Και τι δε σου έχουμε πει πια! Πως βλέπει το κάθε φύλο το πρώτο ραντεβου, τι να φορέσεις, τι να μην πεις ... τι να μη φας όμως δεν ξέρεις! Ε γι' αυτό είμαι εγώ εδώ. Υπάρχουν μερικές τροφές που καλό θα ήταν να τις αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού ή έστω στα 2-3 πρώτα. Αρκετό άγχος κρύβει το πρώτο ραντεβού από μόνο του, δε χρειάζεται να προκαλείς την τύχη σου και εσύ! Και όσο φυσικά να μη σε νοιάζει το να τσαλακώσεις την εικόνα σου, ένα μαρούλι κολλημένο στο δόντι σου, μπορεί να σου κόψει τα πόδια και την τύχη σου με το παιδί. Γι' αυτό πρόσεχε τις παρακάτω τροφές:

1. Σπανάκι. Πέρα από το γεγονός ότι δείχνεις πως κάνεις (υστερική) δίαιτα, χαλάς τα κατάλευκα δόντια σου. Αν έχεις μαζί σου οδοντόβουρτσα, κάπως το σώζεις αλλά δεν είναι ανάγκη να έχεις το μυαλό σου εκεί ούτε στο πρώτο ούτε στο 100ο ραντεβού. Θες να πάρεις κάτι διαιτητικό χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο ούτε το χαμόγελο σου ούτε τη χαλαρή εικόνα σου (ακούς εκεί δίαιτα!), πάρε ένα smoothie φρούτων.

2. Πέστο. Αν και νόστιμο, μην το επιλέξεις στο ραντεβού. Μπορεί να έχει τέλεια γεύση, αλλά αν κολλήσει τίποτα στα δόντια σου ή αν πάει να σε φιλήσει και μυρίζεις πεστ-ίλα, δε θα χαρεί και ιδιαίτερα το παιδί.

3. Σαλάτα και πρασινάδα. Θες να σου κολλήσει κανένα μαρούλι στο δόντι και να τρέχουμε μετά; Άσε που δε χρειάζεται είπαμε να ξέρει ο άλλος αν κάνεις δίαιτα και πόσο προσέχεις τη διατροφή σου.

4. Μακαρόνια. Καλέ τι ωραίο μουστάκι με σάλτσα είναι αυτό; Απόκριες έχουμε; Ξανασκέψου το πριν πάρεις μακαρόνια. Άσε που θα φουσκώσει η κοιλιά σου και δε θα θες να κάνεις μισό βήμα μετά. Πάει η βόλτα δηλαδή!

5. Καυτερά φαγητά. Μην το κάνεις προκειμένου να τον εντυπωσιάσεις, κυρίως επειδή θα αναψοκοκκινήσεις, θα πιεις ατσούμπαλα όλο το νερό και μπορεί να αρχίσουν να δακρύζουν τα μάτια σου, που σημαίνει αντίο μάσκαρα.

6. Burger. Είναι τεράστιο, πρέπει να το πιάσεις με τα χέρια,από τη μία θα σου τρέχουν σάλτσες από την άλλη τα σάλια, μπορεί να ξεχαστείς και να γλύψεις το δάχτυλο σου, θα σου γλιστράει το εσωτερικό, θα το σπρώχνεις με τη γλώσσα σου. Άστο καλύτερα. Κάτσε, τι εννοείς μόνο εγώ τρώω έτσι;

 

Σε γενικές γραμμές μπορείς να επιλέξεις κοτοπουλάκι ή μπριζολίτσα  που μαζί με καμιά πατατούλα τηγανητή ή μία απλή γαρνιτούρα λαχανικών (όχι φυλλώση λαχανικά και σαλάτες!!!) είναιμία ασφαλής επιλογή!  Πάρε  και  BONUS 6 tips για να διαλέξεις μέρος για ραντεβού!