Ποιος είναι ο αγαπημένος τρόπος της Κάρα Ντελεβίν να μετακινείται στην πόλη και στις προσωπικές διαδρομές της άλλοτε ως τραγουδίστρια, πότε ως ηθοποιός και συχνότερα ως μοντέλο, παίρνοντας μαζί της περισσότερους από 41 εκατομμύρια followers; Το ολοκαίνουργιο compact SUV της Volkswagen, T-Cross που λανσάρεται με motto αλλά και hashtag #MoreThan1Thing.

"Η Κάρα Ντελεβίν και το T-Cross αποτελούν ένα τέλειο συνδυασμό: δύο πολύπλευρες, πολυτάλαντες και cool προσωπικότητες, με ζωντάνια και ευελιξία".

Για τον Γιούργκεν Στάκμαν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen υπεύθυνου για τις Πωλήσεις, το Marketing και τις After Sales υπηρεσίες, η 26χρονη Βρετανίδα είναι η ιδανική επιλογή: "Η Κάρα Ντελεβίν και το T-Cross είναι ένα τέλειο ζευγάρι: και οι δύο είναι cool, πολύπλευροι και πολυτάλαντοι. Και οι δύο είναι MoreThan1Thing (Περισσότερα Από Ένα Πράγμα)! Η συνεργασία αυτή είναι ιδανική απ’ όποια πλευρά και αν την δεις".

Η θεά Κάρα

Η Ντελεβίν είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα εδώ και σχεδόν μια δεκαετία ενώ παράλληλα έχει πετυχημένη πορεία ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, ακτιβίστρια και επιχειρηματίας. Στην ιδιωτική της ζωή, απολαμβάνει το σέρφινγκ, το μεγάλο της πάθος είναι να παίζει ντραμς και να τραβά φωτογραφίες. Στη νέα καμπάνια της Volkswagen, η ευελιξία της αναδεικνύει το T-Cross ως τον ιδανικό σύντροφό της και παρουσιάζει την πολύπλευρη διάσταση του αυτοκινήτου με έναν δημιουργικό και ζωηρό, cool τρόπο.

"Νομίζω ότι το T-Cross αντανακλά εμένα και την προσωπικότητά μου με την έννοια ότι είναι διασκεδαστικό, νεανικό, διαφορετικό και ευπροσάρμοστο. Μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα από τη μια στιγμή στην άλλη, τόσο γρήγορα όσο χρειάζεται. Είναι σβέλτο και κομψό, είναι τα πάντα!", αποκαλύπτει για την πιο πρόσφατη προσθήκη στα SUV της Volkswagen. Με το χαρακτηριστικό του στυλ, την πρακτικότητα, την ευελιξία, τη συνδεσιμότητα και την αποδοτικότητα του, το T-Cross φέρνει τα πάνω κάτω στην κατηγορία του.

Το τηλεοπτικό σποτ με την Κάρα Ντελεβίν θα προβληθεί και στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα ενώ παράλληλα περιεχόμενο της καμπάνιας θα φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα της Volkswagen www.volkswagen.gr