Το αλφαβητάρι των ερωτικών σχέσεων ορίζει ότι μια σχέση μεταξύ άντρα και γυναίκας μπορεί να έχει τρεις μορφές:

  • την περιστασιακή/one night stand,
  • την περιστασιακή/fuck buddies
  • και την αποκλειστική.

Όταν ο άντρας που σου αρέσει βρίσκεται στην τρίτη φάση και βρίσκεσαι κι εσύ τότε όλα είναι πολύ απλά. Όταν βρίσκεται στην πρώτη και την δεύτερη είναι που δυσκολεύει το έργο σου.

Μην απογοητεύεσαι όμως, γιατί υπάρχει πάντα ο τρόπος να του αλλάξεις μυαλά. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου αν η θέση του εξ αρχής είναι το "ήσουν μόνο για μια νύχτα, καληνύχτα καληνύχτα", αλλά πάμε να το παλέψεις

Αυτός ο τύπος άντρα λέγεται στην καθομιλουμένη καληνυχτάκιας και ποτεδεντηλεφωνακιας. Περνάει μια φάση στη ζωή του που αποφεύγει τις δεσμεύσεις. Έχει αλλεργία. Μπορεί να μην ήταν πάντα έτσι. Τώρα όμως είναι κάπως έτσι.

Τι θα κάνεις για να τον μετατρέψεις σε μονιμά; Ακολούθησε τον οδηγό και δεν θα χάσεις. 

 

1. Στη συζήτηση-ψηστήρι  που θα προηγηθεί της ερωτικής πράξης κάνε την άβγαλτη και αθώα. Γίνε το "υποχείριο" του. δείξε του  ότι αναζητάς κάποιον να σου μάθει πως... πάει το παπάκι στην ποταμιά.

 

 

2.Στην σεξουαλική πράξη παίξε πολύ με first base και second base. Γίνε δοτική, ρίξε τα ταμπού σου (μέχρι ενός σημείου βέβαια...αν σου πει να σου ρίξει καμία στα μαλακά  λες Ναι, αν σου πει να φέρει μαστίγιο λες καληνύχτα), δείξε του ότι θες να τον φτάσεις στην κορυφή του βουνού, ότι πρέπει να ευχαριστηθεί αυτός πρώτα και μετά εσύ. 

 

3. Ρίξε εσύ την πιστολιά πριν από αυτόν. Αν γίνουν τα ρούχα σας κουλουβάχατα σπίτι του τότε με το που τελειώσει η φάση σήκω και γύρνα σπίτι σου. Αν σε ρωτήσει γιατί, πες ότι θα βρεθείς με έναν φίλο. Άστο να αιωρείται. Αν όλα γίνουν στο σπίτι σου τότε διώχτον χωρίς ενδοιασμούς. Ακόμα καλύτερα εξηγήσου εκ των προτέρων. "Πάμε σπίτι μου, αλλά δεν θα κοιμηθείς εκεί. Με το που τελειώσουμε έφυγες". Έχεις καταφέρει να του ανοίξεις πληγή και μετά να του ρίχνεις κι αλάτι από πάνω.

 

4. Όταν θα σου στέλνει μνμ να βρίσκεστε για σεξ κάνε σκοτσέτζικα ντους. Στην αρχή να λες όλο ναι, ώστε να σε θεωρήσει δεδομένη και μετά την 3-4η, άντε 5η φορά βάλε το σηματάκι με το Χ. Όχι για το ακατάλληλον, αλλά για την απόρριψη. Πες του κιόλας ότι θα βγεις. (Τώρα που στα λέω όλα αυτά θα με κυνηγάνε λόγω καταπάτησης του όρκου περί ανδρικής αλληλεγγύης).

 

 

5. Ανέβαζε στο Facebook φωτογραφίες με φίλους και γνωστούς που να μην τους ξέρει αυτός. Γράφε περίεργα status και πόσταρε ανεβαστικά τραγούδια.

 

6. Θα σου ζητήσει σίγουρα να πας στο μαγαζί που είναι με την παρέα του. Εκεί θα πετύχεις το τελειωτικό χτύπημα. Δείξε το πιο cool, fun to be around πρόσωπο σου στους κολλητούς του. Χόρεψε και με κάποιον από αυτούς, σνόμπαρε τον ίδιο και θα έρθει να σε αρπάξει και να σου κάνει σκηνή ζήλιας. Αν δεν το κάνει τότε δες μήπως ο φίλος του σου αρέσει και θέλει αυτό που θες κι εσύ. 

*Απαραίτητη προϋπόθεση να μην τον γνωρίσεις τυχαία ένα βράδυ και να κάνετε αμέσως σεξ, αλλά να έχετε βρεθεί αρκετές φορές πριν σε κοινή παρέα για να ξέρεις τον χαρακτήρα του λίγο.