Και ξέρω πολύ καλά τι θα γυρίσεις να πεις. Από τον τίτλο και μόνο θα σκέφτηκες ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το παίξεις κάτι άλλο από αυτό που νιώθεις και γιατί να βάζεις στο μυαλό σου στρατηγικές και γιατί να δυσκολεύεις τη ζωή σου και γιατί να μην κάνεις αυτό που αισθάνεσαι με την πρώτη και άλλα 500 γιατί. Και θα σου πω εγώ, μα είναι ωραίο αυτό το άτιμο το παιχνίδι. Θες να το πεις φλερτ; Πες το. Όπως σε βολεύει ονόμασε το και ... το να το παίξεις δύσκολη είναι ένα (μικρό) μέρος του. Ούτε εγώ είμαι υπερ του να του βγάζεις του άλλου το λάδι στο ξεκίνημα της γνωριμίας σας (άσε που δεν μπορώ να το κάνω κιόλας), αλλά το παιχνίδι επιβάλλει άντρα κυνηγό και γυναίκα μυστήριο - πως να το κάνουμε τώρα. Κάνε αυτά τα απλά και βασικά και βάλε λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο φλερτοπαιχνίδι σας.

1. Μην απαντάς κατευθείαν σ' ένα μήνυμα. Ξέρω ότι έτσι και αλλιώς θα σου πάρει λίγη ώρα να το αναλύσεις, να το συζητήσεις με τις φίλες σου και να βρεις την καλύτερη δυνατή απάντηση. Ωραία, αυτό το χρόνο διπλασίασέ τον για χάρη του παιχνιδιού που λέγαμε.

2. Σου στέλνει στις 5 για να βγείτε στις 6, ε μην το δεχτείς. Τουλάχιστον όχι κάθε μα κάθε φορά. Έχουμε ζωή και υποχρεώσεις, φίλος!

3. Μη δείχνεις πόσο (πολύ) θέλεις να μπεις σε σχέση. Μια κοπέλα που αναζητάει τη σχέση σαν τρελή και παλαβή δεν τραβάει τόσο όσο αυτή που μπορεί να θέλει σχέση αλλά δεν πιέζει (εγώ πότε θα γίνω μάνα) και το βλέπει λίγο πιο χαλαρά το πράγμα στην αρχή. Μέχρι να τσεκάρεις ότι σου κάνει και του κάνεις, δε χρειάζεται να συζητήσεις πόσο  πολύ ανάγκη έχεις μια σχέση.

4. Άφησέ τον να κάνει τις πρώτες κινήσεις, δηλαδή τα πρώτα (άτιμα) ραντεβού, τις πρώτες σημαντικές δηλώσεις, τις πρώτες κινήσεις για κάτι παραπάνω. Δε σου λέω να είσαι άβουλη, σου λέω να περιμένεις από αυτόν κάποια βασικά στοιχεία.

5. Να είσαι φιλική (παιχνιδιάρα το λένε στο χωριό μου) και με άλλα αγόρια. Μην είσαι προκλητική, μη φλερτάρεις μπροστά του σαν να μην υπάρχει, απλά δείξε πόσο κοινωνική είσαι (κι ας μην είσαι) με το άλλο φύλο.

6. Μη ρωτάς πολλά. Κρατήσου. Όταν τα φτιάξετε θα μάθεις διάφορα θες δε θες.

7. Να ξέρεις πότε να σταματήσεις όλα τα παραπάνω. Δε θέλουμε να κουραστεί από το 6ο ραντεβού, ούτε να τα παρατήσει επειδή σε βλέπει στην κοσμάρα σου. Όλα με μέτρο και καλό ... παιχνίδι!