Μισείς την άσκηση; Βγάζεις σπυριά όταν ακούς για γυμναστήριο; Τότε τα παρακάτω σ’ ενδιαφέρουν.

1. Dancing with yourself

Άκου πώς: φτιάχνεις μια playlist με ανεβαστικά κομμάτια (ακόμα και Britney Spears, δε θα σε κρίνουμε εμείς). Τη βάζεις να παίζει το πρωί μόλις σηκωθείς. Και άλλη μία το απόγευμα, πριν φας βραδινό. Και μετά χορεύεις. Χορεύεις δίχως αύριο. Για λίγο, αλλά καις πολλές θερμίδες.

2. Πήγαινε για φαγητό ή ποτό. Με τα πόδια.

Νέο κορίτσι είσαι, θα βγεις. Και για φαγητό θα πας, και το ποτάκι σου θα πιεις, το αμάξι σου όμως άστο εκεί που είναι. Και όχι, δεν εννοώ να μπεις συνοδηγός σε άλλο. Εννοώ να περπατήσεις. Ή να πάρεις τα μέσα. Πώς αλλιώς θα κάψεις αυτά που πρόκειται να πιεις/φας; Extra πόντους αν το κάνεις πάνω σε ψηλοτάκουνα.

3. Τι έχει η tv απόψε;

Περπάτημα έχει. Όχι έξω, don’t worry. Στο σαλόνι σου θα γίνει η δουλειά. Ναι, είναι κάπως περίεργο αυτό αλλά για δοκίμασε να περπατήσεις πάνω κάτω καιδ εξιά αριστερά όσο βλέπεις ειδήσεις ή την αγαπημένη σου σειρά. Σα νερό θα περάσει το 45λεπτο. Ντάξει, ο γείτονας θα σε περάσει για τρελή αλλά εσύ θα χτίσεις κορμί!

4. Ξεγέλα τον εαυτό σου

Δε θα σου πω να πας στο δάσος για περπάτημα, θα σου πω να πας με σκοπό να βρεις το τέλειο spot για την καινούρια σου profile picture (η αγαπημένη μου «γυμναστική» μόλις αποκαλύφτηκε). Ούτε να πας στο super market με τα πόδια και να γυρίσεις κουβαλώντας τα ψώνια για να κάνεις γράμμωση. Για να δεις τον κούκλο που δουλεύει στα τυριά θα πας. Με πιάνεις;