Εδώ που τα λέμε, εάν κάτι φαίνεται από το σώμα μας το χειμώνα, είναι οι γάμπες μας, όταν φοράμε ένα φόρεμα… 

Άσχετα όμως από τι φαίνεται και τι όχι, μια ωραία καλογυμνασμένη γάμπα είναι πολύ σέξυ σε μια γυναίκα, γι’αυτό πρέπει να την φροντίζεις. Εάν κάνεις γυμναστική στο σπίτι ή εάν στο γυμναστήριο δε σε βοηθάει κανείς, τότε το Yolo θα σου κάνει τη γάμπα… άγαλμα!

Δες εδώ τους 5 τύπους αντρών που θα στην πέσουν στο γυμναστήριο.

Διάβασε τις παρακάτω ασκήσεις, πάρε μια ιδέα και από τις φωτό και ξεκίνα –για αρχή, πάντα με την επίβλεψη γυμναστή:

Άσκηση 1

Κάτσε στην άκρη μίας καρέκλας και ακούμπησε τα πόδια σου στο έδαφος. Από τη θέση αυτή ανασήκωσε τις φτέρνες και ρίξε όλο το βάρος στο σημείου του μαξιλαριού του πέλματος και των δαχτύλων. Ύστερα, κάνε μερικές πιέσεις μετατοπίζοντας το βάρος. Τρία σετ των 15 επαναλήψεων είναι αρκετά. 

Επίπεδη κοιλίτσα σε 6 βήματα! Δες εδώ πως θα την αποκτήσεις.

Άσκηση 2

Στάσου όρθια με τα πόδια παράλληλα και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Από τη θέση αυτή σταύρωσε τα χέρια μπροστά από το στήθος ακουμπώντας τους ώμους σου ή απλά έχε τα κάτω, χαλαρά. Σήκωσε τις φτέρνες σου από το πάτωμα και μείνε στη θέση αυτή για 15 δευτερόλεπτα. Ακούμπησε τις ξανά στο πάτωμα και επανάλαβε το για 10 φορές.

Δες εδώ 6 tips για να αισθανθείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λίγο καλύτερα με το σώμα σου.

Άσκηση 3


Σκέψου μια νοητή ευθεία γραμμή στο πάτωμα και στάσου με το ένα πόδι από τη μία πλευρά της και το άλλο από την άλλη. Ξεκίνησε να περπατάς χιαστί περνώντας το αριστερό σου πόδι στη δεξιά πλευρά της γραμμής και το δεξί στην αριστερή. Φρόντισε να περπατάς αργά πατώντας πρώτα καλά στις φτέρνες και ολοκληρώνοντας τα βήματά σου στις μύτες των ποδιών. Κάνε 4 σετ, το καθένα από τα οποία πρέπει να περιλαμβάνει 6 βήματα για κάθε πόδι.

Άσκηση 4


Στάσου στην άκρη ενός σκαλιού με τις άκρες των πελμάτων. Από τη θέση αυτή κάνε μερικές μικρές πιέσεις προς τα κάτω ρίχνοντας όλο το βάρος σου στις φτέρνες. Με είκοσι έως τριάντα επαναλήψεις είσαι μια χαρά. 

Γυμνάσου... χωρίς να πας στο γυμναστήριο! Δες εδώ πως!