Αν υπάρχει μια φαντασίωση που την μοιράζονται όλοι (περίπου) οι φοιτητές του κόσμου, αυτή έχει να κάνει σίγουρα με το σεξ στη σχολή καθώς και τα υπόλοιπα πολυσύχναστα σημεία μιας Πανεπιστημιούπολης.

Μη ρωτήσετε γιατί. Δεν ξέρω να απαντήσω με βεβαιότητα. Πιθανολογώ όμως, πως είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού του απαγορευμένου που περιέχεται στην όλη φάση, των άπειρων ωρών που περνάμε εντός αυτών των χώρων μέσα στην ημέρα μας, καθώς και των κάθε άλλο παρά λίγων «πειρασμών» που κυκλοφορούν εντός των «Πανεπιστημιακών Συνόρων». Τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες...

Το σεξ στη σχολή όμως, δεν είναι μια απλή υπόθεση που λες «Θα το κάνω!» κι απλά γίνεται. Είναι πολλά τα δεδομένα που οφείλουμε να ζυγίσουμε σωστά και μπόλικες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε, πάντοτε την κατάλληλη στιγμή και με τον/την κατάλληλο/η παρτενέρ.

Στην προσπάθειά μας λοιπόν, να συντάξουμε έναν «Οδηγό» με στόχο την απόλαυση εντός του «Οίκου της Γνώσης» (υπερβάλλω προφανώς!), καταλήγουμε στα εξής:

Πού είναι το καλύτερο σημείο της σχολής για να ανάψουν τα αίματα;

Εδώ τα πράγματα ποικίλουν, ανάλογα με τη σχολή και τα κτίρια που έχει ο κάθε ...αναγνώστης στη «διάθεσή» του. Η πλέον κλασσική επιλογή, είναι προφανώς η βιβλιοθήκη. Σχετικά απομονωμένη, εκ των πραγμάτων ήσυχη και προκαλεί ένα «αισθησιακό mood» λόγω κι αντίστοιχων σκηνών σε ταινίες και σειρές του εξωτερικού. Από εκεί και πέρα όμως, αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο extreme, θα πρότεινα ένα άδειο αμφιθέατρο τις απογευματινές ώρες ή κάποια αίθουσα μεταπτυχιακών, κατά την περίοδο της εξεταστικής, με την ελπίδα πως απουσιάζουν όλοι οι ...αριστούχοι, πρώην προπτυχιακοί φοιτητές. Για τα Τμήματα που διαθέτουν Αίθουσες Ομαδικής Μελέτης, δεν απαιτείται και πολλή σκέψη ενώ η πιο «ασφαλής» λύση είναι το αυτοκίνητο, στο πάρκινγκ της σχολής, αφότου έχει πέσει το φως του ήλιου. Οκ, το τελευταίο δεν είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου όταν ακούς "σεξ στη σχολή",  την αναφέρω όμως ως μια λύση έκτακτης ανάγκης!

Τι παίζει την επόμενη μέρα;

Αν είστε ζευγάρι, προφανώς τίποτα διαφορετικό από την προηγούμενη. Αν όμως, δε μιλάμε για δεσμούς και τέτοια πράγματα, αλλά για μια απλή σεξουαλική ικανοποίηση της φαντασίωσης δύο ανθρώπων, τότε απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρξουν απρόοπτα. Διότι δεν είναι ωραίο να μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο «βασάνων» για χατίρι μιας καύλας της στιγμής. Έχε στο μυαλό σου, πως την επόμενη μέρα, όπως κι όλες τις επόμενες μέχρι το τέλος του έτους, θα βλέπεις ξανά και ξανά το ίδιο άτομο. Άσε που σύμφωνα με τους Νόμους του Μέρφυ, θα το βλέπεις πολύ συχνότερα από πριν. Η διαδικασία αυτή, είναι πλήρως διαχειρίσιμη από μέρους σου; Αν ναι, χαίρομαι κι όρμα! Αν όχι, σκέψου το δεύτερη και τρίτη φορά προτού ενδώσεις...

Πώς αντιδράτε σε περίπτωση ...εφόδου;

Όπως κάθε σεξ σε δημόσιο χώρο, έτσι και το σεξ στη σχολή είναι «επικίνδυνο» να σας πιάσουν τσακωτούς. Κι εδώ που τα λέμε, εκεί έγκειται όλη του η γλύκα και απόλαυση. Άλλο να έχεις στο νους σου τον κίνδυνο όμως και να νιώθεις «παραβάτης» κλπ κι άλλο να ζεις την στιγμή όπου όντως σας πιάνουν στα πράσα. Είτε συμφοιτητές σας, είτε ακόμη χειρότερα υπάλληλοι του Πανεπιστημίου ή καθηγητές. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Τα επιφωνήματα «Ωχ!», «Ααα!», «Εεε!» κλπ, δε βοήθησαν ποτέ και κανέναν! Όπως επίσης, καμία βοήθεια δεν προσφέρει η ατάκα «Δεν είναι αυτό που νομίζετε»... Το μόνο που έχω να προτείνω, είναι η επιλογή στάσεων όπου το ακατάλληλο της στιγμής καλύπτεται γρήγορα, εύκολα κι ανώδυνα. Όπως επίσης η επιλογή του σεξ χωρίς την αφαίρεση του κύριου όγκου του ρουχισμού του ζευγαριού (βοηθούν οι φούστες στις γυναίκες!). Από εκεί και πέρα, τα αυτιά σας ορθάνοιχτα για τυχόν βηματισμούς ή διαλόγους που ...πλησιάζουν!

Το μεγάλο ζήτημα του Παρτενέρ!

Και τέλος, στο ερώτημα ποιος είναι ο Απόλυτος Παρτενέρ για σεξ στη σχολή, θα σας πω ένα πράγμα: σαν τους διδακτορικούς που επιτηρούν στις εξεταστικές (ναι, αυτός/ή που έκανε τα στραβά μάτια στο κινητό σου) ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ!

Άντε και καλό βόλι μετά την επιστροφή στα έδρανα!

Πηγή: neopolis.gr