Πρόκειται για ένα δίλημμα το οποίο συζητιέται πολύ συχνά τόσο σε αντρικές όσο και σε γυναικείες παρέες. Εν τέλει όμως, έχει δοθεί ξεκάθαρη απάντηση ποτέ;

Αυτό θα επιχειρήσουμε να κάνουμε σήμερα. Η ώρα μας το επιτρέπει, η απελευθέρωση των σεξουαλικών συζητήσεων είναι δεδομένη οπότε τίποτα δε μας εμποδίζει.

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως όταν μιλάμε για σεξ μπορούμε να εννοούμε δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα; Γιατί κακά τα ψέματα, το άγριο σεξ δεν έχει καμία σχέση με το να κάνεις έρωτα. Ναι, και στα δύο η διαδικασία αυτή καθ' αυτή μοιάζει ίδια, αλλά το θέμα είναι πώς κάνεις αυτό που κάνεις, τι σκεφτόσουν πριν, τι σκέφτεσαι κατά τη διάρκεια και τι θα σκέφτεσαι μετά το τέλος της φάσης. Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις είναι που κάνουν τη διαφορά και «σπάνε» την σεξουαλική πράξη σε δύο εντελώς διαφορετικές έννοιες.

Από τη μία έχουμε το hardcore που διαβάζουμε και στα Γιουπορν όπου:

Ξεσπάς

Προσφέρεται σε ανθρώπους με έντονη καθημερινότητα που αναζητούν κάτι να ξεσπάσουν και να ηρεμήσει η ψυχούλα τους. Μπορούν να το κάνουν στον/στην παρτενέρ τους αρκεί βέβαια να το θέλει και αυτός/ή. Πρέπει πάντως να θυμόμαστε ότι η πραγματική ζωή δεν έχει καμία σχέση με τις τσόντες…

Νιώθεις την ένταση

Είναι αυτό που αισθάνεσαι όλα σου τα όργανα να συμμετέχουν εκείνη τη στιγμή. Ξεχνάς που βρίσκεσαι και επικεντρώνεσαι στο να λες και να κάνεις πράγματα που ποτέ δε φανταζόσουν. Ακόμα και ο ιδρώτας γίνεται αφροδισιακό σε τέτοιες φάσεις.

Γίνεται παντού

Μεγάλο πλεονέκτημα αν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου. Το άγριο σεξ μπορεί να γίνει οπουδήποτε. Δεν απαιτούνται ούτε προετοιμασίες ούτε τίποτα. Αρκεί η θέληση και η κ@ύλα της στιγμής!

Η σχέση δεν είναι αναγκαία

Κατά τη γνώμη μου, ακόμη και το άγριο σεξ είναι καλύτερο όταν έχεις μόνιμο σύντροφο. Κάτι τέτοιο όμως, δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί να γίνει άνετα και στο αμάξι με μία κοπέλα που γνώρισες πριν από δέκα λεπτά στο κλαμπ. Τα πάντα επιτρέπονται.

Πληθώρα στάσεων

Είναι μερικές στάσεις (από τις καλύτερες) που δεν έχουν κανένα γούστο όταν η πράξη δε συνοδεύεται από την απαραίτητη αγριάδα. Φαντάζεσαι το doggy style με χάδια και το «Σ’ αγαπώ μωρό μου» να πλανάται στον αέρα. Too bad!

Είναι φαντασίωση

Καλώς ή κακώς το άγριο σεξ αποτελεί την πιο συχνή φαντασίωση τόσο των αντρών όσο και των γυναικών. Ναι, δεν είναι μόνο οι άντρες αυτοί που θέλουν να «βγάλουν τα μάτια» στη γραμματέα τους. Είναι και οι γυναίκες που πριν κοιμηθούν σκέφτονται (αμυδρά πάντα) τον υδραυλικό να τις βιάζει!

