπο του στη σεξουαλική σου ζωή - η ερωτική διάθεση στα ύψη με λίγα λόγια.

2. Μαύρη σοκολάτα. Την προτιμώ τελευταία γιατί ενώ τρως σοκολάτα έχεις κιόλας την ψευδαίσθηση ότι κάνεις καλό στον οργανισμό σου. Ήξερες όμως ότι είναι και αφροδισιακή; Στο λέω και στο υπογράφω.

3. Φράουλες. Από τα πιο αγαπημένα μου φρούτα ever! Τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες έχει παρατηρηθεί ότι πηγαίνουν την σεξουαλική επιθυμία στα ύψη. Μήπως να τις δοκιμάσεις ξανά σύντομα; Λέω εγώ τώρα..

4. Καρπούζι. Βοηθάει αρκετά ώστε να βρίσκεται το δέρμα σου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πέρα από αυτό, σου δίνει παραπάνω όρεξη για παιχνίδια ερωτικά που λέει και το αγαπημένο μου άσμα.

5. Αμύγδαλα. Κάνουν πολύ καλό στον οργανισμό σου και υποβοηθούν τη σωστή κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, σε χαλαρώνουν και νιώθεις λιγότερο στρεσαρισμένη. Να φάμε κανένα κιλό μήπως;

6. Στρείδια. Κι ας μην τρελαίνεσαι για τα θαλασσινά. Φήμες λένε ότι σε βάζουν για mood για παιχνίδια και σεξ. Αν σε πάει σε μαγαζί για θαλασσινά στο πρώτο ραντεβού, θέλω να πονηρευτείς λίγο. Δεν είναι αφροδισιακά μόνο για τους άντρες όπως νόμιζες, έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και στα δυο φύλα εξίσου.

Καλή όρεξη ε!