Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώνεται η φάση της πανσελήνου που θα γίνει στις 5/3 στις 14ο της Παρθένου. Η Παρθένος από μόνη της θεωρείται το ζώδιο της υγείας και της κάθαρσης -κυριολεκτικής ή μεταφορικής- άρα αυτό το διάστημα τα γεγονότα θα εστιαστούν στα  στρεβλά σημεία που χρειάζονται «θεραπεία» μέσω μιας νέας τακτικής που θα πρέπει  να σχεδιάσουμε. Τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο καθώς θα χρειαστεί να μεθοδεύσουν νέους τρόπους προσέγγισης για κάθε προσωπικό τους πρόβλημα. Η Αφροδίτη συναντιέται αυτή την εβδομάδα με τον εκκεντρικό Ουρανό στις 14ο του Κριού, δημιουργώντας ένα κλίμα απρόβλεπτο και συναρπαστικό στις σχέσεις και τις γνωριμίες. Αυτή η πλανητική ταύτιση στις 5/3 θα ενισχυθεί από το Δία, δίνοντας παροχές και τύχη, ενώ στις 6/3 θα ακολουθήσει η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ωθώντας τα πράγματα στα άκρα. Κάτι μου λέει ότι η εβδομάδα αυτή θα μας μείνει αξέχαστη!

Κριός - Θεαματικές αλλαγές

Αν είστε γεννημένοι στις αρχές Απριλίου αυτή η εβδομάδα εγκυμονεί για σας απρόοπτες αλλαγές προς το καλύτερο είτε σε οικονομική βάση είτε σε συναισθηματική ή επαγγελματική. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορεί να σας απογειώσει με νέες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν αλλά και να σας οδηγήσει σε σημαντικές και επώδυνες αποφάσεις ή μοιραία γεγονότα που θα αναμοχλεύσουν καταστάσεις από το παρελθόν. Προσέξτε τα οικονομικά σας και γενικότερα το πεδίο των σχέσεων ή των συνεργασιών σας.

Ταύρος - Αλλαγές εκ βάθρων και αποκαλύψεις

Η πανσέληνος στην Παρθένο επηρεάζει θετικά την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας αυτό το διάστημα και μάλιστα πολλοί από σας θα πετύχετε ένα σημαντικό σας στόχο είτε σε επαγγελματικά είτε σε οικονομικά ζητήματα. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον ηλιακό σας 12ο αυτή την εβδομάδα σας οδηγούν σε αλλαγή στάσης μέσω αποκαλύψεων ή άλλων απρόβλεπτων γεγονότων ενώ κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να προσέξετε και θέματα υγείας. Εύνοια από παιδιά, ερωτικό σύντροφο και φιλικά πρόσωπα.

Δίδυμοι - Ανακατατάξεις στη δουλειά και την οικογένεια

Σημαντική εβδομάδα για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς η πανσέληνος στην Παρθένο θα επηρεάσει τον άξονα καριέρας- οικογένειας αλλά και σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές. Πολλοί από σας θα ευνοηθείτε από διάφορες παροχές συντρόφου, φίλων ή συνεργατών ενώ κάποιοι άλλοι θα καταστρώσετε νέα σχέδια και τακτικές για τη ζωή σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης- Ουρανού ενισχύει την κοινωνική σας ζωή αλλά και τις ευκαιρίες για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που μπορεί να έχει συλλογικό χαρακτήρα. Προσέξτε κάποιες τριβές με το οικογενειακό σας περιβάλλον ή κάποια απρόοπτα στο χώρο της κατοικίας σας.

Καρκίνος - Ευχάριστες επαφές

Η πανσέληνος που θα σχηματιστεί στην Παρθένο στις 5/3 σας βοηθάει να αξιολογήσετε καλύτερα κάποια ζητήματα που σας απασχολούν και να προχωρήσετε σε συμφωνίες και νέες συνεργασίες αυτή την εβδομάδα. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου η σύνοδος της Αφροδίτης- Ουρανού μπορεί να φέρει αναστατώσεις και προβλήματα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας πορεία. Πολύ σημαντικές αλλαγές γίνονται για σας ενώ θα πρέπει να προσέξετε κάποια δυσάρεστα απρόοπτα που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο για σας. Προσοχή στα οικονομικά.

Λέων - Σημαντικές επιτυχίες

Τα οικονομικά σας φαίνεται να βελτιώνονται αισθητά αυτή την εβδομάδα καθώς παίρνετε χρήματα που περιμένετε από την δουλειά σας ή κλείνετε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία. Η σύνοδος της Αφροδίτης-Ουρανού στον Κριό δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στις κοινωνικές σας επαφές, τις γνωριμίες αλλά και στην επισημοποίηση κάποιας σημαντικής σας σχέσης. Εύνοια από το εξωτερικό και σπουδές ή νομικές υποθέσεις.

