Ο Ερμής επανέρχεται στον Σκορπιό όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27 Νοεμβρίου. Μέσα από αυτή την θέση επανέρχονται στο προσκήνιο τα ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει την 1η βδομάδα του Οκτωβρίου, καθώς εκείνο το διάστημα βρισκόταν στις ίδιες ζωδιακές μοίρες λίγο πριν ξεκινήσει την ανάδρομη φορά του. Μια μικρή αναστάτωση μπορεί να προκληθεί στα ζώδια της σταθερής ομάδας του 1ου δεκαημέρου αυτή την βδομάδα που θα έχει περισσότερο σχέση με έγγραφα, μετακινήσεις, συζητήσεις, σπουδές, αλλαγές προγράμματος αλλά και αφομοίωση πληροφοριών. Οι δύσκολες όψεις αυτής της βδομάδας θα είναι η σύνοδος της Αφροδίτης- Κρόνου στις 25ο του Σκορπιού, μια όψη που θα συμβάλει σε απογοητεύσεις συναισθηματικές η οικονομικές κυρίως για αυτούς που έχουν γεννηθεί στις 14 και 15/5, 15/8, 14/11 και 14/2. Η σύνοδος του Άρη- Πλούτωνα στις 11ο των παρορμητικών ζωδίων αλλά και το τετράγωνο του Άρη – Ουρανού που θα ακολουθήσει αμέσως μετά και θα προκαλέσει έντονες συναισθηματικές εκρήξεις και ιδιαίτερη φόρτιση στις σχέσεις των παρορμητικών ζωδίων του 1ου και 2ου δεκαημέρου. 

Κριός

Να είστε σε ετοιμότητα!

Μια βδομάδα με έντονα γεγονότα θα είναι αυτή που θα διανύσετε καθώς σημαντικές εξελίξεις θα υπάρχουν στον άξονα καριέρας- οικογένειας λόγω της δύσκολης συνόδου του Αρη- Πλούτωνα αλλά και του αρνητικού τετραγώνου του συγκεκριμένου πλανήτη με τον Ουρανό από το ζώδιό σας. Αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες που μπορεί να σας εκθέσουν σε ατυχήματα ή κινήσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες για την προσωπική και επαγγελματική σας πορεία ειδικότερα αν είστε γεννημένοι στις αρχές Απριλίου.

Ταύρος

Σημαντικές αναθεωρήσεις!

Η εγκατάσταση του Ερμή στον Σκορπιό φαίνεται να προκαλεί κάποιες ασυνεννοησίες με τους γύρω σας ή παρεξηγήσεις με φίλους και ερωτικό σύντροφο. Η σύνοδος της Αφροδίτης- Κρόνου που γίνεται στις 14/11 φαίνεται να προκαλεί ρήγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας φέρνοντας στην επιφάνεια πάγια προβλήματα και αφορμές για διάφορες συγκρούσεις ή αδικίες που μπορεί να γίνουν εις βάρος σας. Πολλές ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς, αλλά και απρόσμενες αποκαλύψεις.

Δίδυμοι

Δώστε βάση στις λεπτομέρειες

Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό κυβερνήτη του ηλιακού σας ζωδίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στη δουλειά και σε διάφορες εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις που θα πρέπει να διευθετήσετε σε μικρό χρονικό διάστημα. Προσέξτε αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σας, κυρίως αυτά που συνδέονται με τρίτους ή του συντρόφου σας και γενικότερα έκτακτα έξοδα που θα χρειαστεί να ρυθμίσετε. Εντάσεις με φίλους και αλλαγές σε διάφορους στόχους σας.

Καρκίνος    

Προσοχή στις σχέσεις!

Οι δύσκολες όψεις του Άρη από τον πολικό σας Αιγόκερω με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό από τον Κριό φαίνεται να επηρεάζουν σημαντικούς τομείς της ζωής σας κυρίως διαπροσωπικές σχέσεις και θέματα καριέρας ή διαμονής κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσέχετε ανατροπές που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν ή γενικότερα προκλήσεις που μπορεί να προέλθουν από άτομα του οικείου σας περιβάλλοντος και κυρίως τους ανταγωνιστές σας. Σε καλύτερη θέση θα είστε εσείς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Λέων

Οικογενειακές τριβές

Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή διανύουν το ζώδιο του Σκορπιού και τον 4ο ηλιακό σας οίκο βγάζοντας στην επιφάνεια βιώματα, ανασφάλειες και γενικότερα προβλήματα που ήταν εδώ και καιρό θαμμένα. Η εγκατάσταση του Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητά σας και αλλαγές σε διάφορα σχέδιά σας, ενώ η δύσκολη σύνοδος της Αφροδίτης- Κρόνου φαίνεται να ασκεί πίεση σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Δύσκολες διαπιστώσεις αλλά και πίεση από διάφορες υποχρεώσεις έχει αυτή η βδομάδα.

Παρθένος

Προσοχή και πάλι στα οικονομικά!

Η εβδομάδα που μπαίνει θα είναι για σας μάλλον ουδέτερη σε γεγονότα καθώς οι περισσότερες πλανητικές όψεις γίνονται στον Σκορπιό και αφορούν πληροφορίες και ακούσματα που δέχεστε από τρίτους. Η σύνοδος του Άρη- Πλούτωνα θα είναι αναγεννητική για τα ερωτικά σας ζητήματα ή τις κοινωνικές σας σχέσεις. Όμως το αρνητικό τετράγωνο του Άρη- Ουρανού που σχηματίζεται προς το τέλος αυτής της βδομάδας φαίνεται να δημιουργεί έντονες επιπλοκές σε οικονομικές συναλλαγές που έχετε η σε χρήματα που περιμένετε από τρίτους. Αποφύγετε κινήσεις που μπορεί να είναι απερίσκεπτες αλλά και συμφωνίες που ενδέχεται να έχουν αμφίβολη κατάληξη.

Ζυγός

Απρόοπτες αλλαγές στις σχέσεις σας

Η καινούρια εβδομάδα θα είναι σκέτη πρόκληση για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς θέματα οικογενειακά μπορεί να προκύψουν στις αρχές της νέας βδομάδας. Θα υπάρχει ένταση στην δουλειά ή στο σπίτι και γενικότερα καταστάσεις που μπορεί να σας ωθήσουν να φερθείτε παρορμητικά και εκρηκτικά. Προς το τέλος αυτής της βδομάδας καλό θα είναι να αποφύγετε να λύσετε διαφορές που έχουν προκύψει εδώ και καιρό με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και επίσης να γίνετε δέκτες εκκεντρικών συμπεριφορών από τρίτους. Σχέσεις και συνεργασίες τίθενται επί τάπητος. Προσοχή και στα οικονομικά.

Σκορπιός

Καιρός για αναθεωρήσεις!

Η επαναφορά του Ερμή στο ζώδιό σας φαίνεται να προκαλεί κινητικότητα στις κοινωνικές σας σχέσεις αλλά και στην διάθεση σας να λύσετε προβλήματα και καταστάσεις που είχαν προηγηθεί την 1η εβδομάδα του Οκτωβρίου. Διάθεση για μετακινήσεις αλλά και πληροφόρηση, θέματα γνώσεων και σπουδών είναι πιθανόν να σας απορροφήσουν την προσοχή. Η δύσκολη σύνοδος της Αφροδίτης- Κρόνου που γίνεται με ακρίβεια την Παρασκευή επηρεάζει κυρίως όσους από σας είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας σε θέματα σχέσεων και οικονομικών. Πολλοί από σας μπορεί να αισθανθείτε ότι απορρίπτεστε από τους γύρω σας ή ότι αδικείστε και αναγκαστικά οδηγήστε σε σκληρές αποφάσεις. Οι αφορμές για όσα γίνουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείτε πιο ξεκάθαρα και πιο ρεαλιστικά τις επιλογές σας. Αποφύγετε να κινηθείτε με αδιάλλακτο και άδικο τρόπο απέναντι στους άλλους η με γνώμονα την ανευθυνότητα, μην ξεχνάτε ότι η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας συνιστά αυτοέλεγχο και ψυχραιμία.

Τοξότης

Διασφαλίστε τα κεκτημένα σας

Μια δύσκολη εβδομάδα για τα οικονομικά σας θα είναι αυτή που θα διανύσετε καθώς οι έντονες όψεις του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό φαίνεται να καραδοκούν κινδύνους για τα έσοδά σας και γενικότερα για τα κεκτημένα σας. Αποφύγετε ρίσκα που μπορεί να μην έχουν το ανάλογο αποτέλεσμα και συμφωνίες που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε σε άμεσο χρονικό διάστημα. Οι παρουσίες του Ερμή, της Αφροδίτης του Ήλιου και του Κρόνου στον Σκορπιό και στον 12ο ηλιακό σας οίκο φαίνεται να προκαλούν δοκιμασίες στην δουλειά ή στην υγεία σας. Προσέχετε παρασκηνιακές ενέργειες και ειδικότερα υποθέσεις που συνδέονται με εξωτερικό.

Αιγόκερως

Εύθραυστές ισορροπίες

Σημαντική περίοδος και για σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς η έντονη σύνοδος του Άρη- Πλούτωνα στο ζώδιό σας φαίνεται να προκαλεί δοκιμασίες στην δουλειά ή την οικογένεια και στις σχέσεις γενικότερα. Το δύσκολο τετράγωνο του Άρη- Ουρανού που ακολουθεί αμέσως μετά φαίνεται να δημιουργεί ρωγμές στις συνεργασίες, στην δουλειά αλλά και σε όλες αυτές τις δραστηριότητες που έχουν ομαδικό χαρακτήρα. Προσέχετε τάσεις για ατυχήματα ή απερίσκεπτες ενέργειες που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν σε διάφορους κινδύνους. Σημαντικό ατού για σας θα είναι η στήριξη και συμπαράσταση που θα έχετε από τα πρόσωπα που σας πιστεύουν και σας αγαπούν. Να είστε πιστοί στους στόχους σας.

Υδροχόος

Εμπόδια και προκλήσεις

Οι περισσότεροι πλανήτες αυτό το διάστημα έχουν συσσωρευτεί στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 10ο ηλιακό σας οίκο προκαλώντας έντονες αμφισβητήσεις για το άτομο σας αλλά και εμπόδια  συνεννόησης ή ομαλής διαβίωσης με άτομα του επαγγελματικού και οικογενειακού σας χώρου ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η εβδομάδα αυτή εγκυμονεί διάφορα απρόοπτα είτε σε σχέση με σχέδια και στόχους προσωπικούς είτε με διάφορες κοινωνικές ή προσωπικές επαφές που έχετε στην καθημερινότητά σας. Προσέχετε μετακινήσεις ή συζητήσεις που μπορεί να έχουν απρόοπτο χαρακτήρα και διαφορές που ενδέχεται να οξυνθούν με το άμεσο περιβάλλον σας. Γενικότερα αποφύγετε αποφάσεις για κινήσεις που μπορεί να σας αφήσουν εκτεθειμένους σε διάφορα κακεντρεχή σχόλια.

Ιχθείς

Θετικές εξελίξεις

Η εβδομάδα αυτή θα έχει θετικό χαρακτήρα για σας καθώς ο πλανητικός συνωστισμός που γίνεται στον Σκορπιό φαίνεται να λειτουργεί υπέρ σας και να ενισχύει ιδιαίτερα τις θέσεις σας στις οικονομικές και επαγγελματικές προοπτικές που έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε. Εύνοια σε ταξίδια, σπουδές και διαδικαστικές υποθέσεις που έχετε να ξεκαθαρίσετε όμως μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας η δύσκολη όψη του Άρη- Ουρανού φαίνεται να προκαλεί απρόοπτα στα έσοδα σας ή σε διάφορες συμφωνίες που επιδιώκετε να διασφαλίσετε ενώ βάλλονται οι προσωπικοί σας στόχοι και οι σχέσεις με το φιλικό σας περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό πάντως βοηθάει ιδιαίτερα στην εμφάνιση και την εξέλιξη θετικών προσωπικών γνωριμιών ή συνεργασιών που μπορεί να κάνετε αυτή την βδομάδα αλλά και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.