Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές καταφθάνουν και αν είσαι σε σχέση, γνωρίζεις καλά πως πρέπει να κάνεις στο άλλο σου μισό ένα δώρο. Αν είσαι κακός/ή με το να παίρνεις αποφάσεις, σίγουρα η επιλογή ενός δώρου θα σου φαίνεται εφιάλτης. Όχι μόνο για το άλλο σου μισό, αλλά και για τους φίλους και την οικογένειά σου. Πάλι καλά που υπάρχουν και τα άστρα και μας βοηθούν να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές χριστουγεννιάτικων δώρων για κάθε ένα από τα ζώδια:

Κριός 

Αν υπάρχει κάτι που αυτό το ζώδιο λατρεύει πιο πολύ, είναι ό,τι έχει να κάνει με την δράση και την περιπέτεια. Ένα δώρο που θα του δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψει κάτι νέο και ενδιαφέρον, είναι ιδανικό για εκείνον. Οτιδήποτε έχει να κάνει με extreme sports, τον ξετρελαίνει. Στο Κριό, ωστόσο, αρέσουν εξίσου τα όμορφα χρώματα, επομένως ένα καλόγουστο κασκόλ/φουλάρι, ή κάποιο άλλο αξεσουάρ, μπορεί να τον ευχαριστήσει εξίσου, αν δεν είναι και τόσο των σπορ τελικά. 

Ταύρος 

Είναι γνωστό ότι πρόκειται για προσγειωμένα άτομα, αλλά μερικές φορές θέλουν και την χλιδή τους. Δώρα, ρομαντικά και απλά, όπως λίγη σαμπάνια και ένα κουτί σοκολατάκια, θα ικανοποιήσει και τους θηλυκούς και τους αρσενικούς Ταύρους. Μαζί με αυτά, άλλες επιλογές είναι μία ακριβή κολώνια, ένα καλόγουστο ρούχο ή ένα όμορφο γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο. Κάθε τι που περιβάλλεται από ηδονισμό, τους είναι παραπάνω από αρκετό.

Δίδυμοι 

Μοιάζουν πολύ με τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους και συνήθως σου δίνουν τρανταχτά σημάδια για το τι επιθυμούν. Γενικά λατρεύουν κάθε τι που έχει να κάνει με την τεχνολογία. Τάμπλετ, notebooks, ipads και γενικότερα κάθε είδους πολυμηχάνημα, είναι ικανό να τους κάνει να χοροπηδούν από χαρά.

Καρκίνος 

Οι ευαίσθητοι Καρκίνοι μοιάζουν πολύ με τους Ιχθείς, από την άποψη των δώρων που τους αρέσουν και ξετρελαίνονται με δώρα που τους θυμίζουν την οικογένεια και το παρελθόν τους. Οτιδήποτε χειροποίητο θα εκτιμηθεί σημαντικά. Για τον Καρκίνο, δεν έχει σημασία πόσα ξοδεύεις για ένα δώρο, αλλά η συμβολική σημασία του είναι αυτή που μετρά.

Λέων 

Ο υπερήφανος Λέων εκτιμά οτιδήποτε έχει να κάνει με κάποιας μορφής στυλάτου, λαμπερού ρούχου ή αξεσουάρ. Από την άλλη, εκτιμά ιδιαιτέρως το καλό φαγητό. Είναι μεγάλος φαν των πικάντικων γεύσεων, οπότε έχε αυτό υπόψιν για να επιλέξεις και το αντίστοιχο εστιατόριο που θα τον πας.

Παρθένος 

Ο Παρθένος είναι η δημιουργική πλευρά του Αιγόκερου. Λατρεύει την πρακτικότητα και οτιδήποτε μπορείς να βγάλει προς τα έξω την δημιουργική του πλευρά. Επομένως, κάποιο gadget για την κουζίνα, εργαλεία εξοπλισμού και DIY σύνεργα και γενικά οποιοδήποτε διακοσμητικό σπιτιού, είναι ό,τι πρέπει για εκείνον.

Ζυγός 

Οι Ζυγοί, λατρεύουν να γεμίζουν τον εσωτερικό τους χώρο με δώρα από φίλους, ειδικά αν αυτοί οι φίλοι είναι το ίδιο στυλάτοι με εκείνους. Διακοσμητικά κεριά, βάζα, ακόμη και ένα καλό σετ από όμορφα σεντόνια, είναι ιδανικά δώρα για έναν Ζυγό. Αν θες κάτι πιο ρομαντικό, επίλεξε οτιδήποτε νομίζεις πως μπορεί να ανεβάσει την διάθεσή του στα ύψη.

Σκορπιός 

Είναι ζώδιο που θέλει το μυστήριο στην ζωή του. Λατρεύει τα παζλ και γενικότερα, κάθε τι που μπορεί να τον κάνει να φαίνεται πιο μυστηριώδης από όσο ήδη είναι.

Τοξότης 

Είναι ζώδιο που λατρεύει τα ταξίδια και αυτό ισχύει το ίδιο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Θα λατρέψουν οτιδήποτε σχετίζεται με τα ταξίδια. Από ένα ποδήλατο, εξαρτήματα αυτοκινήτου ή ακόμη και ένα βραδινό δείπνο πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο θα τον κάνει απόλυτα ευτυχισμένο.

Αιγόκερως 

Είναι με διαφορά το πιο πρακτικό ζώδιο του κύκλου, γεγονός που σημαίνει ότι λατρεύει κάθε τι που μπορεί να χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Είναι φρικιά της τεχνολογίας, όπως και οι Δίδυμοι, επομένως ισχύουν τα ίδια δώρα και σε αυτή τη περίπτωση.

Υδροχόος 

Μείνε μακριά από κάθε τι εκκεντρικό. Ο Υδροχόος θέλει ένα δώρο πρωτότυπο και ξεχωριστό. Ο Υδροχόος είναι πάντα μέσα στα πράγματα και ακολουθεί όλες τις νέες τάσεις. Προτίμησε δώρα που θα του φανούν χρήσιμα, όπως μία φωτογραφική μηχανή ή μία κάμερα. Από την άλλη, αν προτιμήσεις πιο μοντέρνες επιλογές, αποφάσισε ανάμεσα στις παρακάτω, από ζώνες και φουλάρια/κασκόλ έως αξεσουάρ που θα του κινήσουν το ενδιαφέρον.

Ιχθείς 

Είναι από τα πιο συμπονετικά άτομα του ζωδιακού. Θέλει ένα δώρο που να του δείχνει ότι νοιάζεσαι για εκείνον, όπως για παράδειγμα ένα χειροποίητο δώρο ή μία ρομαντική μονοήμερη. Μπορείς επίσης, να διαλέξεις κάτι που να ενεργοποιήσει την φαντασία του, όπως για παράδειγμα ένα καλό βιβλίο ή ένα πίνακα ζωγραφικής.

Πηγή: neopolis.gr