Για να βγαίνεις με Σκορπιό πρέπει να έχεις πολλά κότσια - όχι αστεία. Δυναμικό ζώδιο, με αυτοπεποίθηση και πάθος για ζωή και έρωτα και απ' όλα. Έχουμε πει ξανά - και πάντα θα το λέμε όταν πρόκειται για ζώδια - ότι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και δεν μπορούν να μπουν όλοι μαζί στο ίδιο τσουβάλι, αν διαβάσεις όμως τις παρακάτω 11 αλήθειες για τη σχέση με Σκορπιό μπορεί και να ταυτιστείς, που ξέρεις! 

*Αν σκοπεύεις να βγεις με Σκορπιό, απλά μη γυρίσεις να πεις ότι δε σε προειδοποιήσαμε!*

1. Θα είναι από τα πιο σέξι άτομα που θα μπορούσες να βρεις. Θα το δεις και μόνη σου δηλαδή, εκτός κι αν το έχεις πάρει χαμπάρι ήδη. Άντε μετά να ξεκολλήσεις από πανω του! Μην προσπαθήσεις καν να αντισταθείς, την έχεις πατήσει τώρα

2. Κυριαρχούν στις σχέσεις τους και θέλουν να έχουν τον έλεγχο. Πάντα και για τα πάντα! Φαντάζομαι ότι μια σχέση με δυο Σκορπιούς μπορεί να φέρει και το τέλος του κόσμου. Δε θα διστάσει να σε βάλει στη θέση σου όταν πιστέψεις ότι έχεις το πάνω χέρι στη σχέση και θα ελέγχει οτιδήποτε θέλει - είτε τον αφήσεις είτε όχι - από το πόσο κοντό θα είναι το φόρεμα που θα βάλεις όταν βγεις με τις φίλες σου, μέχρι και τα like που κάνεις στο facebook. Όλα, μα όλα!

3. Πάντα κερδίζουν. Όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, το πετυχαίνουν.Έχουν τον τρόπο, διαλέγουν τα σωστά μέσα, έχουν πείσμα και επιμονή, γι' αυτό και είναι πάντα νικητές. Βασικά δεν ξέρω αν έχουν μάθει να χάνουν κιόλας, μάλλον δε θα έτυχε.

4. Θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή για τον εαυτό τους. Άντε και 2-3 άτομα που νιώθουν κοντά τους! Αν δε θέλει να δημοσιεύει φωτογραφίες σας στα social media, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει να το παίξει single και διαθέσιμος, αλλά δε θέλει τον καθένα να χώνει τη μύτη του στα προσωπικά του. 

5. Στα δικά σου φυσικά και θα χώνoυν τη μύτη τους. Είπαμε, θέλουν να ξέρουν τα πάντα για σένα, και από ενδιαφέρον και από τη φυσική τους τάση για έλεγχο. Ο Σκορπιός είναι περίεργος, μην μπεις καν στον κόπο να του κρύψεις κάτι!

6. Είναι ... λίγο σκοτεινοί τύποι. Τι εννοώ μ' αυτό; Μη φοβηθείς, αλλά τους εξιτάρει το σκοτάδι, πεθαίνουν για ταινίες μυστηρίου/εγκλήματος (ε να έχουν και λίγο αίμα μέσα), δύσκολα θα ενδιαφερθούν πραγματικά για τα ρομάντζα που βλέπεις εσύ.

7. Έχουν σαρκαστικό χιούμορ, λένε ΤΑ αστεία και πετάνε ΤΙΣ ατάκες. Τα πράγματα που θα βρουν αστεία, θα μπορούσαν άνετα να τους χαρακτηρίσουν ως ''κακούς ανθρώπους''. Φυσικά και δεν είναι! Με τόσο χιούμορ πάντως, η ζωή σου σίγουρα θα αποκτήσει πιο ευχάριστη νότα.

8. Αυτό που λένε κάποιοι ότι δεν τους απασχολεί η γνώμη των άλλων το έχεις ακούσει; Ε ο Σκορπιός το εννοεί και με το παραπάνω.

9. Είναι πολύ ειλικρινείς. Χαρακτηριστικό που τους κάνει ιδανικούς για μια καλή και σωστή σχέση. Δε χρειάζεται να ψάχνεσαι διαρκώς, ό,τι έχει να στο πει, θα στο πει ευθέως.

10. Ε καλά εντάξει, μπορούν να γίνουν και αρκετά τρελοί. Ειδικά αν είσαι ειρωνική, τα νεύρα τους χτυπάνε κόκκινο. Αλλά θα μου πεις, σε όλα τα ζώδια δε θα συμβεί κάτι τέτοιο; Άσε που ο Σκορπιός θυμώνει προκαταβολικά, μιας και ξέρει τί θα πεις πριν καν ανοίξεις το στόμα σου να μιλήσεις. Ναι το χει αυτό το χάρισμα!

11. Τουλάχιστον είναι πιστοί και προστατευτικοί. Και κάτι τέτοια πολύ μας γοητεύουν εμας τα κορίτσια! Νιώθουμε ασφάλεια μαζί τους και μέσα στη σχέση κι αυτό είναι σημαντικό. Άντε να τον αφήσεις μετά.