Μιας και μπήκαμε σε μια καινούρια χρονιά, έχουμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε κάθε πτυχή της ζωής μας, ώστε να αλλάξουμε τα άσχημα και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τα καλά. Έχεις βαρεθεί τις ίδιες εξόδους κάθε Σάββατο, τα ίδια μαγαζιά, τις ίδιες συνήθειες. Ήρθε ο καιρός, λοιπόν, να ανανεώσεις τα ραντεβού με το αγόρι σου, πριν βρεθείς να βαριέσαι τις εξόδους σας - επικίνδυνο σημείο για μια σχέση αυτό. Ακολουθούν μερικές ιδέες για τα επόμενα ραντεβού της χρονιάς!

1. Μουσείο ή έκθεση. Για να μην πας με τα χίλια ζόρια, πρέπει να βρεις κάτι ενδιαφέρον σύμφωνα με τα γούστα ή τις σπουδές σας. Μπορεί να πρόκειται για κάποιο μουσείο που δεν έχετε πάει ποτέ (ούτε καν με εκπαιδευτική εκδρομή) ή μια προσωρινή έκθεση που έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές. Αντί να πάρεις τη μαμά σου ή την κολλητή σου, μπορείς να το προτείνεις στο αγόρι σου και ελπίζουμε να δεχτεί.

2. Σινεμά. Δε βαρέθηκες να βλέπεις ταινίες από τον καναπέ του σαλονιού σου; Βρες αυτή την ταινία που αξίζει τα λεφτά του εισιτηρίου, πάρε ποπ κορν και κόκα κόλα και απόλαυσε μια έξοδο με το αγόρι σου. Καλός ο καναπές, η ταινία από το λάπτοπ και οι πιτζάμες αλλά δεν είναι και για χόρταση πια.

3. Καλλιτεχνική δραστηριότητα. Από ζωγραφική, μέχρι μαθήματα κιθάρας ή οτιδήποτε τέλος πάντων ταιριάζει στα ενδιαφέροντα σας και στα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

4. Πικ νικ. Αρκεί να βρείτε ένα χώρο που να σας εμπνέει, να τσεκάρετε τον καιρό και να φτιάξετε το καλύτερο καλάθι για πικ νικ - προσοχή, τα κεφτεδάκια μην ξεχάσετε!

5. Γυμναστική/χορός. Δε χρειάζεται να είστε χορευτές ή φανατικοί της γυμναστικής, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι σχετικό χωρίς εγγραφές για λίγα μαθήματα (ή και μόνο για ένα). Αν το ψάξετε καλά, θα βρείτε αρκετούς χώρους όπου μπορείτε να πληρώσετε ανά μάθημα. Κι αν θέλετε τη γνώμη μου, να μάθετε τανγκό παιδιά μου, θα έχει πλάκα!

6. Γεύμα σε εστιατόριο που δεν έχετε πάει ποτέ. Ενδεχομένως και να δοκιμάσετε γεύσεις που αποφεύγατε καιρό, όπως το ανατολίτικο ή ασιάτικο φαγητό. Μπορεί να σας αρέσει από εκεί που δεν το περιμένατε. Όπως και να χει, δεν μπορείς να απορρίψεις κάτι χωρίς να το δοκιμάσεις και μάλλον τώρα είναι η ευκαιρία σας!

7. Βόλτα στη φύση (για φωτογραφίες). Να μην έχετε υλικό για τα social media; Πλάκα κάνω (ή και όχι δηλαδή)! Πάντως μια βόλτα στο πράσινο θα σας ανανεώσει και θα σας χαλαρώσει. Οι φωτογραφίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες φυσικά!

8.. Επίσκεψη στο Ζωολογικό Κήπο. Πώς γίνεται να μην έχεις πάει ακόμη στο Ζωολογικό Πάρκο της πόλης σου; Ευκαιρία να πάτε μαζί και να δώσετε ποικιλία στα ραντεβού που βγαίνατε μέχρι τώρα.

9.. Μασάζ για δυο. Και μην τυχόν ζηλέψεις αν του κάνει μασάζ κάποια άλλη, μπορεί να συμβεί - απλά στο λέω.

10. Συναυλία. Αυτό δεν είναι στο χέρι σας, αλλά αν κάνετε την έρευνα σας εγκαίρως μπορείτε να απολαύσετε παρέα ένα συγκρότημα ή τον καλλιτέχνη που σας αρέσει. Αν μαζέψετε χρήματα - λέμε ΑΝ - μπορείτε να ταξιδέψετε κιόλας αν χρειαστεί, προκειμένου να βρεθείτε στη συναυλία που θέλετε.

xx