Οι δύσκολες όψεις αυτού του διαστήματος τελειώνουν, καθώς η βαριά σκιά του αφαιρετικού Κρόνου από το 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού στον Ήλιο και την Αφροδίτη έχει πλέον απομακρυνθεί. Πλανητικές αλλαγές γίνονται αρχικά με την μετάβαση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 17/11, αλλά και του Ήλιου που θα συνοδεύεται όπως πάντα με μια νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στις 22/11 στις 0ο του Τοξότη. Το κλίμα αλλάζει γίνεται πιο αισιόδοξο και χαρούμενο για τις ανθρώπινες σχέσεις και τα οικονομικά αλλά και γενικότερα για την εξωστρέφεια που θα έχουμε, το κέφι, τη χαρά και την ανάγκη για επικοινωνία και περιπέτεια, χαρακτηριστικά που συνδέονται άρρηκτα με αυτό το επεκτατικό ζώδιο. Τα προβλήματα με την παιδεία θα βρεθούν στο απόγειό τους, Τοξότης γαρ!  

Κριός

Επιτέλους απελευθερώνεστε!

Η μετάβαση της Αφροδίτης από τις 17/11 και του Ήλιου στις 22 προοιωνίζουν ένα διάστημα ευχάριστο και αποδοτικό για τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Η θετική όψη του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Άρη από τον Αιγόκερω θα ανοίξουν το δρόμο για μια επαγγελματική συμφωνία αλλά και για μια θετική έκβαση σε ένα οικονομικό σας ζήτημα. Ευχάριστες εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις και σε δραστηριότητες που συνδέονται με σπουδές και επικοινωνία. Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται.

Ταύρος

Βελτίωση στις σχέσεις σας

Καλύτερη αυτή η βδομάδα για σας, καθώς η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό σας φέρνει κοντά με τον σύντροφό σας και ευνοεί πάσης φύσεως γνωριμίες και επαφές με τους άλλους. Η Αφροδίτη στον Τοξότη για ένα μήνα περίπου θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας αρκεί να αποφύγετε μέχρι τις 21/11 διάφορες επιπλοκές και παγίδες που μπορεί να προέρχονται από φίλους ή την συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες. Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί εκεί στις 22/11 θα ανοίξει ένα νέο κύκλο αλλαγών στο χώρο της δουλειάς η των συνεργασιών σας. Προσέχετε τα κεκτημένα σας!

Δίδυμοι

Ένα βήμα μπρος και δύο πίσω

Ουτοπίες και ασάφειες έχει αυτή η βδομάδα για σας, καθώς η έντονη εμπλοκή του Ποσειδώνα πλανήτη της πλάνης και της εξιδανίκευσης φαίνεται να προκαλεί σύγχυση και επιπλοκές στις σχέσεις και στα επαγγελματικά σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου. Παραλείψεις που μπορεί να γίνουν από μέρους σας και υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας φαίνεται να προκαλούν ένα κυκεώνα εξελίξεων που θα επηρεάσει και θα φορτίσει την καθημερινότητά σας. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Ποσειδώνα θέλει ιδιαίτερη προσοχή για τα οικονομικά καθώς και για υποθέσεις που συνδέονται με διαδικαστικά ζητήματα αλλά και γενικότερα μεγαλεπήβολα σχέδια που έχετε κατά νου.

Καρκίνος

Μετά τη φουρτούνα έρχεται η απανεμιά!

Ήρεμο και παραγωγικό θα είναι αυτό το διάστημα για εσάς, καθώς ο Άρης έχει ξεφύγει από τις δύσκολες πλανητικές γωνίες της προηγούμενης βδομάδας και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον φιλικό σας Σκορπιό στις 22/11 φαίνεται να διευκολύνει τους στόχους και να βελτιώνει τις σχέσεις σας. Οι περισσότερες εξελίξεις φαίνεται ότι θα περιστρέφονται γύρω από επαγγελματικές υποθέσεις αλλά και εκκρεμότητες που θα χρειαστεί να ρυθμίσετε στο σπίτι και την οικογένεια. Προσέξτε την υγεία σας και γενικότερα τάσεις για διάφορες καταχρήσεις αλλά και προσφορές επαγγελματικές που ενδέχεται να αποδειχτούν άκαρπες μέσα στο τρέχον διάστημα.

Λέων

Τον πρώτο ρόλο έχει ο έρωτας!

Η μετάβαση της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 17/11 θα είναι θετική για την ερωτική σας ζωή όπως και του Ήλιου που θα ακολουθήσει στις 22. Η δημιουργικότητά σας ενισχύεται αλλά και η ανάγκη σας να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες. Μέχρι τις 23/11 θα πρέπει να προσέχετε διάφορες οικονομικές υποθέσεις που χειρίζεστε καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, ενώ η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό σας Τοξότη θα ανοίξει ένα νέο κύκλο ευνοϊκών εξελίξεων για τα επαγγελματικά σας.  Νέοι στόχοι και σχέδια μπαίνουν στη ζωή σας.

Παρθένος

Επιπλοκές στις σχέσεις

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης από τις 17/11 και του Ήλιου μέχρι τις 22 αλλά και η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη φαίνεται να πλήττουν την οικογενειακή σας βάση και να ανοίγουν ένα νέο κύκλο απρόοπτων γεγονότων για τις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Σύμμαχός σας ο Άρης που από τον Αιγόκερω θα συμβάλει στην συγκρότηση των στόχων και των αποφάσεών σας αλλά και στην αποτελεσματικότητά σας. Η νέα εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά σας χρειάζεται αρκετή προσοχή, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου, καθώς οι προσδοκίες που έχετε σε σχέση με κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις ενδέχεται να αποδειχθούν μικρότερες των πεποιθήσεών σας. Προσέξτε την υγεία σας αλλά και γενικότερα απρόοπτα οικονομικά έξοδα ή εμπλοκές με μπερδεμένες καταστάσεις. Διέξοδος για σας θα αποδειχθεί η τέχνη και η ανιδιοτελής προσφορά. 

Ζυγός

Κοινωνικότητα και νέες προοπτικές

Η εβδομάδα αυτή θα έχει θετικό χαρακτήρα για σας καθώς το επίκεντρο της προσοχής σας φαίνεται να εστιάζεται στην κοινωνική σας ζωή αλλά και στις επαφές σας με τους άλλους. Πολλές μετακινήσεις, ευχάριστες συναντήσεις αλλά και νέα ενδιαφέροντα φαίνεται να εμπλουτίζουν την καθημερινότητά σας. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Τοξότη αλλά και ο σχηματισμός της νέας σελήνης εκεί στις 22/11 φαίνεται να σας οδηγούν σε μια νέα ευχάριστη αλλαγή στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, ειδικά αν ασχολείστε με γραπτά, διαδικαστικά ζητήματα ή εμπόριο. Θετικό διάστημα και για τα οικονομικά σας καθώς μέχρι τις 22/11 φαίνεται να σταθεροποιείτε τα εισοδήματά σας.

Σκορπιός

Θετικές εξελίξεις σε χρήμα και επαγγελματικά

Καθώς οι περισσότεροι πλανήτες εκτός του Κρόνου απομακρύνονται πλέον από το ζώδιο σας η κρίση που είχατε οδηγηθεί τις προηγούμενες μέρες με τα προσωπικά ή τα οικονομικά σας ζητήματα φαίνεται σταδιακά να αποχωρεί. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης και ο σχηματισμός της νέας σελήνης στον Τοξότη θα σας δώσουν την ευκαιρία να βελτιώσετε σημαντικά το εισόδημά σας και να εξελίξετε σχέδια που επιδιώκατε εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σας. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας θα ευνοήσει πάσης φύσεως γνωριμίες επαφές ή συναντήσεις, ενώ το θετικό εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Αιγόκερω μέχρι τις 22 σας βοηθάει να σκεφτείτε πρακτικές που θα ενισχύσουν τα σχέδια σας. Αν είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αποφύγετε υπερβολές που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν αδιαλλαξία και επιπολαιότητα.

Τοξότης

Νέες προοπτικές και επίτευξη των στόχων σας

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από την νέα βδομάδα αλλά και η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 22/11 στις 0ο του ζωδίου σας φαίνεται να ευνοούν κατ’ αρχήν τις σχέσεις σας με τους άλλους αλλά και γενικότερα σχέδια και στόχους που επιδιώκατε εδώ και καιρό. Σημαντικές θα είναι για σας οι ευκαιρίες αυτού του διαστήματος αφού οι περισσότεροι από σας θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και γενικότερα να εκφράσετε την επεκτατική σας φύση. Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται ιδιαίτερα, σπουδές και δραστηριότητες που συνδέονται με το εξωτερικό. Αν είστε γεννημένοι στις 25/11 καλό θα είναι να προσέξετε αυτή την βδομάδα είτε θέματα υγείας είτε καταστάσεις και πρόσωπα που μπορεί να σας παραπλανήσουν. Γενικότερα προσέχετε την φήμη σας.

Αιγόκερως

Προσοχή στα επαγγελματικά σας

Η μετάβαση της Αφροδίτης στον Τοξότη και η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί εκεί μέχρι τις 22/11 ενδέχεται να προκαλέσουν επαγγελματικές δοκιμασίες για εσάς αλλά και γενικότερα καταστάσεις που έχουν παρασκηνιακό χαρακτήρα. Καλό θα είναι όλο αυτό το διάστημα να προσέχετε κάποιες διεργασίες που μπορεί να έχουν υπόγειο χαρακτήρα αλλά και διάφορα σχέδια, διαρροές ή δολοπλοκίες που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Η παρουσία του Άρη στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας επηρεάζει όσους από σας είναι γεννημένοι μετά τις 6/1 όπου αυτή την βδομάδα θα χρειαστεί να πάρετε άμεσα μέτρα και αποφάσεις για να ξεκαθαρίσετε ή να απομακρύνετε στοιχεία που δυσκολεύουν την ζωή σας. Προσέχετε την υγεία σας.

Υδροχόος

Νέοι στόχοι και συνεργασίες

Ο σχηματισμός της νέας σελήνης στον Τοξότη στις 22/11 αλλά και η εγκατάσταση της Αφροδίτης εκεί από τις 17 φαίνεται να σταθεροποιούν τις σχέσεις σας με τους άλλους και να ανοίγουν δρόμους για νέες συμμαχίες ή συνεργασίες. Πολλοί από σας θα θελήσετε να προωθήσετε σχέδια που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα αλλά και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 21/11 είναι πιθανόν να προκαλέσει κάποιες αναταράξεις στα οικονομικά αλλά και γενικότερα σε ό,τι θεωρείτε κεκτημένο. Πολύ πιθανόν εκείνο το διάστημα να ξεκαθαρίσετε σχέσεις ή φιλίες που εδώ και καιρό παρουσιάζουν έντονες διακυμάνσεις ή ενδείξεις αμφισβήτησης απέναντί σας.

Ιχθείς

Έντονες τριβές στο οικογενειακό περιβάλλον

Οι πλανητικές αλλαγές αυτού του διαστήματος φαίνεται να προκαλούν κάποιες αναταράξεις στο εσωτερικό της οικογένειας ή σε θέματα καριέρας και κοινωνικών σχέσεων. Σταδιακά οι πλανήτες αποχωρούν από τον Σκορπιό και -πρώτα η Αφροδίτη και μετά ο Ήλιος- αρχίζουν να εγκαθίστανται στον Τοξότη, το ζώδιο που συνδέεται με την οικογένεια και την καριέρα. Κινητικότητα θα παρατηρηθεί αυτό το διάστημα στον χώρο του σπιτιού αλλά και διάφορες μεταβολές στα προγράμματα σας ή γενικότερα στους επαγγελματικούς σας στόχους. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του Φλεβάρη καλό θα είναι να προσέξτε διάφορα μπερδέματα με τρίτους ή μια κατάσταση σύγχυσης που μπορεί να επικρατήσει στις σχέσεις και στα οικονομικά. Μην δίνετε λαβές για σχόλια στο οικείο σας περιβάλλον και φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι και σταθεροί με τις αποφάσεις σας.           

 

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr