Πριν από περίπου ενάμιση μήνα και με αφορμή το σκάνδαλο του Hollywood με τις διάσημες που βγήκαν στην φόρα οι φωτογραφίες και βίντεο από προσωπικές στιγμές, η εφημερίδα Daily Mail είχε διεξάγει μια έρευνα, στην οποία οι Βρετανίδες καλούνταν να απαντήσουν αν έχουν βιντεοσκοπήσει την σεξουαλική τους δράση έστω μια φορά. Κοινώς, αν υπάρχε κάπου ένα sex tape από τις περιπτύξεις τους. Το ποσοστό ήταν αρκετά μεγαλύτερο από τις προσδοκίες, αλλά σε ένα μέτριο ποσοστό, καθώς το 40% των γυναικών απάντησαν καταφατικά.

Και για να έχουν τέτοια ποσοστά οι Αγγλίδες που είναι και πιο καταπιεσμένες στον τρόπο ζωής τους και πιο με αυστηρά καθορισμένες συμπεριφορές, φανταστείτε τι θα ισχύει όσο πάμε προς το Νότο, όσο ερχόμαστε προς τα μέρη μας. Σε σένα την ντροπαλή μπορεί να φαίνεται κάπως αστείο όλο αυτό, αλλά πίστεψε μας κάποια γνωστή ή φίλη σου το έχει κάνει και είναι πιθανό να βρεθείς κι εσύ σε αντίστοιχη θέση. Και θα αναγκαστείς να κάνεις sex tape ή να φωτογραφίσεις τον ολόγυμνο εαυτό σου για τους παρακάτω λόγους:

1.Σχέση εξ αποστάσεως. Εδώ πρόκειται για βίντεο όπου μπορείς να κάνεις οτιδήποτε για το αγόρι σου που είναι 200 χιλιόμετρα μακριά. Το ίδιο θα κάνει και αυτός, μ για σένα. Αλλά περισσότερο εσύ. Στην έρευνα το 56,9% αυτών που απάντησαν Ναι ήταν γυναίκες και δεσμευμένες.

2.Το αγόρι σου είναι φαντάρος. Συμπίπτει στο παραπάνω, αλλά υπάρχει ένας λόγος ακόμα. Ως φαντάρος κρατάει την σεξουαλική του ένταση μέχρι να σε δει, αλλά στις εξόδους του πέφτει πάνω σε πολλούς πειρασμούς. Γι΄αυτό του στέλνεις μερικές φωτογραφίες σου σε πικάντικες πόζες για να του θυμίζεις ότι είσαι εκεί γι΄αυτόν.

3. Έχετε βαλτώσει σεξουαλικά. Είστε μαζί 3 χρόνια και πλέον ξέρετε τι θέλει ο καθένας. Κουμπώνετε μαζί. Αλλά αυτό το κούμπωμα έρχεται μηχανικά και δεν έχει βαθμό δυσκολίας ή μια προσθήκη που να το κάνει ενδιαφέρον. Το να βιντεοσκοπήσετε τον εαυτό σας έχει την γλύκα ότι θα νιώσετε σαν σταρ αισθησιακών ταινιών, οπότε υπάρχει και το role playing.

4. Δεν υπάρχει χημεία. Είστε ερωτευμένοι, αλλά το σεξ δεν σας πάει καλά. Συμβαίνει σε πολλούς. Γι΄αυτό τραβάτε βίντεο την προσπάθεια σας και μετά το βλέπετε μπας και καταλάβετε τι πάει λάθος. Να πείτε ότι τουλάχιστον το παλέψατε όσο δεν πάει.

5. Γιατί όπως μας δίδαξαν ο Ρος και η Ρέιτσελ όταν θα έχεις μείνει έγκυος θα θες να δείξεις στον κόσμο ποιος ήταν αυτός που έκανε την πρώτη κίνηση και την έπεσε στον άλλον. (Εσύ φυσικά)

Προσοχή: Μην είστε μεθυσμένοι, μην το κάνετε για χρήματα, μην το στείλεις σε λάθος παραλήπτη, μην το πάρουν πρέφα γονείς- συγγενείς, μακριά από social media και MHN το ανεβάσετε σε κανένα iCloud!