Γεια σας! Εδώ και δύο χρόνια μου αρέσει ο αδερφός της κολλητής μου. Έχουμε πολλά κοινά και μου αρέσει πολύ να μιλάω μαζί του. Μάλιστα έχουμε βγει και δύο φορές όλοι μαζί και αν εξαιρέσω την αμηχανία μου στην αρχή, μετά περνάω τέλεια μαζί του. Έχω καταλάβει ότι κάποια στιγμή και εκείνος με είδε αλλιώς, αλλά επειδή έχει πρόσφατα βγει από μια μακροχρόνια σχέση και μάλιστα με άσχημο τρόπο, το γύρισε στο φιλικό. Ένα βράδυ, του έστειλα ένα άκυρο μήνυμα (τα γνωστά μεθυσμένα κατεβατά) και του ζήτησα να βγούμε για καφέ, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ. Τώρα που θα επιστρέψω στην Αθήνα (σπουδάζω στην επαρχία), θα τον δω σίγουρα… Τι να κάνω; Να περιμένω να ανοίξει εκείνος το θέμα ή να κάνω σαν να μην έχει συμβεί ποτέ;

.................................................................................................................................................

Γεια σου yolo – φίλη! Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και χωρίς τον παραμικρό πανικό. Σου αρέσει δύο χρόνια ο αδερφός της κολλητής σου. Οκ. Σύμφωνα με τα δικά σου σενάρια, του αρέσεις και εσύ, αλλά λόγω της μακροχρόνιας σχέσης του, το γύρισε στο φιλικό. Όχι Οκ. Και θα σου εξηγήσω για ποιο λόγο… διαφωνώ μαζί σου. Πιστεύω ότι είτε έχει ξεπεράσει την πρώην, είτε όχι, θα ξεκαθάριζε από την αρχή σε ποια κατηγορία σε εντάσσει, στις φίλες ή στις… κάτι παραπάνω από φίλες; Και αν θες, μπορώ να σου πω και ένα ακόμα επιχείρημα που το έχεις ήδη εντοπίσει και εσύ. Του έγραψες ένα μήνυμα και δεν σου απάντησε ποτέ, μα ποτέ, όμως! Αν σε ήθελε, δεν θα απαντούσε; Τι λες; Α! Και κάτι ακόμα. Μην πίνεις περισσότερο από εκεί που μπορείς να κοντρολάρεις τον εαυτό σου και τις κινήσεις σου. Το κακό με τα «μεθυσμένα μηνύματα» δεν είναι ότι είναι πολύ μεγάλα, αλλά τα όσα λένε αυτά τα … μηνύματα και συνήθως, όταν περάσει η ζάλη και συνέρθει κανείς, τα μετανιώνει, αλλά έχουν ήδη σταλεί… Τώρα, σχετικά με ποια στάση θα κρατήσεις επιστρέφοντας στην Αθήνα, εγώ θα σου έλεγα να επιλέξεις τη δεύτερη. Μείνε cool και αδιάφορη και άσε σε εκείνον την πρώτη κίνηση και την πρωτοβουλία. Αν, όμως, δεν κάνει κάτι, εσύ εξακολούθησε να κρατάς την ίδια στάση. Φέρσου φυσιολογικά, χωρίς τρακ και αντιμετώπισέ τον ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που θα επιλέξει και εκείνος για σένα. Και κάτι τελευταίο, η αδερφή του είναι η κολλητή σου, προσπάθησε να μάθεις κάτι από εκείνη, αλλά να μάθεις, όχι να μάθει… ποτέ δεν ξέρεις, πιθανώς και να την ψαρέψει και τότε… το μυστικό σου, καθώς και τις σκέψεις σου θα τις ξέρει με το νι και με το σίγμα… Σκέψου το!!!

 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!