Το όμπρε φεύγει για να δώσει τη θέση του σε μια νέα τάση που απ' ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει! Ο λόγος γίνεται για το Hand- Pressed στυλ που δίνει μια τρισδιάστατη αίσθηση - κι όμως συμβαίνει κι αυτό! Αυτή η νέα τάση απαιτεί ένα κομμάτι γυαλί, αρκετή υπόμονη και σίγουρα μια ώρα (και βάλε) από το χρόνο σου.

Η τάση του όμπρε έκανε την εμφάνιση της πριν από δυο χρόνια και την τιμήσαμε και με το παραπάνω. Αυτή τη σεζόν, η τάση στα μαλλιά έχει κάνει ομολογουμένως αρκετά βήματα μπροστά. Το τρισδιάστατο εφέ είναι πλέον της μόδας και μοιάζει να είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στα μαλλιά σου.

Το Hand- Pressed στυλ αποτελεί έμπνευση της Chiala Marvici, που ασχολείται με τα χρωματολόγια των μαλλιών στη μακρινή Νέα Υόρκη. Αυτή η τεχνική, λοιπόν, επιτρέπει στο μαλλί σου να βαφτεί με πολλές στρώσεις βαφής διαφορετικών αποχρώσεων έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό 3D αποτέλεσμα.

Η κομμώτρια παίρνει το γυαλί, όπως ένας ζωγράφος την παλέτα του καλή ώρα, έπειτα αρπάζει το πινέλο της και αυτοσχεδιάζει! Έχει τα πινέλα, έχει και τα χρώματα γι' αυτό κι εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να αγχώνεσαι για κάτι. Βάζει τα χρώματα πάνω στην παλέτα - γυαλί, τοποθετεί τμήματα των μαλλιών σου εκεί πάνω και χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο που θυμίζει πλαστικό μαχαίρι, εφαρμόζει και ανακατεύει τα χρώματα σε κάθε τούφα.

Η εφαρμογή διαρκεί γύρω στα 20 λεπτά (ανάλογα και το μαλλί που έχεις) και η βαφή παραμένει στα μαλλιά σου για 30' ακόμη. 

Θέλει κόπο, θέλει και τρόπο αλλά θα έχεις το πιο trendy μαλλί της σεζόν κι αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία να ξέρεις!