Περίεργη εβδομάδα με πολλές ζυμώσεις και απρόοπτα καθώς πλησιάζουμε ολοταχώς στην 1η φάση των εκλείψεων αυτής της χρονιάς. Η 13η Μαρτίου είναι μια πραγματικά περίεργη μέρα όπου σημειώνονται πλανητικές αλλαγές και σημαντικές όψεις στο πλανητικό φάσμα. Ξεκινάμε με το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στις 22ο του Τοξότη στις 13/3 που ακολουθεί μετά την πανσέληνο στην Παρθένο, την σύνοδο του Άρη- Ουρανού μια αναρχική και ανατρεπτική όψη που θα σχηματιστεί στις 14ο του Κριού, την μετάβαση του Ερμή στο πλάνο ζώδιο των Ιχθύων και το ακριβές τρίγωνο του Άρη- Δία την ίδια ημερομηνία και πάλι στις 14ο της πύρινης τριπλότητας. Η εβδομάδα κλείνει με την ακραία και βίαιη όψη του Άρη- Πλούτωνα που θα ολοκληρωθεί στις 14/3 και στις 14ο των παρορμητικών ζωδίων.

Κριός - Απρόοπτα και ανατροπές

Η εβδομάδα που ξεκινάει για σας θα μπορούσε να θεωρηθεί μάλλον απρόβλεπτη καθώς μπορεί να φέρνει επιτυχίες μέσα από καινοτόμες αλλά εκκεντρικές δικές σας ιδέες και  αντιδράσεις αλλά και επιπλοκές στα οικονομικά ή στις σχέσεις. Να θυμάστε ότι το καθετί που κάνετε αυτή την εβδομάδα απέναντι στους άλλους θα έχει ανάλογο αντίκτυπο στη δική σας ζωή. Προσέχετε μετακινήσεις, ανταγωνισμούς και εχθρότητες που θα μπορούσαν να αναζωπυρωθούν.    

Ταύρος - Προσοχή στα έξοδα

Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στον Τοξότη που θα ολοκληρωθεί στις 13/3 θα επηρεάσει τα οικονομικά σας βγάζοντας στην επιφάνεια συσσωρευμένες υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους. Περίεργες ανακατατάξεις θα μπορούσαν να σημειωθούν στην δουλειά σε πρόσωπα και συνθήκες ενώ προσέξτε θέματα υγείας ή παρασκηνιακές κινήσεις από ομάδες και πρόσωπα που συνδέονται με το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας. Καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε νομικές διενέξεις και περίεργες δραστηριότητες.

Δίδυμοι - Σύγχυση και διλήμματα

Ο Ερμής από τις 13/3 θα μεταβεί στους Ιχθύες, στο ζώδιο όπου θεωρείται ότι είναι αδύναμος. Πνευματικές δραστηριότητες, σκέψεις και αποφάσεις θα βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση ενώ θα πρέπει να προσέξτε κάποια μπερδέματα με τον νόμο μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Γενικότερα αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο μέχρι τις 15/3. Στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας μπορεί να υποστείτε πιέσεις και διαφωνίες για τα οικονομικά σας. Φίλοι και στόχοι μπορούν να έχουν θετική πορεία για σας, όμως προσέξτε τον ρόλο κάποιων ανθρώπων απέναντι σας μετά τις 13/3.

Καρκίνος - Αποφύγετε τις εμπάθειες

Η εβδομάδα αυτή χρειάζεται προσοχή για εσάς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και ειδικότερα κοντά στις 5 και 6/7, καθώς οι επιδράσεις του Ουρανού- Πλούτωνα με τη δύσκολη συμμετοχή του Άρη προοιωνίζουν έντονες κλιμακώσεις στο πεδίο των σχέσεων και της καριέρας σας. Μπορεί να αναζωπυρωθούν εχθρότητες παλιές ή πρόσφατες αλλά και διαφορές με άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας. Θετικότερο κλίμα για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου.

Λέων - Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο

Η μετάβαση και εγκατάσταση του Ερμή στους Ιχθύες από τις 13/3 και μέχρι το τέλος Μαρτίου φαίνεται να δημιουργεί αιτίες για επιπλοκές σε οικονομικές υποθέσεις και δοσοληψίες που συνδέονται με τρίτους ή αφορούν το σύντροφό σας. Η δύσκολη όψη του Ερμή με τον Κρόνο μέχρι τις 15/3 μπορεί να έχει επίπτωση σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες ή συναλλαγές που συνδέονται με δημιουργικές δραστηριότητες και επιχειρηματικές ασχολίες ή και στα ερωτικά σας. Εύνοια από ταξίδια, μετακινήσεις και διάφορα σχέδια που ετοιμάζετε κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στις 6 και 7/8.