 


 

Αυτά για τους kinky τύπους. Τι γίνεται όμως όταν εμπλέκεται κι ο έρωτας; Όταν η πράξη δεν είναι μόνο η απάντηση στην σεξουαλική ανάγκη των δύο παρτενέρ αλλά κι ένδειξη αγάπης και στοργής του ενός προς τον άλλον και τούμπαλιν; Τότε, τα χαρακτηριστικά αλλάζουν εντελώς κι έχουμε:

Χρόνο για σκέψη

Ω ναι, το αργό σεξ σου επιτρέπει να σκεφτείς πράγματα. Να κλείσεις τα μάτια σου και να νιώσεις πως βρίσκεσαι στον παράδεισο και δε θέλεις να φύγεις ποτέ. Για ανθρώπους που ερεθίζονται εγκεφαλικά είναι ότι καλύτερο…

Επαφή με τα μάτια

Οι σκέψεις μπορούν να γίνουν κάλλιστα κοιτώντας τον άλλον στα μάτια. Και τότε η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και νιώθεις ότι γνωρίζεις πραγματικά και σε βάθος αυτόν/ή που είσαι μαζί του/της!

Αίσθηση ότι μοιράζεσαι

Βασικά, δεν είναι αίσθηση. Είναι η πραγματικότητα. Όταν φτάνεις στο σημείο να μοιραστείς το σώμα σου με κάποιον, τα βλέμματά σας κατά τη διάρκεια της πιο έντονης στιγμής τότε είσαι έτοιμος/η να κάνεις τα πάντα μαζί του/της.

Μια ωραία προεργασία

Σε αντίθεση με το άγριο σεξ, δε γίνεται να κάνεις έρωτα οπουδήποτε. Για παράδειγμα, δε θα μπορούσες να το κάνεις στις τουαλέτες του γραφείου. Δε σε εμπνέει η ατμόσφαιρα βρε αδερφέ. Χρειάζεται μια προεργασία. Ο κατάλληλος χώρος, ο κατάλληλος φωτισμός, οι κατάλληλες λέξεις πριν την πράξη. Όλα αυτά δίνουν μία άλλη πνοή στον έρωτα…

Ολοκλήρωση

Τελειώνοντας, αν όλα πάνε καλά, είναι σίγουρο πως θα αισθανθείτε μία ολοκλήρωση. Μία έλξη ο ένας για τον άλλον πιο έντονη από ποτέ. Σε αντίθεση με το άγριο σεξ, μετά την πράξη, δε θέλεις να φορέσεις τα ρούχα σου και να φύγεις. Θέλεις μια ζεστή αγκαλιά και να παγώσει ο χρόνος.

Το άλλο μας μισό

Και ναι, όταν κάνεις ήρεμο και βασανιστικά αργό σεξ, όταν κοιτάζεις κάποιον/α και λιώνεις, όταν αυτός/ή είναι σε θέση να σε κάνει να ανατριχιάσεις τότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου πούμε ότι βρήκες το άλλο σου μισό. Βέβαια, για να είναι η συνταγή άκρως πετυχημένη, πρέπει να πληρούνται κι άλλες προϋποθέσεις, που δεν έχουν να κάνουν με το κρεβάτι και την ερωτική συνεύρεση. Αυτή όμως, είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση...

Αυτά για σήμερα αγαπητοί αναγνώστες του Neopolis. Μοιράστηκα κάποιες από τις σκέψεις που προσωπικά έχω στο μυαλό μου πάνω στο θέμα αυτό. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει την επιλογή του. Αν θέλεις πάντως την προσωπική μου άποψη, τότε για κάθε 4 φορές άγριου σεξ, θέλεις και μία …έρωτα. Έτσι επειδή είμαι μαθηματικός και πρέπει να τιμήσω τους αριθμούς!

Και να θυμάσαι ότι η προσπάθεια είναι που μετράει. Δε σημαίνει ότι θα καταφέρεις να πετύχεις πάντα το ένα ή το άλλο... 

Πηγή: neopolis.gr