Θέλεις να ξεκινάς κάθε ημέρα σου δυναμικά, με ενέργεια και θετική διάθεση; Τα δημητριακά πρωινού FITNESS® της Nestlé είναι εδώ για να σε παρακινήσουν να ακολουθείς έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής με σύμμαχο σου ένα θρεπτικό και λαχταριστό πρωινό!

Γι’ αυτό σε παροτρύνουν να εντάξεις την άσκηση στη ζωή σου, να δοκιμάσεις νέα πράγματα μέχρι να ανακαλύψεις αυτό που σε γεμίζει και να βρεις το δικό σου FITNESS®! Το μυστικό; Να κάνεις την άσκηση ακόμα πιο διασκεδαστική συνδυάζοντας τη με μια δραστηριότητα που απολαμβάνεις. Και αν αναρωτιέσαι πως να κάνεις την αρχή, η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική καμπάνια των δημητριακών FITNESS® και σε εμπνέει μέσα από το δικό της ταξίδι ανακάλυψης!

Δες το video της νέας καμπάνιας εδώ!

Όπως και αν επιλέγεις να ξεκινήσεις την ημέρα σου, τα δημητριακά FITNESS® σου προσφέρουν ένα ισορροπημένο και απολαυστικό πρωινό μέσα από τη μεγάλη ποικιλία τους! Οι τραγανές νιφάδες δημητριακών ή οι μπουκίτσες granola με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης σε γεμίζουν ενέργεια και είναι πηγή φυτικών ινών. Και για τις ημέρες που χρειάζεσαι ένα on the go πρωινό, οι λαχταριστές μπάρες με δημητριακά ολικής άλεσης FITNESS® είναι η ιδανική επιλογή, αφού έχουν βιταμίνες Β για ενέργεια!

Βρες το FITNESS®  σου, ανακάλυψε την αγαπημένη σου γεύση δημητριακών και ξεκίνα κάθε ημέρα με χαμόγελο!

#FindYourFitness