Παρθένος - Προετοιμαστείτε για αλλαγές

Η εβδομάδα αυτή προετοιμάζει εξελίξεις που θα είναι σημαντικές για την ζωή σας καθώς η ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 20/3 απέναντι από το ζώδιό σας θα προκαλέσει αρκετές ζυμώσεις στο πεδίο των σχέσεων σας ή των επαγγελματικών σας. Η νέα θέση του Ερμή στους Ιχθείς από τις 13/3 και η δύσκολη όψη που θα σχηματίσει αμέσως μετά με τον Κρόνο μπορεί να συμβάλει στο ξεκαθάρισμα κάποιων προσωπικών λογαριασμών ή σε αδικίες και επιπλοκές που μπορεί να προέλθουν από άλλους. Θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την κατοικία και επαγγελματικές συνεργασίες χρειάζονται προσοχή.

Ζυγός - Έντονες αναμετρήσεις

Η σύνοδος του Άρη- Ουρανού ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα στο πεδίο των διαπροσωπικών σας σχέσεων και προκαλεί αιφνίδια γεγονότα με τους γύρω σας. Η εβδομάδα αυτή χρειάζεται αρκετή προσοχή καθώς αλλού μπορεί να στοχεύετε και αλλού να πετυχαίνετε! Καλό είναι να είστε όσο το δυνατόν προετοιμασμένοι ως αποδέκτες εκκεντρικών αντιδράσεων ή και έντονων αντίποινων από τους γύρω σας. Αυτά αφορούν κυρίως τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα απερίσκεπτες ενέργειες ή κινήσεις που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν μπελάδες.

Σκορπιός - Περίεργη καθημερινότητα

Η παρουσία του Άρη στον Κριό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια σημαντική ξαφνική επιτυχία στην καριέρα σας αλλά και θετικά αποτελέσματα σε διάφορες νέες δραστηριότητές σας. Η καθημερινότητά σας φαίνεται να έχει αρκετά απρόοπτα λόγω αλλαγής κάποιων σχεδίων η προγραμμάτων σας που ενδέχεται να είναι και αρκετά ευχάριστα. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες ζωηρεύει τα ερωτικά σας και γενικότερα την κοινωνική σας ζωή όμως μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας μπορεί να δοκιμαστεί μια σημαντική σας σχέση και να υπάρξει κάποια παροδική απομάκρυνση από τους αγαπημένους σας.

Τοξότης - Δυσκολίες συνεννόησης

Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει κάποιες αναστατώσεις ή και διακυμάνσεις στις σχέσεις σας όπως και κάποιες επιπλοκές με διαδικαστικά ζητήματα και συνεργασίες. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες από τις 13/3 φαίνεται να προκαλεί εμπόδια σε διάφορες συναλλαγές και σχέδια και προστριβές με άτομα της οικογένειάς σας και γενικότερα ταλαιπωρίες με την κατοικία σας. Προσέξτε τους στόχους σας όπως και κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις μέχρι τις 15/3. Αποφύγετε προστριβές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως - Οικογενειακές αναταραχές

Η εβδομάδα αυτή φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη για σας ειδικότερα αν είστε γεννημένοι την 1η βδομάδα του Γενάρη. Η αρνητική εμπλοκή του Άρη με το εκρηκτικό τετράγωνο του Ουρανού-Πλούτωνα φαίνεται να προκαλεί ανακατατάξεις και αλλαγές στον άξονα καριέρας- οικογένειας ή διάφορες επιπλοκές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Προσέχετε τις αντιδράσεις σας ειδικά με τα άτομα που συνεργάζεστε ή συγκατοικείτε και προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι και διαλλακτικοί όπου χρειάζεται. Ο παρορμητισμός μπορεί να είναι κακός σύμβουλος στην προκειμένη περίπτωση, γι' αυτό σκεφτείτε πριν αποφασίσετε ή ενεργήσετε.

Υδροχόος - Επαφές που μπορεί να έχουν απρόοπτα

Στον οικονομικό τομέα το αγκάθι φαίνεται να παραμένει και αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στους Ιχθείς και θα σχηματίσει μια δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο προκαλώντας κάποια μεταβλητότητα στα έσοδά σας αλλά και διάφορες πιέσεις στα οικονομικά. Η σύνοδος του Άρη- Ουρανού στις 13/3 χρειάζεται αρκετή προσοχή σε διάφορες επαφές και συνεννοήσεις που κάνετε όπως και στις σχέσεις σας με άτομα του συγγενικού ή του γειτονικού σας χώρου, καθώς οι συζητήσεις μπορεί να πάρουν αρνητική έκταση και οι διαφωνίες μπορεί να καταλήξουν σε ρήξεις. Προσέχετε μετακινήσεις και νομικές επιπλοκές.  

Ιχθείς - Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται

Η εγκατάσταση του Ερμή στο ζώδιο σας από τις 13/3 φαίνεται να φέρνει ένα νέο ρεύμα σχέσεων και γνωριμιών στην ζωή σας αλλά και πολλές επιπλοκές ή κούραση στην καθημερινότητα σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου. Την εβδομάδα αυτή προσέξτε τα οικονομικά σας καθώς μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις που θα σας βγάλουν εκτός του προϋπολογισμού σας ενώ νέες εκκινήσεις και δραστηριότητες πάνω σε αυτά χρειάζονται αρκετή προσοχή. Αποφύγετε ρίσκα που έχουν αμφίβολο χαρακτήρα ή προσφορές που μπορεί να είναι επιζήμιες για την τσέπη σας. 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr