Η εβδομάδα αυτή θα δώσει μια γλυκιά γεύση στα ζώδια της γήινης τριπλότητας,{Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι} καθώς η Αφροδίτη από τις 11/12 θα κάνει την είσοδο της στον Αιγόκερω, ενώ θα πρέπει να προσέξουν περισσότεροι οι Λέοντες οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου καθώς ο Άρης έχει μπει για τα καλά στον Υδροχόο, προκαλώντας αναστάτωση και αιτίες για διαμάχες ή ξεσπάσματα με τους γύρω τους. Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στις 22ο της Παρθένου που γίνεται στις 14/12 θα «ενοχλήσει» περισσότερο τον άξονα Παρθένου- Ιχθύων και γενικότερα τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας είτε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών είτε σε υποθέσεις που συνδέονται με το σπίτι ή την καριέρα. Το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή και του Ήλιου από τις 22ο του Τοξότη με τον Δία που θα γίνει προς το τέλος αυτής της εβδομάδας, θα φέρει χαρά και ευκαιρίες για τους Κριούς, τους Τοξότες και τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου. 

Κριός - Άνοδος στα επαγγελματικά!

Καλή αυτή η βδομάδα που ξεκινάει για σας καθώς η διέλευση του Άρη από τον Υδροχόο σας ωθεί στο να βάλετε νέους στόχους στην καριέρα και στις σχέσεις σας ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 11/12 σας δίνει την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε άτομα κύρους αλλά και γενικότερα να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 10/4 θα έχετε μια σημαντική επιτυχία από δραστηριότητες που σχετίζονται με ταξίδια, εκδόσεις, εξωτερικό ή  νομικές υποθέσεις που σας απασχολούν.   

Ταύρος - Με προσοχή καταφέρνετε πολλά!

Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει τους τόνους στην καθημερινότητά σας και γενικότερα προκαλεί διάφορες αντιπαραθέσεις με άτομα από τον χώρο της δουλειάς ή της οικογένειας. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο φιλικό σας Αιγόκερω από τις 10/12 για ένα μήνα περίπου ανοίγει ευκαιρίες για ταξίδια ή ακόμα και για νέες γνωριμίες ενώ βοηθάει στην βελτίωση των οικονομικών και επαγγελματικών σας υποθέσεων. Καλές προοπτικές για έξτρα έσοδα η τυχερά κέρδη μπορεί να έχετε από την Πέμπτη και μετά.

Δίδυμοι - Με παραγωγική διάθεση!

Οι περισσότεροι από σας μετά την φόρτιση της πανσελήνου στο ζώδιό σας που σε γενικές γραμμές σας βοήθησε να απαλλαχτείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που σας είχαν κουράσει, είστε σε φάση ανανέωσης αλλά και διάθεσης για να κάνετε νέα ευχάριστα ξεκινήματα. Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο για ενάμιση μήνα κάνει την ζωή σας πιο εύκολη, ενώ η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σας βοηθάει να αυξήσετε το οικονομικό σας εισόδημα. Καλές σχέσεις και συνεργασίες η ευκαιρίες μέσω αυτών θα έχετε προς το τέλος αυτής της βδομάδας. Προσέξτε την υγεία σας.

Καρκίνος - Καιρός για συμβιβασμό!

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον πολικό σας Αιγόκερω θα έχει θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενώ σε γενικές γραμμές ξεκινάει για σας μια περίοδος που θα σας βοηθήσει να γεφυρώσετε διαφορές με τους γύρω σας και γενικότερα να κλείσετε εν ηρεμία παλιούς σας λογαριασμούς. Η κοινωνικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ ενώ θετικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και στον χώρο της δουλειάς σας μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας. Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται ενώ καλό θα είναι να προσέξετε τα έξοδα σας ή εκκρεμότητες που έχετε με εφορία και δάνεια.

Λέων - Έντονες αντιπαραθέσεις!

Η εγκατάσταση του Άρη στον πολικό σας Υδροχόο αρχικά και για αυτή την βδομάδα επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου. Εντάσεις με τους γύρω σας, σύντροφο ή συνεργάτες, επιπλοκές στην δουλειά και δυσκολίες συνεννόησης με τους γύρω σας θα είναι οι επιπτώσεις αυτής της διέλευσης για σας. Πιο ευνοημένοι φαίνεται να είστε όσοι από σας είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα αλλά και σε θέματα παιδιών η σε νέα επιχειρηματικά σχέδια που ανοίγεστε. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενισχύει την επαγγελματική σας δράση και βοηθάει στην εξέλιξη κάποιων συμφωνιών που σας ενδιαφέρουν ενώ τονίζει την διάθεση σας για βελτίωση της εμφάνισης και της υγείας σας.  Μέχρι τις 14/12 κάτι καλό θα έχετε στα οικονομικά σας.

Παρθένος - Καιρός για έρωτα!

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω ευνοεί ιδιαίτερα τις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και τα θέματα παιδιών η φίλων. Καλές προϋποθέσεις εμφανίζονται μέχρι τα μέσα της άλλης βδομάδας και σε θέματα κατοικίας ή σύσφιξης οικογενειακών σχέσεων ενώ κάποιοι από σας θα έχετε προτάσεις για μια νέα επαγγελματική έναρξη. Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στο ζώδιο σας στις 14/12 ενδέχεται να προκαλέσει κάποια οικογενειακή αναστάτωση σε σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ή παροδικά προβλήματα στο χώρο της δουλειάς σας. Ασχοληθείτε πιο σθεναρά με τις πρακτικές σας υποθέσεις  και προσέξτε διάφορες ταλαιπωρίες στον τομέα της υγείας σας.

Ζυγός - Ευχάριστες επαφές

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σας ωθεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα της οικογένειας ή με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας, παράλληλα όμως ο Άρης από τον φιλικό σας Υδροχόο σας βοηθάει να απελευθερωθείτε από πιεστικές προσωπικές καταστάσεις και να βελτιώσετε προς το καλύτερο την ερωτική σας ζωή ή τις κοινωνικές σας σχέσεις. Μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας μην δώσετε λαβές για σχόλια από τους γύρω σας κυρίως στον χώρο της δουλειάς σας και να είστε σε ετοιμότητα για διάφορες παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να γίνουν εις βάρος σας. Οι ευνοϊκές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Δία στις 12/12 φέρνει επιτυχίες σε στόχους, επαφές και νέες επικερδείς συμφωνίες. Εύνοια από φιλικό περιβάλλον, ταξίδια, νομικές υποθέσεις αλλά και νέες γνωριμίες.       

Σκορπιός - Ευχάριστες προοπτικές στα οικονομικά

Η εγκατάσταση του Άρη στον Υδροχόο έφερε και συνεχίζει να φέρνει ανακατατάξεις στον τομέα της οικογένειας ή της καριέρας για τους περισσότερους από σας ενώ επηρεάζει άμεσα όσους από σας είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτωβρίου. Η μετάβαση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω γλυκαίνει την επικοινωνία με τους γύρω σας και ειδικά με τον σύντροφό σας και σας ωθεί να κινηθείτε πιο διαλλακτικά με όσους έχετε το τελευταίο διάστημα διαφορές. Το θετικό εξάγωνο που θα κάνει προς το τέλος αυτής της βδομάδας με τον Ποσειδώνα θα έχει θετικές επιπτώσεις στην ερωτική σας ζωή αλλά και ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σας καθώς η αρμονική όψη του Ήλιου και τους Ερμή με τον Δία στις 12/12 θα φέρει ευκαιρίες για έξτρα κέρδη ή λύσεις σε διάφορα οικονομικά προβλήματα που έχετε.

Τοξότης - Ενδιαφέρουσες προοπτικές στη ζωή σας

Κύριο γεγονός αυτής της εβδομάδας για σας θα είναι το αρμονικό τρίγωνο που θα σχηματίσουν ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιό σας με τον Δία από τον Λέοντα, όψη που θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ευκαιρίες για ανασυγκρότηση προσωπική και επαγγελματική θα έχετε οι περισσότεροι από σας εύνοια από συμφωνίες και ταξίδια η δραστηριότητες που συνδέονται με εξωτερικό και σπουδές. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για ένα μήνα περίπου θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε αυτά που θεωρείτε πιο σημαντικά για σας. Προσέχετε κάποια οικογενειακή αναστάτωση ή γενικότερα προβλήματα με την κατοικία σας προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Αιγόκερως - Βελτίωση σε όλους τους τομείς

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας ενισχύει την δημοτικότητα σας και την καριέρα σας με νέες προοπτικές. Πολλοί από σας θα έχετε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε μια επαγγελματική συνεργασία η να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας γνωριμίες η ακόμα καλύτερα να πάρετε χρήματα που περιμένετε εδώ και καιρό. Ανοίγεται για σας μια περίοδος που θα κρατήσει ένα μήνα περίπου και θα σας δώσει την δυνατότητα να γεφυρώσετε παλιές διαφορές με τους γύρω σας και να κινηθείτε με διάθεση συμβιβασμού προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Προσέχετε αυτή την βδομάδα αλλά και γενικότερα μέχρι τα μέσα Γενάρη τα έξοδα σας που ενδέχεται να διογκωθούν.

Υδροχόος - Βάλτε νερό στο κρασί σας!

Η εγκατάσταση του Άρη στο ζώδιο σας για ενάμιση μήνα περίπου αρχικά επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Γενάρη καθώς προκαλεί εντάσεις με τους γύρω σας και αιτίες για ρήξεις με συνεργάτες, φίλους και ομοϊδεάτες. Καλό θα είναι όλο αυτό το διάστημα να κινηθείτε με συλλογικό πνεύμα και όχι για το δικό σας προσωπικό όφελος μόνο και να βάλετε νέους στόχους στην ζωή σας είτε αυτοί συνδέονται με τα επαγγελματικά σας είτε με τα προσωπικά σας. Αποφύγετε την αδιαλλαξία και γενικότερα την διάθεση σας να πηγαίνετε κόντρα στους άλλους, επίσης προσέχετε τάσεις για διάφορα ατυχήματα. Θετικό αποτέλεσμα για όλα αυτά που επιδιώκετε θα έχετε προς το τέλος αυτής της βδομάδας καθώς σύντροφος ή συνεργάτες σας βοηθούν ιδιαίτερα.

Ιχθείς - Προσοχή στις σχέσεις!

Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης που γίνεται στις 14/12 στην Παρθένο, θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες αλλά και την οικογενειακή σας κατάσταση κυρίως για σας που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για ένα μήνα θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες στις προσωπικές σας σχέσεις και να υλοποιηθούν οι στόχοι σας αρκεί να κινηθείτε με την ανάλογη προσήλωση και μεθοδικότητα. Θετικά μηνύματα θα έχετε σε θέματα καριέρας μέχρι τα μέσα αυτής της βδομάδας ενώ άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας βοηθούν ιδιαίτερα γι’ αυτό και στηρίζουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Προσέξτε την υγεία σας και γενικότερα οικονομικές δοσοληψίες που κάνετε αυτή την εποχή.       

 

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr