Καθώς ήσουν απασχολημένη να ψάχνεις  το «κακό» sexy  αγόρι- που θα κάνει το σφυγμό σου να χτυπάει τρελά  το βλέμμα σου έπεσε στον Λάκη. Για την ακρίβεια στο αυτοκόλλητο  Star Wars που έχει  στο iPad του.

Στο πρώτο  ραντεβού  σου μιλούσε για τον Κυβερνοχώρο και τις Νύχτες πρεμιέρας. Πριν το πρώτο φιλί σου δάγκωσε κατά λάθος  τα χείλη. Πριν να το καταλάβεις τον ερωτεύτηκες και  πριν ακόμη τον συστήσεις  -έτσι κι αλλιώς το σκεφτόσουνα μέρες- η παρέα σου είχε κολλήσει το παρατσούκλι.

-«Τι κάνει ρε ο Goofy»;

Το νέο σου αγόρι είναι η μετενσάρκωση του αδέξιου καλοκάγαθου ήρωα της Ντίσνευ. Geek. Nerd. Μμμ, θα προτιμούσα το  καλούλης, γκαφατζής, αδέξιος  και με μάτια μόνο για σένα. Επαληθεύοντας δε όλα τα κλισέ είναι φωτεινός παντογνώστης, επίτιμο μέλος φιλανθρωπικών και πολιτιστικών συλλόγων, με επαίνους στην Μαθηματική Ολυμπιάδα και με δίπλωμα πιάνου.

Τώρα μπορείς ίσως να καταλάβεις γιατί τον συμπαθεί τόσο η μάνα σου.

Δυστυχώς όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις φίλες σου.

Αφού προφυλάξεις αυτό το σπάνιο εύρημα από τα κουτσομπολιά και τα πειράγματα  των ανώριμων τρίτων ένα έχω να σου πω: «Σταμάτα να κυνηγάς τσαμπαμάγκες και δώσε μία ευκαιρία στον  «γραφικό» της παρέας.» Κι όλα αυτά γιατί:

1. Εχει μάτια μόνο για σένα

Κι ας μην στο φωνάζει με καψουροτράγουδα. Με το ίδιο πάθος που έχει λύνει και ξαναδένει το ποδήλατό του  - ή  εκπαιδεύσει την ταραντούλα του- με το ίδιο πάθος λοιπόν θα αφοσιωθεί και σε ότι τον ενδιαφέρει πολύ. Δηλαδή σε εσένα.

2. Είναι τόόόσο έξυπνος. (Συνήθως)

Οι Nerds στην προσπάθεια να πολεμήσουν την φυσική τους δειλία και αμηχανία με τις κοπέλες επενδύουν πολύ στο πνεύμα, στη γνώση, στην επιμόρφωση, στην κουλτούρα. Τουλάχιστον μαζί του θα ανοίξουν οι ορίζοντες σου και δεν θα ακούς να βγαίνουν βατράχια απ΄το στόμα του.

3. Eίναι τζέντλμαν

Με ένα ιπποτισμό που πιο πολύ ταιριάζει στο σινεμά και με μία φυσική ευγένεια γαλαζοαίματου κάνει πράγματι τη διαφορά. Όταν τα «σκληρά αγόρια» σου κλείνουν την πόρτα στα μούτρα εκείνος θα σου κρατήσει ακόμη και τις πόρτες του …Μετρό για να περάσεις πρώτη και με ασφάλεια.

4. Σε εκτιμά και στο δείχνει

Επειδή ο αγαπημένος σου Geek είναι ντροπαλός  από την φύση του και συνήθως δεν έχει πολλές εμπειρίες δεν σε θεωρεί δεδομένη. Αν του δώσεις το πράσινο φως - κι επειδή δεν πιστεύει στην τύχη του  πως σε έχει  δίπλα του- θα σε κάνει…βασίλισσα.

5. Είναι ρομαντικός

Ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή ο γλυκούλης σου θα σε γεμίσει ροζ συναισθήματα, ηλιοβασιλέματα αναμμένα κεριά και ποίηση κάτω από την Πανσέληνο.

6. Είναι απλό  να τον κάνεις ευτυχισμένο

Είναι μάλλον παιχνιδάκι να καταλάβεις τι θα τον κάνει χαρούμενο. Δες τον χώρο του, παρατήρησε τις συνήθειες του και τους φίλους του.  Είτε μιλάμε για τα νέα επεισόδια του Walking Dead  είτε για μία origami μαργαρίτα από χαρτοπετσέτα του έχεις φτιάξει τη μέρα.

7. Δεν ξεχνά ποτέ

Είναι από το DNA οργανωτικός, τυπικός και υπεύθυνος. Αυτός ο άντρας δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσει ραντεβού, γενέθλια, επέτειο κι ότι είναι σημαντικό για σένα.

8. Είναι hot

Περιποιημένος, καθαρός, και με άγνοια …κινδύνου. Για την ένταση της φωτιάς που μπορεί να σου ανάψει. Θεωρεί τον εαυτό του περισσότερο αγόρι της διπλανής πόρτας και λιγότερο καρδιοκατακτητή. Κι αυτόν τον κάνει ακαταμάχητο.

Go go GET him!