Γεια σας! Είμαι μαθήτρια Λυκείου και εδώ και λίγο καιρό μου αρέσει ένα παιδί από το σχολείο μου που είναι στην ίδια ηλικία με εμένα. Το θέμα μου είναι το εξής. Κάθε φορά που με βλέπει, με πλησιάζει και με κοροϊδεύει για ένα ατυχές γεγονός που είχε συμβεί σε ένα πάρτι και γενικώς μπορώ να πω ότι με πειράζει πολύ. Δηλαδή τι εννοώ: Μου πιάνει τα χέρια, κάποιες φορές με αγκαλιάζει και τέτοια. Ωστόσο, όμως, εγώ δεν είμαι σίγουρη, αν του αρέσω, γιατί παίζει πολύ και με άλλες. Δεν ξέρω πώς να τον προσεγγίσω. Εσάς, ποια είναι η γνώμη σας;

.................................................................................................................................................

Γεια σου YOLO – φίλη!  Από όσα διάβασα το πρόβλημά σου δεν είναι ούτε πολύ μεγάλο και ούτε και ασήκωτο. Θα το χαρακτήριζα εύκολο, απλό και αντιμετωπίσιμο. Αν και αυτό με το συμβάν στο πάρτι δεν μου το διευκρινίζεις, αν έχω καταλάβει καλά, προφανώς έγινε κάποια γκάφα και εκείνος τρείς μήνες μετά δεν χάνει ευκαιρία να σε πειράζει. (Φαίνεται να του αρέσει ένα ανέκδοτο να το ακούει πολλές φορές, συνήθως από τη δεύτερη φορά και μετά δεν γελάει κανείς). Όπως και να έχει, μου περιγράφεις και κάποια … διαχυτικότητα από μέρους του που δεν περιορίζεται μόνο σε σένα, αλλά και σε μια μεγάλη γκάμα κοριτσιών. Δεν ξέρω, αν είναι το στυλ του, πάντως, εγώ στη θέση σου θα το διευκρίνιζα και θα του έκοβα τα πολλά και κυρίως όλο αυτό με το πάρτι. Στο κάτω – κάτω δεν έχεις να χάσεις και κάτι, άσε το άλλο… που τον βάζεις εκείνον στη θέση του και παράλληλα βάζεις τα όρια σου…Αυτό είναι κάτι που, αν το κάνεις να είσαι βέβαιη ότι μπορεί αρχικά να μην του καλαρέσει, αλλά λίγο μετά να μου το θυμάσαι ότι θα το εκτιμήσει. Είναι αυτό που λέμε «θα το έχει να το θυμάται». Unforgettable θα του μείνεις… UNFORGETTABLE!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!