Ξυπνάς, πλένεις τα δόντια σου και ξεκινάς. Βάση, concealer, eyeliner, mascara, περίγραμμα, κραγιόν, μολύβι στα φρύδια, blush. Και όλα αυτά για να έχεις το «φυσικό» αποτέλεσμα που τα αγόρια λένε ότι προτιμούν.

Σχεδόν άβαφη; Δεν νομίζουμε. Ξέρουμε καλά τα μυστικά σου για να δείχνεις ότι μόλις ξύπνησες έτσι.. Θεά. Ξέρουμε επίσης, ότι δεν πρόκειται να το παραδεχτείς στα κορίτσια από την δουλειά.

Είναι και η Amy Schumer στο κόλπο και έφτιαξε ένα πολύ διασκεδαστικό video που πρέπει να δεις. Είναι τόσο καλό που για χάρη του ξεκίνησε και #hashtag στο Twitter #girlyoudontneedmakeup.

 

Εμείς κάτσαμε και σου βρήκαμε τα 15 καλύτερα πράγματα του να μην φοράς καθόλου ή έστω ελάχιστο μακιγιάζ.

 

       1. Γλιτώνεις πολλά χρήματα από αυτό το Τέλειο eyeliner και εκείνη την Απίστευτη βάση. Μερικές φορές δεν συνειδητοποιείς ακριβώς ΠΟΣΑ λεφτά ξοδεύεις ετησίως σε προϊόντα καθαρισμού, πινέλα, μολύβια, πούδρες σκιές…. Ξέρεις την λίστα.

       2. Το δέρμα σου αναπνέει με βαθιές ανάσες. Ακόμα και αν καθαρίζεις καλά το πρόσωπο σου κάθε βράδυ, το δέρμα σου πάντα θα χρειάζεται περισσότερο.

       3. Πολύ πιθανό να βελτιωθεί η όψη του δέρματος σου. Αν δεν παραμελείς την φροντίδα του, θα αρχίσεις να βλέπεις θετικές αλλαγές.

       4. Οι πόροι σου και ένα μικρό σπυράκι μια στο τόσο δεν είναι τόσο χάλια. Νόμιζες πως όταν κάνει την εμφάνιση του ένα σπυράκι έρχεται η καταστροφή του κόσμου. Μάντεψε, ο κόσμος είναι ακόμα εδώ και δεν τον νοιάζει καθόλου.

 

     5. Τέλος στους λεκέδες! Makeup στον γιακά, lip gloss στα μαλλιά, κραγιόν παντού και καλύτερα να μην μιλήσουμε για την μάσκαρα στις μαξιλαροθήκες.

 

    6. Δύο λέξεις. Περισσότερος ύπνος. Είτε χρειάζεσαι 5 λεπτά, είτε μισή ώρα για να καλλωπιστείς, τώρα αυτή την ώρα μπορείς να την περάσεις στο κρεβάτι σου. Παράδεισος.

 

 

     7. Γλιτώνεις χρόνο και το βράδυ. Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ, τζελ, σαπούνι, ειδικό προϊόν για τα μάτια και τα χείλη. Τρίψε, πλύνε, επανάλαβε. Όχι άλλο κάρβουνο.

 

     8. Πως νιώθεις όταν ιδρώνεις; Πόσες φορές την ημέρα «διορθώνεις» το μακιγιάζ σου; Ο ιδρώτας ποτέ δεν είναι ευχάριστος, αλλά όταν συνδυάζεται με μακιγιάζ είναι… χάλια.

 

 

      9. Μπορείς άνετα να τρίψεις τα μάτια σου.Το ξέρουμε, αν δεν τρίψεις όλο το μάτι και με πίεση δεν το «ευχαριστιέσαι».

 

 

     10. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς πριν πας για ύπνο. Και μην διανοηθείς καν να κοιμηθείς πριν καθαρίσεις το πρόσωπο σου. Ξέρεις πόσο κακό σου κάνει αυτό.

 

     11. ​Δεν κινδυνεύεις να τραυματίσεις τα μάτια σου με την mascara και το eyeliner. Νόμιζες είσαι η μόνη που της έχει συμβεί; Ξέρουμε τι περνάς, ειδικά αν φοράς φακούς επαφής.

 

 

        12. Κλάψε με την ψυχή σου. Όχι πια μαύρα δάκρυα και μάτια σαν του ρακούν.

 

        13. Και φάε με την άνεση σου. Βγάζεις το κραγιόν σου πριν φας και μετά πρέπει να ξαναβάλεις. Άσε που χαμογελάς και σκέφτεσαι. Έχω κραγιόν στα δόντια μου;

 

       14. Μήπως το πρόσωπο σου είναι σαν μάσκα; Αν το πρόσωπο σου δεν έχει το ίδιο χρώμα με το λαιμό και το σώμα σου, ξέρεις ότι κάτι κάνεις λάθος.

        15. Θα διασκεδάζεις περισσότερο όταν τελικά βάφεσαι.

Όταν πάψει να γίνεται καθημερινά σαν αγγαρεία θα γίνει διασκέδαση και Party!