Αν δεν υπήρχαν και αυτά τα αποτυχημένα ραντεβού, τί θα είχαμε να διηγούμαστε στις φίλες μας και να γελάμε μέχρι δακρύων; Στη ζωή, λένε, ακόμη και οι επιλογές που είναι σκέτη αποτυχία, έχουν διάφορα πράγματα να σου μάθουν για το μέλλον. Ίσως σ' αυτή την περίπτωση δε μας απασχολεί τόσο το τι έμαθες (στοίχημα ότι έμαθες πολλά!) αλλά πολύ περισσότερο το πως βίωσες ένα αποτυχημένο ραντεβού *σατανικό γελάκι*. Ακολουθούν, λοιπόν, 14 σκέψεις που κάνεις (καημένο μου κορίτσι) όταν βγαίνεις με το λάθος τύπο ή με τον σωστό τύπο στη λάθος περίσταση και στο λάθος timing.

Enjoy!

bad date point 1

1. Για ποιό λόγο ακριβώς είμαι εγώ εδώ τώρα; Ας πιω. Και κάπως έτσι γίνεσαι ντέφι και μάντεψε ποιος θα έχει μετά ωραίες ιστορίες για την παρέα του. Αυτός!

2. Καλύτερα να είχα μείνει σπίτι και να τελείωνα το επεισόδιο που άφησα στη μέση. Ξεκίνησες το The O.C. και άρχισες να πιστεύεις ότι δεν έχεις ζωή και πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου να βγει. Ε μάλλον αυτή η έξοδος θα σε κάνει να μετανιώσεις για κάτι τέτοιες αποφάσεις που παίρνεις κι εσύ στα ξαφνικά.

3. Τι σχέση έχει τώρα αυτός ο τύπος με τις φωτογραφίες που είδα στο προφίλ του; Μπορεί να μη βγήκες τελικά με τον τύπο που νόμιζες αλλά τουλάχιστον έχεις απέναντι σου έναν master του photoshop.

bad date point 4

4. Δε θα εμπιστευτώ ποτέ ξανά το Tinder - να θυμηθώ να το σβήσω κιόλας. Θες να γνωρίσεις κάποιον παραδοσιακά ε; Στο εύχομαι λοιπόν.

5. Ωχ αδερφέ, τι αστεία είναι αυτά. Πιστεύει ότι θα γελάσεις και έχει ανοίξει το βιβλιαράκι με τις κοτσάνες, μπορείς να του κάνεις τη χάρη και να ρίξεις ένα χαχανητό που και που.

6. Τι έκανε τώρα; Σκούπισε το δάχτυλο του στο μανίκι του; Έξοδος κινδύνου πουθενά;

Bad date point 6

7. Λες να βάλω ξυπνητήρι και να το παίξω ότι με πήρε κάποιος και πρέπει να φύγω; Εμ αυτά παθαίνεις αν ξεχνάς να πεις στην κολλητή σου να σε πάρει στο ραντεβού σου για να κόψει κίνηση. Τώρα εσύ κόβεις τις φλέβες σου όμως.

8. Αν φύγω από καμιά πίσω πόρτα πηγαίνοντας προς το μπάνιο πόσο μεγάλη γαϊδουριά είναι; Θα σου πω εγώ.. ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

9. Πως γίνεται να μιλάει ασταμάτητα ρε φίλε; Θα του σταθεί καμιά πατάτα στο λαιμό και θα πρέπει να τον σώσεις κιόλας. Εκεί θέλω να σε δω!

10. Φοράει ό,τι να ναι ή είναι η ιδέα μου; Που το θυμήθηκε το γιλέκο κι αυτός!

bad date - point 11

11. Πετάει υπονοούμενα δεν το πιστεύω! Αν πιστεύει ότι θα πάω σπίτι του είναι γελασμένος. Ευκαιρία να του το ξεκόψεις, μήπως και φύγετε νωρίτερα.

12. Και για όλα αυτά που τραβάω φταίει ο Μπάμπης! Αχ Μπάμπη μας κατάντησες να ψάχνουμε την τύχη μας με τον κάθε άκυρο!

13. Μωρέ μήπως με γελούν τα μάτια μου; Κοιτάει τον πισινό της σερβιτόρας; Χμμ, αν δεν του δίνεις καμία σημασία είναι πολύ πιθανό κι αυτό.

bad date - point 16

14. Δεν πρόκειται να τα πω στη μαμά μου όλα αυτά, όχι όχι όχι, θα αρχίσει να λέει πάλι πόσο καλό παιδί είναι ο γιός της κυρίας Τασίας από το δεύτερο όροφο. Άστο, δεν παίζουμε μ' αυτά!