Δύσκολα πλανητικά φαινόμενα για κάποιους έχει αυτή η εβδομάδα αλλά και κάποια καλά, κυρίως για τα οικονομικά και προσωπικά θέματα. Ξεκινάμε με τη μετάβαση και εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ταύρο- το ζώδιο της κατοικίας της- που θα γίνει στις 17/3 και θα κρατήσει μέχρι τις 11/4. Ειδικά αυτή η θέση θα ενισχύσει τα ζώδια της γήινης τριπλότητας (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους) ενώ ταυτόχρονα θα φέρει ένα κλίμα συγκατάβασης, ασφάλειας και ηρεμίας στις διαπροσωπικές σχέσεις, όπως και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά γενικότερα. Η σύνοδος του Ερμή- Ποσειδώνα που γίνεται στις 18/3 στις 8ο των Ιχθύων είναι μια όψη επικίνδυνη για την υγεία των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) του 1ου δεκαημέρου, αλλά και για διάφορες παγίδες, εξαπατήσεις και λανθασμένες επιλογές ή εκτιμήσεις. Τέλος, η ηλιακή έκλειψη που θα σχηματιστεί στις 20/3 στις 29ο των Ιχθύων θα γίνει το εφαλτήριο για πολλές αποκαλύψεις και σκάνδαλα που θα ακολουθήσουν αυτό το διάστημα. Έχει αποδειχθεί στατιστικά ότι τα φαινόμενα των εκλείψεων σ’ αυτό το συγκεκριμένο ζώδιο βγάζουν στην επιφάνεια σκοτεινά και βαθιά θαμμένα μυστικά και ντοκουμέντα! Προσοχή και στις μετακινήσεις ειδικά με θαλάσσια μέσα μεταφοράς.

Κριός - Άνοδος στα οικονομικά!

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ταύρο όπου θα βοηθήσει στη διασφάλιση κάποιας επαγγελματικής δραστηριότητας αλλά και στην βελτίωση των εσόδων σας. Η παρουσία του Άρη στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας εξακολουθεί να προκαλεί εντάσεις και προβλήματα με τους γύρω σας όμως ευτυχώς σας ωθεί και σε αποτελεσματικές δράσεις. Το επταήμερο αυτό χρειάζεται προσοχή για θέματα υγείας ή γενικότερα για αλλαγές που θα συνδέονται με το χώρο της δουλειάς σας.   

Ταύρος - Θετικό το κλίμα στα προσωπικά

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 17/3 θα φέρει θετικές εξελίξεις για σας στα οικονομικά και στις σχέσεις σας -κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου. Πολλοί θα κάνετε νέες γνωριμίες αυτή την περίοδο ή θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει εδώ και καιρό στις σχέσεις σας. Το φαινόμενο της έκλειψης και η σύνοδος του Ερμή- Ποσειδώνα θα είναι φαινόμενα που θα επηρεάσουν σχέσεις με φίλους και παιδιά ή προσωπικούς σας στόχους και επαφές με συλλογικές δραστηριότητες.

Δίδυμοι - Αναδίπλωση σχεδίων και στόχων

Το επταήμερο που θα ξεκινήσει θα είναι για σας αρκετά έντονο και απρόβλεπτο, καθώς η σύνοδος του Ερμή- Ποσειδώνα στον 10ο ηλιακό σας οίκο μπορεί να προκαλέσει αρκετή αναστάτωση στον άξονα καριέρας- οικογένειας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο. Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στις 20/3 στον ίδιο άξονα σας ωθεί σε αλλαγές ή και απώλειες συναισθηματικές και επαγγελματικές. Προσέξτε τις επιλογές σας ή γενικότερα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν ή να σας στιγματίσουν προσωπικά. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 19 και 20/6 θα είστε περισσότερο ευάλωτοι σε θέματα υγείας ή σχέσεων και συνεργασιών.

Καρκίνος - Με ένταση και προσπάθεια βγαίνετε στον αφρό!

Θετικές επιρροές θα έχετε σε γενικές γραμμές αυτή την εβδομάδα ειδικά σε ό,τι αφορά συμφωνίες, επαφές και διαπραγματεύσεις ή ταξίδια που σχεδιάζετε να κάνετε. Η σύνοδος του Ερμή- Ποσειδώνα θα είναι φιλική προς το ζώδιό σας δημιουργώντας ένα κλίμα ευδαιμονίας στην επικοινωνία και στις επαφές σας. Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στους Ιχθείς θα έχει θετική επίπτωση στις διαδικαστικές υποθέσεις ή σε θέματα σχέσεων και γνωριμιών. Τέλος, η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ταύρο θα είναι ιδιαίτερα επιβοηθητική για τις κοινωνικές σας επαφές -πιο προσεκτικοί εσείς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Λέων - Αλλαγές, προσοχή στα οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή θα είναι κάπως δύσκολη σε γεγονότα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας και γενικότερα καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση σας. Πιο αναλυτικά το αγκάθι στην προκειμένη περίπτωση για σας αποδεικνύεται και πάλι το οικονομικό, έσοδα από διάφορες δραστηριότητες ή κληρονομικά και χρήματα συντρόφου όπως και εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους. Προσέξτε την υγεία σας και κυρίως θέματα και υποθέσεις που θα χρειαστεί αρκετή ψυχραιμία από μέρους σας για να επιλυθούν. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο μπορεί να σας ωθήσει σε επιπολαιότητες και να δημιουργήσει ένα κλίμα αντιπάθειας για σας.

Παρθένος - Δυναμικές εξελίξεις

Το ζώδιό σας επηρεάζεται αυτό το διάστημα και ειδικά αυτή την εβδομάδα από φαινόμενα που θα επηρεάσουν το φάσμα των σχέσεων και των συνεργασιών σας μέσα στους επόμενους μήνες. Η σύνοδος του Ερμή- Ποσειδώνα στους Ιχθείς στις 18/3 φαίνεται να περιπλέκει τα πράγματα καθώς άλλα περιμένετε και άλλα θα δείτε να γίνονται τελικά στην ζωή σας. Η ηλιακή έκλειψη στις 20/3 θα είναι ένα σημαντικό φαινόμενο που θα προκαλέσει ρήξεις και αμφισβητήσεις ή θα βγάλει από το συρτάρι σας παλιά βιώματα και εκκρεμότητες στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας αλλά και συμφωνίες, υπογραφές και άτομα που συνδέονται με την δουλειά ή το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζυγός - Ευκαιρίες στα οικονομικά, προσέξτε την υγεία σας

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ταύρο θα είναι ιδανική για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ή να πάρετε χρήματα που περιμένετε από άλλους ενώ η παρουσία του Άρη στον Κριό θα εξακολουθήσει για ένα μεγάλο διάστημα να προκαλεί επιπλοκές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στους Ιχθείς αλλά και η σύνοδος του Ερμή- Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο και την ίδια περίοδο φαίνεται να προκαλεί αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά σας κυρίως μετά τις 17/3 αλλά και ανακατατάξεις στην δουλειά ή προβλήματα στην υγεία σας. Προσέξτε άτομα από τον εργασιακό σας χώρο ή αποκαλύψεις που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σας.

Σκορπιός - Θετικές προοπτικές στον έρωτα και στις σχέσεις

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον πολικό σας Ταύρο ευνοεί το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αυτή την βδομάδα και γενικότερα μέχρι τις 11/4. Η σύνοδος του Ερμή- Ποσειδώνα στους Ιχθείς όπως και το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης εκεί φαίνεται να λειτουργούν θετικά για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ειδικά σε ότι αφορά τα προσωπικά σας θέματα τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους στόχους σας. Πολύ πιθανόν να έχετε ευκαιρίες για να ανανεώσετε τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας όπως και θετικές συγκυρίες στον ερωτικό σας τομέα γενικότερα.

Τοξότης - Οι δυσκολίες συνεχίζονται

Ο μήνας αυτός και ειδικότερα αυτή η εβδομάδα παρουσιάζει διάφορες ζυμώσεις στο πεδίο της οικογένειας ή της δουλειάς κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η σύνοδος του Ερμή- Ποσειδώνα φαίνεται να δημιουργεί επιπλοκές στον χώρο διαμονής και κατοικίας σας αλλά και σύγχυση, διλήμματα στην προσωπική σας ζωή ή τις συνεργασίες σας. Προσέξτε γενικότερα αυτή την εβδομάδα καταστάσεις που μπορεί να σας ωθήσουν σε λάθη ή απογοητεύσεις είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε προσωπικό, αλλά και γνωριμίες που μπορεί να έχουν αρνητική κατάληξη στο μέλλον. Φροντίστε την υγεία σας.

Αιγόκερως - Αλλαγές στις συμφωνίες σας

Η θετική σχέση της Αφροδίτης με το ζώδιό σας από τις 17/3 που θα μεταβεί στον Ταύρο θα φέρει νέες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή αλλά και στήριξη από τους αγαπημένους σας. Πολλά σχέδιά σας αυτό το διάστημα φαίνεται να υλοποιούνται με επιτυχία ενώ όσοι είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αρκετές εντάσεις με τους γύρω σας ή τα άτομα της δουλειάς και της οικογένειας. Προσέξτε συμφωνίες που έχετε κάνει και γενικότερα επαφές και μετακινήσεις που θα πρέπει να κάνετε αυτή την εβδομάδα καθώς όλα θα είναι ρευστά και αόριστα.

Υδροχόος - Σημαντικές αλλαγές και γεγονότα

Τα οικονομικά θα είναι ο τομέας που φαίνεται να σας επηρεάζει περισσότερο αυτή την εποχή όπως και όλα αυτά που επιδιώκετε να διασφαλίσετε μέσω δουλειάς και συνεργασιών. Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στους Ιχθείς όπως και η σύνοδος του Ερμή- Ποσειδώνα στο τέλος αυτής της εβδομάδας φαίνεται να προκαλούν βαθιές ζυμώσεις στην επαγγελματική σας πορεία αλλά και απρόοπτα στους προσωπικούς σας στόχους ή σε ότι έχετε θεωρήσει δεδομένο μέχρι τώρα. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Ταύρο ευνοεί τις οικογενειακές σας σχέσεις και θέματα κατοικίας. Περιορίστε την επιπολαιότητά σας και γενικότερα καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν.

Ιχθείς - Προσοχή στις επιλογές σας

Σημαντική εβδομάδα για σας και την προσωπική σας ζωή καθώς το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στο ζώδιό σας αλλά και η σύνοδος του Ερμή- Ποσειδώνα φαίνεται να προκαλούν έντονες διεργασίες στον άξονα σχέσεων ή στα θέματα καριέρας- οικογένειας. Πιο ευάλωτοι φαίνεστε να είστε όσοι ανήκετε στο 1ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Στην πρώτη περίπτωση φαίνεται να υπάρχουν αναστατώσεις και μπερδέματα ή απογοητεύσεις και επιπλοκές σε επαφές και συμφωνίες ή συνεργασίες. Στη δεύτερη θα προκύψουν σημαντικές αλλαγές που θα επηρεάσουν την υπόλοιπη χρονιά σας. Προσέξτε την υγεία σας, τα άτομα που σας περιστοιχίζουν αλλά και λάθη στις εκτιμήσεις σας που μπορεί να σας στοιχίσουν.       

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr