Το τραγούδι λέει I’m in Love with the Coco και όλοι ξέρουμε πολύ καλά τι θέλει να πει αλλά παραδεχτείτε το: όλες έχει πάθει μια φορά στη ζωή σας ‘’έρωτα’’ με barman. I’m in Love with the ….Barman

Δε γίνεται να είμαι η μόνη που βρέθηκε στο διάβα της εκείνο το αγόρι που κατάφερε για ένα βράδυ να με απογειώσει (κυριολεκτικά) κερνώντας με σφηνάκια και υποβρύχια.

Τι συμβαίνει άραγε με αυτά τα αγόρια; Γιατί μας εξιτάρουν τόσο πολύ αυτοί οι άνδρες; Και γιατί είναι τόσο ωραίοι;

Κορίτσια βαθιά μέσα σας ξέρετε και εσείς γιατί ερωτευτήκατε εκείνο το βράδυ σε κάποιο κλαμπάκι τον barman…

  1. Είναι σέξι η μπάρα με τα ποτά: Βγαίνεις το βράδυ με τις φίλες σου για να ξεσκάσεις και απλά θες να πιεις ένα ποτό. Ξαφνικά «σκάει» μπροστά σου ο θεός! Σου χαμογελά και σε σερβίρει! Τι πιο ωραίο από έναν άνδρα που είναι υποχρεωμένος να σε σερβίρει;
  2. Ο barman είναι πάντα ωραίος: Πάντα όμως! Όσες φορές έχω βγει – και πιστέψτε με είναι πολλές- είναι όλοι ωραίοι. Και αν δεν είναι ωραίοι είναι γοητευτικοί. Έχουν κάτι ξεχωριστό.
  3. Ξέρει να φτιάχνει κοκτέιλ : Και επειδή ξέρει να φτιάχνει κοκτέιλ μπορείς να τον προσκαλέσεις να φτιάξει και στο σπίτι σου μερικά. Για να μάθεις και εσύ τα μυστικά της μπάρας.
  4. Είναι αντικείμενο πόθου: Όλες κάθονται στη μπάρα μπας και καταφέρουν να αποσπάσουν ένα χαμόγελο, μια κουβέντα ή ακόμα καλύτερα το τηλέφωνο του. Οπότε αυτόματα για εσένα γίνεται challenge και θες να τον διεκδικήσεις.
  5. Απαγορευμένος καρπός: Η δουλειά του barman κρύβει πολλά μυστικά που ακόμα δεν έχω καταφέρει να τα ανακαλύψω. Απλά ο barman δεν είναι αυτός που θα σου χαρίσει την ονειρική σχέση ούτε θα μπορείς να στηριχτείς πάνω του καθώς η φύση της δουλειάς του είναι τέτοια που δε μπορεί να μείνει πιστός. Κάθε μέρα θα τον διεκδικούν πολλές και ως άνδρας δε θα μπορεί να αντισταθεί για πολύ. Οπότε θα αρκεστείς σε ένα one night stand και την επόμενη μέρα θα λες στις κολλητές σου για τον απαγορευμένο καρπό που γεύτηκες.

Tip: Ο έρωτας για τον barman πρέπει να διαρκέσει 3-4 ώρες γιατί αλλιώς την πατήσατε και ο κίνδυνος να πληγωθείτε είναι μεγάλος. Αξίζει να ζήσετε την εμπειρία μια φορά και έπειτα να προχωρήσετε!