Μερικές γυναίκες θα τσινήσουν με αυτά που θα διαβάσουν. Δε φταίω εγώ όμως που όλοι οι άντρες βαθμολογούμε όπου βρεθούμε κι όπου σταθούμε. Αυτή είναι η φάση στις αντροπαρέες κι όποιος το αρνείται, απλά κοροϊδεύει τον εαυτό του. Περνάει μια κοπέλα από μπροστά μας κι ακούς τα νούμερα να πέφτουν βροχή γύρω σου. Ε, θα ήταν παράλογο αν δεν μπεις κι εσύ στο παιχνίδι...

Σήμερα λοιπόν, σκέφτηκα να βαθμολογήσω τις σεξουαλικές επιδόσεις των γυναικών, όπως ακριβώς θα το έκανα με κολλητούς και φίλους σε μια έξοδο για καφεδάκι, στο διάλειμμα της σχολής.

#1 Αυτή που προσπαθεί υπερβολικά – Σα να λέμε η Καταστροφή!

epidoseis1

Κατά βάθος, πολύ βάθος όμως, έχει τις δυνατότητες να γίνει καλή επειδή το θέλει τόσο πολύ! Η θέληση όμως αυτή καταστρέφει τα πάντα. Η υπερβολική της προσπάθεια την κάνει εντελώς ασυγχρόνιστη, άκυρη στις κινήσεις της και γενικά κάνει φοβερή δουλειά στο να σου αποσπά την προσοχή στα πάντα εκτός από το σεξ. Είναι η φάση που από μέσα σου λες «Θέε μου, τι κάνει;» ενώ κατέχει τα υψηλότερα ποσοστά σε ατυχήματα, τραυματισμούς και σπασμένα προφυλακτικά.

Οι κοπέλες αυτής της κατηγορίας είναι οι πλέον άπειρες και για κάποιο λόγο έχουν πιστέψει ότι οι άντρες δεν πονούν καθόλου σε κάποια …ιδιαίτερα σημεία. Πέρα από άπειρες όμως υπάρχουν και αυτές που απλώς είναι μεθυσμένες. Να ένας καλός λόγος να μην «εκμεταλλευτείς» μία μεθυσμένη γυναίκα.

#2 Αυτή που …φοβάται – Σα να λέμε η Παρθένα!

epidoseis2

Μερικές κοπέλες είναι απλά χαζές! Επειδή κάποιοι άντρες έχουν βίτσια με τις παρθένες νομίζουν ότι το να κάνουν μία τέτοια θα ανάψει περισσότερο τον σύντροφό τους. Όταν καταλήγεις στο κρεβάτι με μία κοπέλα αυτής της κατηγορίας είναι σίγουρο ότι θα σε κοιτάξει με το πιο αθώο βλέμμα ever σα να μην έχει ιδέα τι θα ακολουθήσει.

Και όταν αυτό ακολουθήσει θα συνεχίσει να το παίζει και να σε σπρώχνει από δίπλα της. Θα παίρνει συνεχώς τις πιο αμήχανες πόζες και αν το παρακάνει θα σε φτάσει στα όρια σου και θα της πεις «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ»!

#3 Αυτή που δεν κουνιέται καν – Σα να λέμε η Ντίβα!

epidoseis3

Η κοπέλα δεν ξέρει, δε θέλει ή δεν της αρέσει να κάνει τ-ι-π-ο-τ-α! Θα μετατρέψει το σεξ ανιαρό για τον άντρα παρόλο που η ίδια θα ικανοποιηθεί αρκετά περισσότερο από ότι η #1 και η #2 και αυτό γιατί θα ασχοληθούν πιο πολύ μαζί της. Ή για την ακρίβεια μόνο ο άλλος θα ασχοληθεί μαζί της. Αυτή …σνομπάρει.

Ακόμα και έτσι όμως, αρκετοί άντρες θα επιλέξουν μία τέτοια γυναίκα. Κατά βάση είναι όμορφη, κάνει τη διαφορά και ενδείκνυται να την …κυκλοφορήσεις!

Στις ηλικίες 20-25 πρόκειται για το πιο συχνό φαινόμενο. Είναι η ίδια ηλικία που οι γκόμενες το παίζουν κάποιες επειδή αγόρασαν καινούρια γόβα!

#4 Αυτή που «τρώγεται» - Σα να λέμε η Κοπέλα Σου

epidoseis4

Είναι η καλή και αθώα – όσο πρέπει – κοπέλα η οποία μπορεί να μην έχει κάνει σεξ με πάρα πολλούς άντρες αλλά έχει κάνει μία ή δύο μακροχρόνιες σχέσεις και ξέρει πώς να σε ικανοποιήσει πραγματικά. Τουλάχιστον αν είστε ζευγάρι…

Είναι σίγουρα πιο καυτή από την #3 και υπόσχεται βραδιές που θα σε κάνουν να νιώσεις πραγματικά ολοκληρωμένος. Όλες οι γυναίκες μπορούν να ενταχθούν σε αυτή την κατηγορία. Αρκεί να αφήσουν πίσω τους τα ταμπού και να βρουν κάποιον να ερωτευτούν πραγματικά.

#5 Αυτή που …ξέρει – Σα να λέμε η Πορνοσταρ!

epidoseis5

Ξέρει τι της γίνεται. Είναι δασκάλα στο κρεβάτι και θα το καταλάβεις για τα καλά από τα πρώτα δευτερόλεπτα που θα βρεθείτε μαζί. Δεν ξέρω τι ευθύνεται για αυτό; Οι ροζ ταινίες που έχει παρακολουθήσει; Οι πρώην της; Το ταλέντο της; Ότι και να είναι, αν το βρεις δε θέλεις να το χάσεις. Γεννήθηκε για να κάνει σεξ και το ξέρει πολύ καλά!

Μην προσπαθήσεις να της το παίξεις αδιάφορος. Θα το καταλάβει και θα σε αφήσει σύξυλο με τις ικανότητές της. Βασικά τι αδιάφορος. Αν καταφέρεις και την πετύχεις στον δρόμο σου δεστηνε κάπου και αστην εκεί για πάντα. Είναι λίγες. Είναι καλές. Είναι αυτές που ψάχνουμε.

Τώρα που τις βαθμολογήσαμε άντε να τις βρούμε. Άρχισαν και τα μαθήματα...