Εχεις δίκιο! Ποια αληθινή σχέση μπορεί να στηριχτεί πάνω σε ένα σωρό πράγματα που προτιμάς να κρατήσεις για τον εαυτό σου; Από την άλλη, όμως, αναρωτήσου: είναι η σχέση σου αρκετά δυνατή για να αντέξει το βάρος της αλήθειας; Εάν δεν είσαι 100% σίγουρη είναι ίσως προτιμότερο να μην αναφέρεις στο έτερον ήμισυ κάποια πράγματα, όπως:

Ότι θεωρείς τον κολλητό του πολύ σέξυ!

His Best Friend is Hot

Το πιθανότερο είναι ότι γνωρίζει ήδη ότι ο κολλητός του είναι ένα πολύ ωραίο αγόρι. Σίγουρα όμως δεν χρειάζεται να ξέρει ότι σου τρέχουν τα σάλια κάθε φορά που τον βλέπεις! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον κάνεις να νιώθει άβολα κάθε φορά που βρίσκεστε όλοι στον ίδιο χώρο και να προτιμά να περνάει το χρόνο του είτε μαζί σου είτε μαζί του -αλλά ποτέ μαζί με όλους όσους αγαπάει.

Ότι κατασκοπεύεις την πρώην του στο Facebook

You Stalked His Ex on Facebook

Μην ανησυχείς... Υποψιάζεται ήδη ότι το κάνεις απλά και μόνο επειδή όλοι το κάνουν (ακόμα κι εκείνος τσέκαρε λίγο το προφίλ του δικού σου πρώην). Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παραδεχτείς. Απλά θα νιώσει ότι έχεις φρικάρει, ότι είσαι υπερβολικά ζηλιάρα και πιθανότατα θα τρομάξει με την πάρτη σου!

Ότι το πιο καυτό σεξ το έκανες με κάποιον άλλον

The Best Sex You've Ever Had

Αν δεν συμπεριλαμβάνεται στην πιο καυτή ερωτική βραδιά που έχεις περάσει ποτέ, είναι προτιμότερο να μην ανοίξεις ποτέ συζήτηση γι' αυτήν με το αγόρι σου. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάγκη να μάθει όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες από τη σχέση με τον πρώην σου.

Ότι βρίσκεις τους γονείς του τρομερά αντιπαθητικούς

You Hate His Parents

Εάν η μητέρα ή ο πατέρας του έκανε κάποιο άσχημο σχόλιο για σένα μπροστά σου θα μπορούσες να τον ενημερώσεις, αποφεύγοντας όμως να συνοδεύσεις την αφήγηση με χαρακτηρισμούς για την οικογένειά του. Ακόμα κι αν έχεις δίκιο, αν προσβάλεις τους γονείς του θα νιώσει κι εκείνος προσβεβλημένος.

Ότι ένας άγνωστος στην έπεσε στο δρόμο

Εννοείται ότι δεν του έδωσες το τηλέφωνό σου ούτε δέχτηκες να βγεις ραντεβού μαζί του! Ακόμα όμως κι αν αντιμετώπισες το περιστατικό ως άλλη... πιστή Πηνελόπη, εάν το αναφέρεις στο αγόρι σου πιθανότατα απλά θα νομίσει ότι προσπαθείς να τον κάνει να ζηλέψει.

Ότι έχεις ένα (και δύο και τρία) απωθημένα

The People You Wish You Would Have Slept with

Όχι, δεν χρειάζεται να ξέρει για εκείνον τον πλατωνικό έρωτα από το σχολείο ούτε για το συμφοιτητή με τον οποίο ανέκαθεν υπήρχε “κάτι” αλλά ποτέ οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για να το εκφράσετε. Θα τον κάνεις να ανησυχήσει και να νιώσει ανασφάλεια και, πίστεψέ με, ΔΕΝ θέλεις έναν ανασφαλή γκόμενο!