Το καλοκαίρι σου επιτρέπει να δοκιμάσεις πολλά και διαφορετικά χτενίσματα και να δώσεις κάθε φορά έναν ξεχωριστό αέρα στο ντύσιμο και στο στυλ σου. Δεν έχει σημασία αν θα τα έχεις πάνω ή κάτω, το θέμα είναι να βρεις το πιο πρακτικό χτένισμα ανάλογα με την περίσταση. Για τις τρομερά ζεστές μερές, χτενίσματα που έχουν το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών σου πιασμένο έχουν την τιμητική τους. Αντίθετα, όταν το επιτρέπει η θερμοκρασία και το ντύσιμο, τα μαλλιά κάτω - σπαστά, πιασμένα σε χαμηλή κοτσίδα ή φορμαρισμένα με προϊόντα styling είναι ό,τι πιο θηλυκό μπορείς να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου εμφάνιση!

Αυτά που ξεχώρισα και σου προτείνω είναι τα εξής:

1. Λεπτή πλεξούδα που θυμίζει στεφανάκι. Ιδανικά, συνδύασέ το με λευκούς τόνους για να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο έντονα ρομαντικό look.

2. Πιο χοντρή πλεξούδα που καλύπτει όλο το πίσω μέρος του κεφαλιού. Το συγκεκριμένο αντέχει στη ζέστη και μπορείς να το κρατήσεις για όλο το διάστημα ανάμεσα στα λουσίματα. Ιδανικό για ξεχωριστές περιστάσεις!

3. Χαμηλή κοτσίδα στο πλάι και ελαφρύ σπάσιμο. Από τα πιο θηλυκά και ρομαντικά, ανάλογα με το ντύσιμο που θα επιλέξεις. Ένα ωραίο φόρεμα ή ένα boyfriend τζιν με ένα λευκό T-shirt, αρκούν για να απογειωθεί το χτένισμα.

4. Κότσος με κάποια ιδιαίτερα κορδέλα ή φιόγκο. Εύκολο, εντυπωσιακό, ιδανικό για την έντονη ζέστη, στην παραλία ευνοεί το μαύρισμα και στη βόλτα ευνοεί την ανάδειξη του προσωπικού style σου.

Για περισσότερα, ρίξε μια ματιά εδώ!

Φωτογραφίες