Αρχικά, να πούμε ότι οι γυναίκες πρέπει πρώτα να καταλάβουν οι ίδιες τον εαυτό τους. Μετά, θα τις κατανοήσουν και οι άντρες σιγά σιγά. Έπειτα:

1. Μετράει η γνώμη και τον δικών μας φίλων. Αλλά δε φαίνεται να σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα όταν τους αποκαλείται ανάγωγους, αγενείς και κάγκουρες.

2. Αν δε γεμίσει το κινητό μας με μηνύματα ότι της λείπουμε θα γεμίσει με παράπονα γιατί δεν της στείλαμε. Οπότε σίγουρα προτιμώ να διαβάσω «Μου λείπεις μωρό μου!»

3. Αυτό το «μαμάκηδες» είναι ένα ανέκδοτο το οποίο πρέπει να τελειώσει. Στην τελική, αν εγώ είμαι παιδί της μαμάς μία φορά εσείς είστε παιδιά του μπαμπά δέκα!

4. Αν φλερτάρει μπροστά στα μάτια μου πρέπει να το πάρω όντως προσωπικά …που διάλεξα μία π@@@!

5. Ο άντρας όταν θέλει να πει σ’ αγαπώ θα το πει όμορφα και ξεκάθαρα. Δε θα παίξει την κουμπάρα για το ποιος το έκανε πρώτος, ποιος δεύτερος…

6. Αν η κοπέλα αρχίζει και φωνάζει χωρίς λόγο στο αυτί του άλλου και κάνει το ένα παράπονο μετά το άλλο τότε θα προσπαθήσουμε την ηρεμήσουμε με κάθε τρόπο. Γλυκό όμορφο και σωστό. Αν τίποτα δεν πιάνει τότε το «ΧΑΛΑΡΩΣΕ» είναι η καλύτερη έκφραση που θα χρησιμοποιήσουμε.

7. Στο ξεκίνημα της σχέσης μας ενδιαφέρουν δύο πράγματα. Το καλό σεξ και η καλή διασκέδαση. Όχι η γνωριμία των κύκλων μας!

8. Αν μία κοπέλα δε θέλει να κριθεί για το πόσο τρώει τότε καλό θα ήταν να σταματήσει να μας λέει κάθε 10 λεπτά πόσο χοντρή είναι.

9. Μία κοπέλα θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Ε όχι κυρία μου. Αυτό δε γίνεται! Κάνε τις επιλογές σου…

10. Κομπλιμέντο περιμένουμε επειδή κάναμε κάτι σωστά ή επειδή είπαμε κάτι σωστό. Από άποψη εμφάνισης το θέλουμε όταν καταφέραμε και συνδυάσαμε σωστά δύο ρούχα. Αν η κοπέλα περιμένει περισσότερη περιποίηση από την πλευρά του άντρα τότε …ας γίνει λεσβία!

11. Μία γυναίκα θέλει πολλά ψωμιά για να φτάσει τη μητέρα μας. Το ξέρουμε και δεν περιμένουμε πράγματα που δε γίνονται. Απλά αυτές έχουν στόχο να την αντικαταστήσουν μια και καλή!

Bonus: Όση ανάγκη έχει μία κοπέλα να χαμογελάσει άλλη τόση έχουμε εμείς. Αν μας την καλύψει, θα την καλύψουμε…

Πηγή: neopolis.gr