Αντρας χωρίς τρίχα; Εκτός από metrosexual -έλα, παραδέξου το, είναι ή κάνε το εικόνα στο μυαλό σου ένας μπρατσαράς να ξυρίζει τις μασχάλες του-, εκτός από αντιαισθητικό -για μένα είναι τουλάχιστον- είναι και χαρακτηριστικό κακού συζύγου. Τι λέω; Δεν το λέω εγώ, αλλά η επιστήμη!

Και θα σου αποδείξω παρακάτω, με πέντε -επιστημονικούς-λόγους γιατί οι τριχωτοί άντρες είναι καλύτεροι σύζυγοι, σύντροφοι, γκόμενοι, όπως θες πες το:

1. Είναι πιο αρρενωποί

Το 54% των γυναικών, σύμφωνα με έρευνα, προτιμούν έναν άντρα με τριχωτό πρόσωπο, παρά έναν με ξυρισμένο, και αυτό γιατί φαίνονται πιο αρρενωποί. Κατά τη γνώμη μου, στις Ελληνίδες αυτό το ποσοστό αγγίζει το 99%!

2. Είναι έξυπνοι


Ερευνητές έχουν διαπιστώσει πως η τριχοφυΐα συνδέεται με την εξυπνάδα. Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, έρευνα έδειξε πως η επιστημονική ομάδα της Mensa -οι άνθρωποι με το μεγαλύτερο IQ στον κόσμο- έχουν επίσης πυκνή τριχοφυΐα!

3. Έχουν χιούμορ


 Ο Γουίλ Φέρελ, ο Seth Rogen, ο Jonah Hill, ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο Jim Gaffigan και ο Ζακ Γαλιφιανάκης έχουν δύο κοινά χαρακτηριστικά: Είναι ξεκαρδιστικοί και είναι τριχωτοί. Εντάξει, έτσι αυτό δεν είναι ακριβώς επιστήμη αλλά συνδύασε το και θα πειστείς!

4. Είναι ευαίσθητοι


Και ευαισθητοποιημένοι. Έρευνες έχουν δείξει πως έχουν κοινωνικές ανησυχίες, οπότε τι καλύτερο συστατικό για έναν πετυχημένο γάμο. Ένας σύζυγος που δεν είναι γάιδαρος. (Βέβαια, αν νοιάζεται περισσότερο για την Greenpeace παρά για τη σχέση σας, εκεί έχουμε ένα προβληματάκι!)

5. Έχουν αυτοπεποίθηση


Το 57% των τριχωτών αντρών αισθάνονται ασφαλείς με τον εαυτό τους! Και αυτό είναι βασικό σε μια σχέση- να μην είναι μέσα στο κόμπλεξ ο άλλος.

Βουρ για τρίχες κορίτσια, λοιπόν!