Υπάρχουν τρία ζώδια που μπορούν να θεωρηθούν και η προσωποποίηση του χάους.

Για κάποια ζώδια η ηρεμία είναι το Α και το Ω, για κάποια άλλα πάλι, οι εντάσεις είναι το αλατοπίπερο σε μια σχέση, είτε αυτή είναι φιλική, είτε ερωτική.

Άλλοι επειδή βαριούνται και άλλοι επειδή έτσι έχουν μάθει, κάποια ζώδια έχουν την τάση να ανακατεύουν τα πράγματα και να δημιουργούν προβλήματα. Αυτό , όπως φαίνεται, οφείλεται στα άστρα.

Όπως διαβάζουμε στο Your Tango, ο Δίδυμος, ο Σκορπιός και ο Υδροχόος έχουν ταλέντο στο να δημιουργούν μια σύγχυση,να προκαλούν «τρόομο», να φέρνουν παρεξήγησεις και αναστάτωση.

Τα 3 ζώδια που δημιουργούν συνέχεια εντάσεις

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα χαοτικά ζώδια επομένως, έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη στο να δημιουργούν εντάσεις, κοινώς χάος. Ο Σκορπιός όχι μόνο αγαπά το χάος, μπορεί να μετατρέψει με μαεστρία μια κατάσταση από χαλαρή σε έντονη και να μην το καταλάβει κανείς.

Είναι έξυπνοι και συνάμα στοργικοί, αλλά είναι χειριστικοί και μπορούν, όταν είναι τυφλωμένοι από έρωτα και πληγωθούν να φέρουν την καταστροφή. Αν πληγωθούν, τότε θα μοιάζει σαν να έχει ανοίξει μια μαύρη τρύπα.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις μόνο και μόνο για να δει τι θα συμβεί. Δεν τους ενδιαφέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, τους αρκεί μονάχα να δουν πόσα προβλήματα και παραφροσύνη μπορεί να επικρατήσει.

Το χάος κάνει τους Διδύμους να αισθάνονται ζωντανοί, στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα τι κάνουν, ζουν τη στιγμή και κινούνται απροκάλυπτα και ασυνείδητα φέροντας προβλήματα σε όσους τους ακολουθούν. Το χάος είναι ο τρόπος των Διδύμων να μην αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα. Η πρόκληση προβλημάτων και χάους είναι το χόμπι τους.



Υδροχόος

Ένα ακόμη ζώδιο που βαριέται τόσο πολύ που μετατρέπει μια κατάσταση σε απόλυτο χάος για να νιώσει κάτι, είναι ο Υδροχόος. Ο Υδροχόος φαντάζεται τσακωμούς, κάνει σενάρια, φέρνει την καταστροφή στο μυαλό του και επιδιώκει να ρίξει «λάδι στη φωτιά» όταν είναι με μια παρέα, έτσι, μόνο για να περάσει καλά.

Από μόνος του ο Υδροχόος είναι χαοτικός. Η ζωή τους είναι ένα ατελείωτο ζιγκ -ζαγκ και άπαξ και τον φέρεις στην παρέα θα φροντίσει με κινήσει ταχυδακτυλουργικές, με το χιούμορ και τη γοητεία του να φέρει προβλήματα και διαμάχες.