Είναι γνωστό ότι όλοι οι άνθρωποι πολλές φορές εκνευριζόμαστε και θυμώνουμε. Αυτό που διαφέρει από τον έναν στον άλλον είναι το πόσο διαρκεί αυτός ο θυμός. Υπάρχουν, δηλαδή,  κάποια άτομα με τα οποία μπορείς να τα ξαναβρείς σχετικά γρήγορα και κάποια άλλα που όταν θυμώνουν το κρατούν για πολύ καιρό...

Πάμε να δούμε, λοιπόν, πόσο καιρό «κρατάει μούτρα» ο καθένας ανάλογα... με το ζώδιό του!

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κριός

Ο Κριός παρ’ όλο που εκνευρίζεται συχνά, δεν κρατάει κακία για πολύ. Γενικά, όσο γρήγορα φουντώνει και εκνευρίζεται, τόσο γρήγορα ξεσπά και του περνάνε τα νεύρα. Δεν του αρέσει να διαιωνίζει τις αρνητικές καταστάσεις και, συχνά, ξεχνάει ακόμα και τον λόγο για τον οποίο θύμωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ταύρος

Από την άλλη, ο ταύρος είναι εγωιστής, ισχυρογνώμων και δεν ξεχνά εύκολα. Αν τον θυμώσεις, δηλαδή, πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά και να δείξεις αληθινή μεταμέλεια για να τα ξαναβρείτε, ακόμα και αν ο λόγος, για τον οποίο τσακωθήκατε, ήταν μικρός.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι από τα ζώδια που δεν κρατούν κακία για πράγματα που δεν είναι ουσιαστικά. Ξεχνά εύκολα και πάει παρακάτω. Γενικά δεν πιστεύει ότι με το να σου κρατάει κακία λύνει το πρόβλημα, οπότε θα το συζητήσει και μετά θα το ξεχάσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια. Για την ακρίβεια, επειδή δίνει τεράστια σημασία στα συναισθήματά του, έτσι και τον πληγώσεις, τότε δεν θα μπορέσει να το ξεπεράσει εύκολα. Βέβαια, εάν ζητήσεις μια ειλικρινή συγγνώμη και φροντίσεις να επανορθώσεις, τότε θα σε συγχωρέσει. Αν όχι... περίμενε την εκδίκησή του.

Λέων

Κατ' αρχάς, δεν πληγώνουμε ποτέ τα συναισθήματα του Βασιλιά! Ο Λέων είναι ζώδιο ισχυρό, γεμάτο εγωισμό που πρέπει να δεχθεί παρακάλια για να προσφέρει συγχώρεση. Θα σε προσβάλλει, θα σε μειώσει και υπάρχει περίπτωση ακόμα και να σε βγάλει από την ζωή του εάν τον πληγώσεις. Για να μείνεις, θα πρέπει με πολλή υπομονή να αποδείξεις ότι αξίζεις μία δεύτερη ευκαιρία.

Παρθένος

Η Παρθένος κρατά κακία, μόνο όταν πρέπει και όταν στο μυαλό του είναι δικαιολογημένη. Αν θυμώσει μαζί σου μπορεί να μείνει θυμωμένος... για πάντα. Θα το ξεπεράσει μόνο εάν παραδεχτείς το λάθος σου, τον κοιτάξεις στα μάτια και απολογηθείς.

   

Ζυγός

Ο Ζυγός σιχαίνεται τους τσακωμούς, καθώς δε θέλει να χαλάει την εσωτερική του ισορροπία. Δεν κρατά κακίες και προσπαθεί να λύσει κάθε διαφωνία ήρεμα και διπλωματικά. Δεν το κάνει τόσο για το… κοινό καλό, όσο για τον ίδιο του τον εαυτό. Θα προτιμήσει να μείνει προσβεβλημένος και να κάνει ο χρόνος τη δουλειά του, παρά να αναλωθεί σε καυγάδες και τσακωμούς.

Σκορπιός

Τον Σκορπιό θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως τον «Βασιλιά των τσακωμών». Φυσικά και κρατά κακία, πληγώνεται και αν θεωρήσει ότι αδικήθηκε, θα κλειστεί στον εαυτό του. Θα σε συγχωρήσει, μόνο αφού θα σε έχει εκδικηθεί. Έτσι πάει για εκείνον. Πρώτα θα πληρώσεις το τίμημα και μετά θα σου προσφέρει τη συγχώρεσή του!

Τοξότης

Ο Τοξότης και να θέλει, δεν μπορεί να κρατήσει κακία για πολύ καιρό. Είναι τύπος χαλαρός και δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Το πολύ-πολύ να μην σου μιλήσει για λίγες μέρες, μετά θα το ξεχάσει και θα είστε ξανά όπως παλιά. Δεν του πάει καρδιά να παραμείνει τσακωμένος.

 

        

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν ξεχνά και δεν προσπερνά. Με σκληρές δηλώσεις θα σου ανακοινώσει πως αφού τον πλήγωσες θέλει χρόνο για να δει αν μπορεί να το διαχειριστεί. Γενικά, εάν τσακωθείς με έναν Αιγόκερω μπορεί να ρισκάρεις τη σχέση σου μαζί του, ακόμα και εάν ο λόγος ήταν μικρός. Είναι απρόβλεπτο ζώδιο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα κρατήσει κακία μόνο αν κάποιος τον πληγώσει πολύ και τον αναστατώσει. Από τη στιγμή, όμως, που θα γίνει αυτό θα το θυμάται για πάντα. Μπορεί να το ξεπεράσει κάποια στιγμή, αλλά δεν θα το ξεχάσει και θα το επαναφέρει όταν βρει την ευκαιρία. Όλα αυτά, αν πραγματικά σε αγαπά και νοιάζεται για σένα. Αν δεν έχει προλάβει να αναπτύξει συναισθήματα για σένα, θα αδιαφορήσει από την πρώτη στιγμή.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς μοιάζει με τον Καρκίνο στο συναισθηματικό κομμάτι. Μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσεις, αλλά δε θέλει να τον πληγώνουν και αν αυτό συμβεί, μπορεί να σου κόψει μέχρι και την καλημέρα, ώσπου να σε συγχωρήσει μέσα του. Όταν το κάνει, μετά θα έρθει από μόνος του να τα ξαναβρείτε, γιατί γενικά δε θέλει να χάνει από την ζωή του ανθρώπους που αγαπά πολύ και τους νοιάζεται.