Η νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 22/11 και στις 0ο του Τοξότη θα ανοίξει ένα νέο κύκλο γεγονότων που θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου. Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το αρνητικό τετράγωνο του  Ήλιου- Ποσειδώνα, όψη που μπορεί να προκαλέσει εξαπατήσεις αοριστίες, αυταπάτες αλλά και μείωση της ζωτικότητας ανάγκη για απόδραση και φοβίες. Η σύνοδος του Ερμή- Κρόνου στις 26ο του Σκορπιού γίνεται στις 25/11 και προκαλεί εμπόδια, δυσθυμία και πιέσεις για τα ζώδια του σταθερού σταυρού του 3ου δεκαημέρου που καλό θα είναι να προσέχουν αυτή την εβδομάδα τις κινήσεις τους. Τέλος η αρμονική όψη της Αφροδίτης από τον αισιόδοξο Τοξότη με τον Ουρανό που θα γίνει την Πέμπτη δίνει ένα ευνοϊκό τέλος σε όλα αυτά που μπορεί μέχρι τότε να μας είχαν αποδιοργανώσει και πιέσει ψυχολογικά φέρνοντας νέες ευκαιρίες στα οικονομικά ή τις σχέσεις και τις γνωριμίες.

Κριός

Αναδιοργάνωση και επίτευξη στόχων

Η νέα σελήνη στον Τοξότη βοηθάει στην οργάνωση των επαγγελματικών σας σχεδίων και γενικότερα όλων αυτών των δραστηριοτήτων που συνδέονται με την επικοινωνία, τα ταξίδια και τις σπουδές. Η δημοτικότητά σας ανεβαίνει και σας δίνονται ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή αλλά και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ειδικά από την Πέμπτη και μετά. Προσέχετε τα οικονομικά σας αλλά και διάφορα μπερδέματα στην δουλειά ή στην καθημερινότητα σας μέχρι τις 26/11.

Ταύρος

Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει!

Η σύνοδος του Ερμή- Κρόνου που θα γίνει στις 26ο του πολικού σας Σκορπιού φαίνεται να σας προσγειώνει απότομα και να επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες και συμφωνίες. Προσέχετε κινήσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν στο άμεσο περιβάλλον σας, ειδικά σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας ή γενικότερα λόγια και διαφωνίες που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο για σας. Καλύτερες προοπτικές για τα οικονομικά ή τη δουλειά σας θα έχετε από τις 27/11. Μέχρι τότε προσέξτε έξοδα ή διάφορες αναστατώσεις σ’ αυτούς τους τομείς..

Δίδυμοι

Βάλτε χαμηλά τον πήχη

Η νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 22/11 απέναντι από το ζώδιό σας μπορεί να γεννήσει μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες για κάποιο τομέα της ζωής σας όμως θα πρέπει να περιορίσετε την υπεραισιοδοξία σας γιατί όλο και κάτι μπορεί να σας απογοητεύσει τελικά. Προσέξτε συνεργάτες ή πρόσωπα που συνδέονται με τον κοινωνικό σας κύκλο και τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και γενικότερα γνωριμίες που μπορεί να γίνουν αυτή την περίοδο της ζωής σας. Γενικότερα το πρώτο τριήμερο αυτής της βδομάδας θα είναι αρκετά δύσκολο και πολυποίκιλο σε γεγονότα, από την Πέμπτη και μετά πολλά μπορούν να βελτιωθούν. Προσέξτε την υγεία σας.

Καρκίνος

Συντονιστείτε με τις συνθήκες

Θέματα εργασίας και δουλειάς τονίζονται αυτό το διάστημα για σας, ενώ η σύνοδος του Ερμή- Κρόνου στον φιλικό σας Σκορπιό βοηθάει ιδιαίτερα στην ομαλή επίτευξη των σχεδίων σας και γενικότερα στην σταθερότητα της προσωπικής σας ζωής. Πολλά μπορείτε να πετύχετε αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αυτό το διάστημα, ειδικά αν έχετε συλλογικό πνεύμα και διαθέτετε ένα σημαντικό κύκλο ανθρώπων που σας στηρίζουν. Προσέχετε θέματα εργασίας που για κάποιο διάστημα φαίνονται κάπως αόριστα ή καταστάσεις που μπορεί να αποδιοργανώσουν το πρόγραμμα σας. Φροντίστε την υγεία σας.

Λέων

Ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας

Η σύνοδος του Ερμή- Κρόνου στον Σκορπιό θα επηρεάσει δυσάρεστα την οικογενειακή σας κατάσταση και γενικότερα τις σχέσεις σας με το οικείο σας περιβάλλον ειδικότερα, αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσέξτε μέχρι την Πέμπτη οικονομικά θέματα εντάσεις με γείτονες και συγγενικό περιβάλλον σχόλια και επικρίσεις που μπορεί να σας αποθαρρύνουν. Η νέα σελήνη που έγινε στον Τοξότη ενισχύει την δημιουργικότητά σας και ενθαρρύνει τις προσδοκίες σας, εύνοια από νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν από το πουθενά αλλά και στήριξη από φίλους ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Παρθένος

Περιορίστε τη φαντασία σας

Η νέα σελήνη στον Τοξότη σας προσφέρει την δυνατότητα να ανακαινίσετε τον προσωπικό σας χώρο ή να αλλάξετε σπίτι, όπως επίσης και να ξεκαθαρίσετε σχέσεις που εδώ και καιρό παρουσιάζουν διάφορα κενά. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτό το φαινόμενο θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας προκαλώντας σύγχυση και απογοητεύσεις που μπορεί να προέλθουν από το άμεσο περιβάλλον και τους συνεργάτες σας. Προσέξτε την υγεία σας γιατί θα είναι ευάλωτη αυτό το διάστημα η γενικότερα ανθρώπους που μπορεί να προκαλέσουν διάφορα απρόοπτα μπερδέματα στην ζωή σας. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με τη λογική.

