Η γραμμή μεταξύ του μέτρου και της υπερβολής είναι πολύ λεπτή. Σαν μια χορδή κιθάρας. Αρκεί μια άγαρμπη κίνηση και έσπασε. Γι΄αυτό που θα μας απασχολήσει αρκεί να λες μόνο Ναι και θα φτάσεις από το ζητούμενο σε αυτό που δεν φανταζόσουν.

Πολλές φορές όταν το σεξ με τον σύντροφο σου έχει γίνει κάπως βαρετό να το πω, μονότονο να το πω, συνηθισμένο θα το πω, αναζητάς κάτι άλλο που θα το επαναφέρει στην ζωή. Και στην διαδικασία αυτής της αναζήτησης όλοι οι δρόμοι που θα βρεις καταλήγουν στο kinky. Δεν μπορείς να το αποφύγεις. Υπάρχει όμως και ένας κρυφός δρόμος. Αυτός της αυτοταπείνωσης. Είναι το σημείο που λες Ναι σε όλα απλά και μόνο επειδή είπατε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Σαν βουλευτής που στηρίζει αμάσητο ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος.

 

Και είναι τόσο bitch αυτή η τύχη που σε στέλνει στο κρυφό μονοπάτι. Τι μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις;

1.Η ηδονή σου είναι προτεραιότητα. Ναι σαφώς και σε νοιάζει και ο άλλος, αλλά άμα είναι ο άλλος να την βρίσκει διαρκώς κι εσύ να δυσκολεύεσαι δεν έχει νόημα. Σταματάς και το πάτε αλλιώς.

2. Χτίσε πάνω στην αναμονή. Δεν είναι απαραίτητο να βάλετε στο παιχνίδι βοηθήματα, BDSM και άλλα τέτοια. Μια αυξομείωση στην ένταση μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική.

3. Το παιχνίδι είναι μία σου και μία του. Αν βρείτε αυτό που σας ικανοποιεί, αλλά είναι άλλο για σένα και άλλο για εκείνον μπορείτε να το πηγαίνετε εναλλάξ. Θα μου πεις «και δεν θα την βρούμε ποτέ μαζί;». Απάντηση δεν σου έχω σε αυτό. Ξέρε μόνο ότι με τον καιρό όλα τα βλέπουμε αλλιώς. Κι αυτό που δεν μας έκανε πριν, τώρα θα μας φτάνει στην ηδονή. Count on that.

4. Δύο βήματα μπρος, ένα βήμα πίσω. Για κάθε δύο διαφορετικά πράγματα που δοκιμάζετε, θα κάνετε και μια φορά το συνηθισμένο σας. Ιδίως αν αυτά τα δύο δεν έχουν πετύχει ιδιαίτερα. Μετά από τόσες ρούχλες, το regular sex θα σας φανεί τόσο ωραίο που θα επανακάμψετε άμεσα.

5. Υπάρχει και το όχι. Αν θέλει για παράδειγμα να σε δέρνει αλύπητα με μαστίγιο δεν θα κάτσεις να τις τρως. Είπαμε να υπάρχει spanking, αλλά άμα δεν είσαι σαδομαζό γιατί να κάθεσαι να μαστιγώνεσαι;

6. Υπάρχει και το μη σεξ. Τι εννοώ; Ότι αν βάλτωσες με τον φίλο σου και θες να την ξαναβρείς μαζί του, μπορείτε να επιδοθείτε σε απλές αυτοικανοποιήσεις και να απέχετε για λίγο από το σεξ. Δεν είναι κακό