Υπάρχουν και αυτά τα άτομα που δεν έχουν πολύ καλή σχέση με το χρόνο. Βασικά έχουν τη χειρότερη δυνατή. Και την ώρα που έχετε δώσει ραντεβού ας πούμε, ούτε καν που έχουν ξεκινήσει από το σπίτι τους (Κατερινάκι, σ αγαπώ!). Κι άντε το ραντεβού κάπως σώζεται, πες ότι ο καφές των 6 γίνεται ποτό για τις 9 - 10 (ναι μιλάμε για τέτοια αργοπορία) αλλά τι γίνεται με τις πιο σημαντικές στιγμές; Ορκωμοσία, γενέθλια κλπ; Όχι, το να της κάνεις δώρο ρολόι, δεν είναι λύση. Τι άλλο μπορείς να κάνεις;

1. Να κανονίζεις πάντα μαζί με άλλα άτομα. Έτσι, δε θα ξεροσταλιάζεις περιμένοντας τη. Θα έχεις βρεθεί με τους υπόλοιπους, θα έχετε καθήσει κάπου, θα έχετε πιει 3-10-15 καφέδες το πολύ και άντε σε λίγο θα έρθει και η φίλη σας η αργοπορημένη.

2. Να ελέγχεις την κατάσταση. Τηλέφωνα, μηνύματα, περιστέρια, κάπως να φροντίσεις να ξέρεις σε τι φάση προετοιμασίας είναι η φίλη σου. Αν δεν έχει καν βρει τι θα βάλει 10' πριν το ραντεβού σας, μωρέ μήπως να το αφήνατε;

3. Να λες μικρά ψεματάκια (Κατερινάκι, μ' ανάγκασες). Έχετε κανονίσει με όλη την παρέα καφέ στις 5, σ' εκείνη πες 3-4. Αν - λέμε ΑΝ - κάποια φορά φτάσει νωρίτερα, θα καταλάβει πως είναι να περιμένεις τον άλλο.

4. Άδικο μεν, αλλά μπορείτε να κανονίζετε κάπου κοντά στο σπίτι της. Στην ανάγκη περνάς και τη μαζεύεις σηκωτή! Ειδικά αν είναι απόσταση που παλεύεται με τα πόδια, γλιτώνετε επιπλέον αργοπορία εξαιτίας του λεωφορείου, τραμ, μετρό, ηλεκτρικού και τα σχετικά.

5. ή κοντά στο δικό σου. Να μην περιμένεις στην άλλη άκρη μόνη σου, τουλάχιστον να είσαι σπίτι σου.

6. Μπορείτε να ορίσετε μια ''τιμωρία'', αλλά δεν είναι και για χόρταση. Ας πούμε, το '' όποιος αργεί, πληρώνει το λογαριασμό'' πως σου φαίνεται; Αν πέσεις στην περίπτωση που η φίλη σου απολαμβάνει να σας κερνάει, τι να σου πώ, ατύχησες!

7. Να πηγαίνετε σπίτι της για να ετοιμαστείτε όλες μαζί ή να τη βοηθάτε με το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Κατερινάκι, σου είπα πόσο σ' αγαπώ;

xx