Ζυγός

Επιτέλους βελτίωση!

Η νέα σελήνη που έγινε στον Τοξότη χαλάρωσε το δύσκολο κλίμα των προηγούμενων μηνών για σας ενώ αυτή την βδομάδα η τυχερή όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις. Μέχρι τότε προσέξτε την σύνοδο του Ερμή- Κρόνου στον Σκορπιό για τα οικονομικά σας αλλά και γενικότερα για νέες συμφωνίες που επιδιώκετε να κάνετε μέχρι την Πέμπτη. Εύνοια από ταξίδια νομικές υποθέσεις ή από διάφορες ασχολίες που συνδέονται με την επικοινωνία και την μάθηση. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 15/10 προσέξτε καταστάσεις που μπορεί να σας πιέσουν στο σπίτι και στην οικογένεια όπως και θέματα υγείας που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν αυτό το διάστημα.

Σκορπιός

Προσοχή στην επικοινωνία

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας κουράσει από διάφορα βάρη που ενδέχεται να υποστείτε είτε από την δουλειά είτε από σχέσεις και οικονομικά. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας φροντίστε να απέχετε από καταστάσεις που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην φήμη και την αξιοπιστία σας και περιορίστε την αδιαλλαξία σας. Προσέχετε τάσεις ατυχημάτων ή μετακινήσεις και ταξίδια που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν μέχρι και την Πέμπτη. Ευχάριστες προοπτικές στην δουλειά η τα οικονομικά θα έχετε μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας, παρόλα αυτά διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας.  

Τοξότης

Ανεμομαζώματα- ανεμοσκορπίσματα!

Η νέα σελήνη που έγινε στο ζώδιο σας σε δυσαρμονική όψη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς προκαλεί διάφορες αναστατώσεις είτε στον χώρο της οικογένειας είτε σε θέματα δουλειάς και οικονομικών, ειδικότερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα που θα σας αποδιοργανώσουν αλλά και απογοητεύσεις από ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος. Προσέξτε ταξίδια και μετακινήσεις ή γενικότερα επαφές με εξωτερικό και νομικές υποθέσεις. Από την Πέμπτη και μετά πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο για σας καθώς νέες ευκαιρίες και προοπτικές θα εμφανιστούν στην ζωή σας ξαφνικά. Ασχοληθείτε με την υγεία σας αλλά και με τις πρακτικές σας υποθέσεις.

Αιγόκερως

Επιπλοκές στα επαγγελματικά

Υπάρχουν άτομα στην ζωή σας που αυτή την εποχή σας επιβουλεύονται και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, κάποιο γεγονός μπορεί να προκαλέσει διχασμό και δυσάρεστες εκπλήξεις εκ μέρους των συνεργατών σας ή γενικότερα με τους ανθρώπους που σχετίζεστε το τελευταίο διάστημα. Προσέξτε κινήσεις και αποφάσεις που θα σχεδιάσετε ή τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα θέματα που προκύπτουν όπως και την στρατηγική που θα χρησιμοποιήσετε με τους γύρω σας για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Κάποιοι από το περιβάλλον σας αποδεικνύονται κατώτεροι των προσδοκιών σας, γι’ αυτό επιφυλαχτείτε ποιόν και που εμπιστεύεστε τα προσωπικά σας σχέδια.

Υδροχόος

Προσέξτε τις παγίδες

Η δύσκολη σύνοδος του Ερμή- Κρόνου στον Σκορπιό θα επηρεάσει την επαγγελματική σας πορεία αλλά και τις σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας προσέξτε συμφωνίες που κάνετε αυτή την εποχή και γενικότερα καταστάσεις που μπορεί να βλάψουν την φήμη σας και να επηρεάσουν την επαγγελματική και κοινωνική σας πορεία γι’ αυτό φροντίστε να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς με τους γύρω σας. Η θετική όψη της Αφροδίτης- Ουρανού που θα γίνει την Πέμπτη διευκολύνει την ερωτική σας ζωή και σας βοηθάει να βρείτε νέες προοπτικές στην ζωή σας. Εύνοια από φίλους και συλλογικές κινήσεις.   

 Ιχθείς

Αποφύγετε τις υπερβολές

Τάση φυγής από την πραγματικότητα θα έχετε οι περισσότεροι από σας αυτό το διάστημα ή γενικότερα κάποιες ταλαιπωρίες που θα σχετίζονται με την δουλειά και την υγεία σας. Καλό θα είναι να περιορίσετε τις προσδοκίες που θα μπορούσε να σας γεννήσει κάποιο άτομο η κάποια κατάσταση και να είστε όσο το δυνατόν πιο ουσιαστικοί με αυτά που θέλετε και επιδιώκετε να κατακτήσετε. Το μπέρδεμα και η ουτοπία θα είναι κακοί σύμμαχοι για σας ενώ καταστάσεις που δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε άμεσα βάλτε τις στην άκρη προσωρινά και ασχοληθείτε με τα πιο άμεσα και ουσιαστικά προβλήματα της ζωής σας. Προσέχετε εξαπατήσεις και εξιδανικεύσεις και καταστάσεις που μπορεί να σας παρασύρουν σε άσχετα συμπεράσματα. Βελτίωση και ευκαιρίες στα οικονομικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr