Μια εβδομάδα με πολύ υψηλές προσδοκίες και χαρούμενες εξελίξεις θα είναι αυτή που ξεκινάει, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στον επεκτατικό και αισιόδοξο Τοξότη αλλά και η βοήθεια του Δία από τον Λέοντα θα είναι σημαντική. Ξεκινάμε με τις αρμονικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον απρόβλεπτο Ουρανό από τον Κριό, που θα μας φέρουν ευκαιρίες για ανανέωση και συλλογική δράση αλλά και νέες ιδέες που θα λύσουν πάγια προβλήματα. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Δία στις 4/12 φέρνει «μαγικές» λύσεις σε σχέσεις και οικονομικά ενώ η πανσέληνος στους Διδύμους σε θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί στις 6/12 μας βοηθάει να εκφράσουμε ελεύθερα και χωρίς δεύτερη σκέψη τις απόψεις μας. Τα ζώδια της πύρινης τριπλότητας του 2ου και 3ου δεκαημέρου θα έχουν αυτό το διάστημα την τιμητική τους καθώς η τύχη θα είναι με το μέρος τους, ενώ η μετάβαση του Άρη στον Υδροχόο από τις 5/12 θα ανακουφίσει τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας.

Κριός

Ώρα για κοινωνικές επαφές και δράση

Μετακινήσεις και ταξίδια θα έχει αυτή η βδομάδα για σας αλλά και ευχάριστες επαφές και συναντήσεις που θα ανανεώσουν την κοινωνική σας ζωή. Νέες ευκαιρίες σας δίνονται για συμφωνίες και ενέργειες που συνδέεται με το εξωτερικό, τις σπουδές και τα γραπτά, ενώ η μετάβαση του Άρη στον Υδροχόο θα σας ωθήσει σε νέους στόχους. Η πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να φέρει νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ενώ η αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Δία δίνει μια νέα ευχάριστη νότα στην ερωτική σας ζωή.

Ταύρος

Ευνοούνται τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας

Οικονομικά οφέλη θα έχετε οι περισσότεροι από σας είτε από την πλευρά του συντρόφου σας είτε από διάφορες ευκαιρίες που θα σας δοθούν να αυξήσετε το εισόδημα σας. Η πανσέληνος στους Διδύμους στις 6/12 ευνοεί θέματα δουλειάς και εσόδων και σας επιτρέπει να σταθεροποιήσετε οτιδήποτε επιδιώκετε αυτή την εποχή. Προσέξτε προς το τέλος της βδομάδας αν είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου θέματα οικογένειας ή γενικότερα εντάσεις και διάφορες αναποδιές με φίλους και συνεργάτες.

Δίδυμοι

Άνοδος της δημοτικότητάς σας

Καλή εποχή για να γεφυρώσετε προηγούμενες διαφορές και να σταθεροποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες που θέλετε, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται στον πολικό σας Τοξότη και θα ενισχύουν την κοινωνική και προσωπική σας ζωή. Πολλά τα τυχερά για σας που είστε γεννημένοι τέλος Μαΐου και 1 με 2 Ιουνίου καθώς ιδέες και σχέσεις με εξωτερικό αναπτύσσονται καλύτερα, ενώ σας δίνονται ευκαιρίες για να καλλιεργήσετε σχέσεις με οικεία σας πρόσωπα και να διευρύνετε τους στόχους σας.

Καρκίνος

Επιτέλους γαλήνη

Μετά την έντονη περίοδο που έχετε διανύσει από το τέλος Οκτωβρίου στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και τις οικογενειακές δοκιμασίες που έχετε περάσει θα έρθει η περίοδος που θα σας δώσει την ευκαιρία να ανασυγκροτηθείτε επαγγελματικά και προσωπικά. Η πανσέληνος στους Διδύμους ευνοεί τα νέα ενδιαφέροντα αλλά και την επιτυχία σας σε οποιαδήποτε πρακτική εκκρεμότητα έχετε να επιλύσετε,. ενώ στοιχεία που έρχονται στα χέρια σας θα ενθαρρύνουν τα νέα σας σχέδια και θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Προσέχετε τα οικονομικά σας καθώς η μετάβαση του Άρη στον Υδροχόο και στον 8ο ηλιακό σας οίκο μετά τις 5/12 είναι πιθανόν να προκαλέσει αστάθεια στον συγκεκριμένο τομέα.

Λέων

Ο έρωτας στην πρώτη γραμμή

Ευνοϊκή περίοδος για τον ερωτικό σας τομέα αλλά και την κοινωνική σας ζωή ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Επιχειρηματικές και συλλογικές προσπάθειες αποδίδουν άμεσα αποτελέσματα ενώ στόχους που έχετε βάλει στην ζωή σας τους πετυχαίνετε άμεσα. Η εγκατάσταση του Άρη στον Υδροχόο από τις 5/12 θα ενοχλήσει αρχικά όσους από σας είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου καθώς σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο και οι τόνοι ανεβαίνουν. Προσέχετε επίσης θέματα υγείας ή διάφορες απερισκεψίες και βιασύνες.

Παρθένος

Προσέχετε τη φήμη σας

Η πανσέληνος στους Διδύμους θα είναι το κύριο γεγονός αυτής της εβδομάδας για εσάς καθώς επιβάλει νέες συνθήκες στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή και ταράζει τα νερά στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η θετική πλευρά θα είναι το γεγονός ότι θα έχετε την δυνατότητα να γεφυρώσετε διαφορές με άτομα του οικείου σας χώρου και γενικότερα η δυνατότητα εύρεσης λύσεων μέσω παροχών ή πωλήσεων και εκμετάλλευσης ακινήτου. Προσέχετε λόγια και συζητήσεις ή διαφορές που μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση αυτή την εποχή με συνεργάτες και οικεία σας πρόσωπα ειδικότερα αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ζυγός

Ευχάριστα μηνύματα

Οι περισσότεροι από σας βρίσκεστε σε καλή φάση αυτή την εποχή και ειδικά αυτή την εβδομάδα μπορείτε να πετύχετε πολλά σε θέματα και δραστηριότητες που συνδέονται με γραπτά, γνώσεις και εξωτερικό. Η καριέρα σας φαίνεται να παίρνει την ανιούσα αυτή την βδομάδα και η κοινωνική σας ζωή να βελτιώνεται. Ευτυχή γεγονότα θα έχετε από διάφορες επαφές που θα κάνετε ενώ η βοήθεια εκ μέρους των άλλων θα είναι σημαντική. Μετά τις 5/12 η εγκατάσταση του Άρη στον Υδροχόο σάς επιτρέπει να βάλετε νέους στόχους στην ζωή σας και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Εύνοια από νομικές υποθέσεις, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

Σκορπιός

Άνοδος στα επαγγελματικά

Καλές προοπτικές στα οικονομικά εμφανίζονται αυτή την εποχή και οι περισσότεροι από σας διασφαλίζετε κάτι σημαντικό και στα προσωπικά σας. Θα υπάρχουν άτομα που θα σας στηρίξουν στις επαγγελματικές σας προσπάθειες και γενικότερα αυτή η εποχή σας χαρίζει σημαντικές ευκαιρίες στον τομέα της καριέρας σας. Η πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να αναστατώσει αρκετά τον ψυχισμό σας καθώς κάποιες αλλαγές μπορεί να ενισχύσουν την ανασφάλεια σας, ενώ η εγκατάσταση του Άρη στον Υδροχόο δρομολογεί νέες εξελίξεις στον χώρο της κατοικίας και της οικογένειας ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτωβρίου.

Τοξότης

Επιτυχία και καθιέρωση

Η νέα βδομάδα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας καθώς οι παρουσίες του Ήλιου και του Ερμή θα ενισχύσουν την επαγγελματική σας δράση αλλά και την ανάγκη για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Η Αφροδίτη στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και η τυχερή της όψη με τον Δία αναπτερώνει το ηθικό σας και βοηθάει στην εύρεση οικονομικών λύσεων ή προσωπικών υποθέσεων. Πιο ευνοημένοι αυτή την εποχή θα είστε όσοι ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας είτε από προσωπικές γνωριμίες είτε από οικονομικές συμφωνίες και ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Προσέχετε την πανσέληνο στους Διδύμους όσοι είστε γεννημένοι στις αρχές Δεκεμβρίου καθώς φαίνεται να ταράζει την προσωπική και κοινωνική σας κατάσταση και να σας βάζει σε διάσταση με κάποια πρόσωπα.

Αιγόκερως

Ανάσα επαγγελματική

Η πανσέληνος στους Διδύμους βελτιώνει την επαγγελματική σας πορεία αυτή την εποχή και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με καλύτερες συνθήκες. Η παρουσία του Αρη στο ζώδιο σας ολοκληρώνεται στις 5/12 καθώς ο συγκεκριμένος πλανήτης θα εγκατασταθεί στον Υδροχόο όπου για ενάμιση μήνα θα συμβάλει στην ανάπτυξη των οικονομικών σας. Ευκαιρίες γενικότερα για την ενίσχυση των οικονομικών σας εισοδημάτων θα έχετε μέχρι τα μέσα αυτής της εβδομάδας  από χρήματα μέσω τρίτων παροχές ή ευνοϊκές ρυθμίσεις  διάφορων οικονομικών εκκρεμοτήτων που θα μπορούσαν να αποδώσουν. Προσέχετε την υγεία σας.

Υδροχόος

Νέα ξεκινήματα

Φίλοι και σχέδια ενισχύουν αυτή την εβδομάδα το ηθικό σας ενώ οι περισσότεροι από εσάς πετυχαίνετε ένα μεγάλο μέρος των προσωπικών σας στόχων μέχρι τις 5/12. Η πανσέληνος στους Διδύμους θα είναι ευνοϊκή και τα ερωτικά σας ζητήματα καθώς αναπτύσσονται οι κατάλληλες συγκυρίες για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα σε ότι επιθυμείτε. Η δημιουργικότητά σας θα συμβάλει σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ενώ αυτό το διάστημα θα μπορούσατε να ρυθμίσετε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με τους άλλους. Η εγκατάσταση του Άρη στο ζώδιο σας μετά τις 5/12 φαίνεται να προκαλεί αρκετή αναστάτωση για όσους από σας είστε γεννημένοι από τις 21/1 και μετά. Προσέχετε κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν αστάθειες και προβλήματα στις σχέσεις σας.

Ιχθείς

Οικογενειακά ζητήματα βρίσκουν λύση

Η οικογενειακή σας κατάσταση θα αρχίσει σιγά- σιγά να βελτιώνεται και οτιδήποτε είχε προκύψει μέσα σ’ αυτό το διάστημα σαν πρόβλημα να παίρνει τον δρόμο για την λύση του. Ευκαιρίες προκύπτουν αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας όμως η πανσέληνος στους Διδύμους στις 6/12 μπορεί να φέρει εντάσεις με θέματα οικογένειας και γενικότερα στις σχέσεις με άτομα που συναλλάσσεστε καθημερινά ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η εγκατάσταση του Άρη στον Υδροχόο από τις 5/12 μπορεί να βγάλει πίεση στην καθημερινότητά σας αλλά και να σας ωθήσει σε κινήσεις που θα έχουν μυστικό χαρακτήρα. Προσέχετε την υγεία σας και γενικότερα ανταγωνιστές ή άτομα που μπορεί να επιβουλεύονται τα κεκτημένα σας.           

  

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr