Υπάρχει στη ζωή σου ένα άτομο - ή και περισσότερα - που θα ξέρει τα πάντα για σένα, μα τα πάντα. Ναι και εκείνο που ντρέπεσαι να πεις, ναι και το άλλο για το οποίο δεν καμαρώνεις, μα όλα σου λέω! Η κολλητή σου θα ξέρει τον κωδικό του mail σου, το νούμερο του τζιν σου, μέχρι και το ΑΦΜ σου στην ανάγκη. Τα μυστικά είναι για να μοιράζονται με έμπιστα άτομα και ευτυχώς έχω σίγουρα ένα τέτοιο στη ζωή μου. Εσύ θα μπορούσες να μοιραστείς με την κολλητή σου τα παρακάτω;

1. Τον κωδικό εισόδου στο λογαριασμό σου στο facebook, twitter, instagram, hotmail και πάει λέγοντας. Καλύτερο να μαθευτεί πόσα πιάτα έφαγες, παρά αυτό το μαγικό νούμερο!

2. Που κρύβεις το ημερολόγιο/ ατζέντα σου με σημειώσεις, χαρτάκια και παραχαρτάκια για να θυμηθείς πράγματα, μερικές σκέψεις και τα ραντεβού σου. Όποιος το ανοίξει μάλλον θα έχει να χαζεύει για ώρες, η κολλητή σου αντιθέτως έχει ακριβώς ένα ίδιο που το εμπιστεύεται μόνο σε σενα.

3. Ποιό είναι το αιώνιο κόλλημα σου και πως προσπαθείς μάταια να τραβήξεις την προσοχή του. Καλά, βγάζει μάτι αλλά κανείς δε σε ξέρει τόσο καλά.

4. Διάφορες σκέψεις για το αγόρι σου, τη σχέση σας, τη ζωή σου, τη δουλειά σου. Όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα!

5. Πότε λούστηκες τελευταία φορά ή πότε καθάρισες το δωμάτιο σου. Χμμμμ...

6. Περίεργες ιστορίες της ''πρώτης φοράς''. Όπως τότε που φιλήθηκες για πρώτη φορά με κάποιον και έγινες ολόκληρη κατακόκκινη σα φράουλα.

7. Πληροφορίες για το σώμα σου, αυστηρώς ακατάλληλες για τους άλλους. Πόσα κιλά πήρες για παράδειγμα ή πότε ξύρισες τα πόδια σου τελευταία φορά (ήταν το 1821 θυμάμαι).

8. Την πραγματική αλήθεια πίσω από την ιστορία που μοιράζεσαι με την υπόλοιπη παρέα. ''Και ήρθε με το άσπρο του άλογο...''.

9. Πόσες σέλφι έβγαλες, πριν ποστάρεις τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Να ήταν 100;

10. Το όνειρο που είδες με τον Bradley Cooper που προσπαθούσε απεγνωσμένα να σε φιλήσει, '' λες να είναι σημάδι;''.

11. Ποιά άτομα μισείς, αλλά προσποιείσαι ότι λατρεύεις '' ρε γλυκούλα, τι κάνεις; Χαθήκαμε! Να κανονίσουμε...''.

12. Ποιός είναι ο πραγματικός λόγος που άργησες 20 λεπτά, η δικαιολογία ότι ήρθε ένα τεράστιο ρακούν εδώ δεν πιάνει.