Γκρινιάζει η μαμά σου, δεν αφήνουν χώρο για τις νέες σου αγορές, σε εμποδίζουν να βρεις αυτό που θέλεις όταν καίγεσαι να ετοιμαστείς, τι τα κρατάς λοιπόν; Τώρα που μπαίνουμε στη σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι, το καθάρισμα της ντουλάπας είναι ό,τι πιο σοφό μπορείς να κάνεις επιτέλους. Θα έρθει η στιγμή που θα σε ευχαριστείς.Τι να πετάξεις;

1. Παλιά εσώρουχα. Που δε φοράς καν, δεν τα χρειάζεσαι, δεν πρόκειται να σου λείψουν ούτε γι' αστείο. Όσο ωραία και να είναι, τα έχεις φορέσεις τόσες φορές πια! Υπηρέτησαν το σκοπό τους και με το παραπάνω, οπότε κάνε χώρο για τα επόμενα.

2. Ρούχα που είναι 2 νούμερα πάνω ή κάτω. Πίστεψες ότι θα ήταν μια αφορμή για να κάνεις δίαιτα, ήταν λάθος. Περίμενες ότι θα τα στένευες κάποια στιγμή, δεν το έκανες ποτέ. Μπορείς να τα δώσεις σε κάποιον που θα τα εκτιμήσει περισσότερο.

3. Άβολα παπούτσια. Ξέχασε τα, σε πονάνε, δεν τα φοράς, δε σου αρέσουν καν πια, να ταν κι άλλα!

4. Αντικείμενα που δεν επισκεύασες ποτέ. Αν τα ήθελες στ' αλήθεια, δε θα τα είχες φτιάξει; Αυτό και μόνο λέει πολλά. Καιρός να τα αποχωριστείς ή να τα φτιάξεις!

5. Παλιά ρούχα που έχεις για μέσα στο σπίτι. Ναι, αυτά που φοράς και ξαναφοράς και έχουν τρυπήσει και έχουν λεκέ από μουστάρδα στο δεξί μανίκι.

6. Τρύπιες κάλτσες. Μπορεί να μην τις βλέπει κανείς, να τις αγαπάς, να έχουν παπάκια και γατάκια και σκυλάκια και να είναι το φετίχ σου, αλλά με τόσες τρύπες σε ζεσταίνουν καθόλου;

7. Παλιά μάλλινα πουλοβεράκια. Έλα μωρέ αφού δε τα φοράς, άσε που έχουν γίνει τεράστια μιας και τα είχες ξεχάσει στην κρεμάστρα κανένα χρόνο και κρέμασαν.

 

Τα παραπάνω δε θα ήθελα να σε οδηγήσουν σε άσκοπα ψώνια! Πετάς κάτι, δεν είναι υποχρεωτικό να το αντικαταστήσεις άμεσα, ξηγημένα πράγματα!