Παρθένος - Κυκλοθυμίες και αλλαγές

Η πανσέληνος στο ζώδιό σας θα επηρεάσει την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή και γενικότερα την οικογενειακή σας κατάσταση. Την εβδομάδα αυτή μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τους κοντινούς σας ανθρώπους, φίλους ή συνεργάτες και σύντροφο ενώ θα πρέπει να προσέξετε και κάποια μικροπροβλήματα στην υγεία σας. Δυσκολίες που συνοδεύονται με απρόοπτες λύσεις ισχύουν αυτή την εβδομάδα για τα οικονομικά σας. Σχέσεις με άτομα από το παρελθόν ενδέχεται να αναγεννηθούν κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο.

Ζυγός - Εκπλήξεις που θα σας αναστατώσουν

Η ταύτιση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον πολικό σας Κριό αλλά και η δυσαρμονική της όψη με τον Πλούτωνα στις 5 και 6/3 μπορεί να σημαδέψουν την προσωπική σας ζωή με καίρια γεγονότα που θα εξελιχτούν στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Τα οικονομικά θα είναι η κύρια αιτία για να δημιουργηθούν τριβές και εντάσεις με τους άλλους ενώ δεν θα λείψουν και οι ανταγωνισμοί με άτομα της οικογένειάς σας. Θέματα υγείας θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο αλλά και κινήσεις που έχουν παρασκηνιακό χαρακτήρα.

Σκορπιός - Σχέσεις που ανανεώνονται

Η πανσέληνος στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα φαίνεται να ενεργοποιεί σχέσεις ερωτικού ή κοινωνικού χαρακτήρα αλλά και θέματα παιδιών. Πολλοί από σας θα δείτε άτομα από το παρελθόν και γενικότερα θα στηριχτείτε από φίλους και πρόσωπα που είναι σημαντικά για σας. Πολλές διαφορές που είχατε με τους γύρω σας είναι πολύ πιθανόν να κλείσουν με ευχάριστο τρόπο. Εύνοια από νέα εγχειρήματα και οικονομικές υποθέσεις που χειρίζεστε μέσω τρίτων. Προσέξτε την υγεία σας

Τοξότης - Καλοί οιωνοί

Αν και η πανσέληνος αυτής της εβδομάδας φαίνεται να προκαλεί απρόοπτες αναστατώσεις στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας αλλά και των οικονομικών σας θεμάτων. Σε πολλές περιπτώσεις θα έχετε την τύχη να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή προς το καλύτερο να περάσετε ευχάριστα με φίλους και να ξεκαθαρίσετε παλιές διαφορές με τους ανθρώπους που θεωρείτε δικούς σας. Πιο ευνοημένοι εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές Δεκεμβρίου καθώς η τύχη σε καταστάσεις που περιμένετε εδώ και καιρό να ρυθμιστούν θα είναι με το μέρος σας.

Αιγόκερως - Ευχάριστες αλλαγές αλλά και εντάσεις

Η πανσέληνος στην Παρθένο θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ευνοϊκή για σας καθώς σχέσεις και συνεργασίες φαίνεται να σας ωφελούν περισσότερο. Πολλοί θα σχεδιάσετε ταξίδια αυτή την περίοδο ή θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και αποτελέσματα από τις προσπάθειες σας στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Γενικότερα αυτή την εβδομάδα η δημοτικότητά σας βρίσκεται στα καλύτερά της, όμως κάποια απρόοπτα γεγονότα στον τομέα των επαγγελματικών και οικογενειακών σας υποθέσεων θα πρέπει να τα προσέξετε κυρίως μέχρι τις 6/3.

Υδροχόος - Τα οικονομικά σας βελτιώνονται

Η εβδομάδα αυτή θα ενισχύσει τα οικονομικά σας καθώς μπορεί να εισπράξετε χρήματα που περιμένετε από άλλους ή να έχετε ένα ξαφνικό κέρδος από κάποιες δραστηριότητές σας. Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή διανύουν τον 3ο ηλιακό σας οίκο και ενισχύουν την κοινωνικότητά σας, τις επαφές και την επικοινωνία σας. Η εβδομάδα αυτή θα έχει ευχάριστες εξελίξεις και σε ένα νομικό σας ζήτημα, όμως προσέξτε κάποιους ανταγωνιστές στον χώρο της δουλειάς σας. Εύνοια από ταξίδια και μετακινήσεις.

Ιχθείς - Οι άλλοι είναι με το μέρος σας

Η πανσέληνος στη Παρθένο και στον 7ο ηλιακό οίκο μπορεί να φέρει νέες ευχάριστες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή και να σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και συνεργασίες. Αρκετοί από σας θα έχετε ωφέλειες και βοήθεια από φίλους και πρόσωπα που συνδέεστε επαγγελματικά και προσωπικά ενώ θα έχετε την δυνατότητα να υλοποιήσετε προσωπικούς στόχους και επιθυμίες. Εύνοια στα οικονομικά καθώς υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα με απρόοπτο τρόπο ή να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό σας πρόβλημα. Μετά τις 5/3 προσοχή στα οικονομικά.    

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr