Γεια σας!!! Το όνομά μου είναι Αριάδνη και είμαι 16 ετών. Εδώ και αρκετές μέρες μου αρέσει πολύ ένα αγόρι που πηγαίνει στο ίδιο γυμναστήριο με εμένα. Δεν έχουμε μιλήσει, παρά μόνο μια φορά, αλλά και αυτό από δική μου πρωτοβουλία και το μόνο που είπαμε ήταν ένα ξερό: «έχεις τελειώσει από αυτό το όργανο;». Έχω δει ότι με κοιτάζει αρκετά θα μπορούσα να πω. Μια μέρα μάλιστα που είχα βγει με τους φίλους μου, τον συνάντησα και επιβεβαιώθηκα. Το θέμα μου είναι ότι ντρέπομαι να του μιλήσω, αν και το θέλω πάρα πολύ… Τι να κάνω; Βοήθεια!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου Αριάδνη! Πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο να μην του μιλήσεις, όπως φυσικά δεν βρίσκω και το λόγο που δεν το κάνει και εκείνος… Γιατί να μην μιλάτε και από την άλλη, γιατί τόση ντροπή; Δεν κάνεις κάτι κακό… Θα σου πρότεινα να το τολμήσεις! Δεν χρειάζεται να πεις κάτι φοβερό, ιδιαίτερο και complicate. Δείξε μια προτίμηση στα απλά πράγματα… Πες ένα "γεια" και από εκεί, το βλέπεις. Aν σου ανοίξει κουβέντα προχωράς. Αμ δεν σου ανοίξει, πατάς φρένο, στρίβεις τιμόνι και πας για άλλα και καλύτερα! Αλλά, πριν από αυτό, κάνε αυτό που σου λέω. Με αυτό τον τρόπο θα του δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη και άνετη… Δεν υπάρχει θέμα ντροπής και καλά θα κάνεις να σταματήσεις να σκέφτεσαι έτσι. Θα σου το πω πολύ απλά: «Ξεκόλλα». Φυσικά, δεν εννοώ να το τερματίσεις και να το φτάσεις στο άλλο άκρο, αλλά για τέτοια απλά θέματα… δεν βρίσκω πραγματικά κανένα λόγο ντροπής… Μίλησε μαζί του και με μια κίνηση από τη μεριά σου, μια κίνηση από τη μεριά του κάτι μπορεί να γίνει… (Νερό και χώμα που τραγουδάει και η Ασλανίδου). Τι λες λοιπόν, θα το τολμήσεις; Αν ναι και έτσι θέλω να πιστεύω, εύχομαι καλή επιτυχία!!!

H στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!