Είχαμε το όμπρε, μετά είχαμε τις πολύχρωμες άκρες με κόκκινα, κίτρινα, πράσινα, μπλε. Ε τώρα έχουμε νέο hot hair trend, το bronde. Τι χρώμα είναι ακριβώς τώρα αυτό; Βασικά είναι καστανό και ξανθό μαζί, καστανό στη βάση και στο μεγαλύτερο μέρος αλλά με ξανθιά λάμψη. Πριν τρέξεις στο κομμωτήριο για να υιοθετήσεις αυτή την τάση, σιγουρέψου αρχικά ότι σου αρέσει και φυσικά ότι πηγαίνει στο δέρμα και το στυλ σου.

Πρώτη και καλύτερη η Cara Delevingne δοκίμασε αυτό το hair trend το 2014 και κάπως έτσι από πλατινέ ξανθιά έγινε σεμνή καστανομάλλα. Βασικά όχι τόσο καστανομάλλα, καστανή με ξανθές λάμψεις για την ακρίβεια.

 

Τον περασμένο Απρίλιο, τον ίδιο δρόμο αποφάσισε να ακολουθήσει και η J.Lo,  μιας και έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας που οργάνωσε η L' Oreal με hashtag #GoBronde. Φήμες πάντως λένε για το Bronde ότι είναι πιο σέξι από το ξανθό αλλά και ελαφρώς πιο πικάντικο από το καστανό. Μωρέ, μήπως να το δοκιμάζαμε κι εμείς;

Φυσικά, όπου γάμος και χαρά η Blake Lively είναι εκεί. Προς το bronde στράφηκε κι εκείνη εδώ και μερικές εβδομάδες, ακολουθώντας πιστά το κίνημα #GoBronde.

Οι ειδικοί πάντως αναφέρουν πως το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών γίνεται όλο και καλύτερο με τον καιρό, ειδικά όσο ξεθωριάζει. Μήπως - λέω μήπως - είναι το ιδανικότερο χρώμα για το καλοκαίρι που ο ήλιος ξεθωριάζει το μαλλί σου και το κάνει - αν κρίνω από το δικό μου - τουλάχιστον καροτί; Πάντως το bronde δεν είναι ένα ξεκάθαρο χρώμα, αλλά διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία.

Προτείνω λοιπόν να κάνεις την έρευνα σου εσύ και να πας στην κομμώτρια σου με συγκεκριμένη brondoφωτογραφία προκειμένου να πετύχεις στα σίγουρα την απόχρωση που θέλεις. Με το χρώμα των μαλλιών μας δεν παίζουμε κορίτσια!