Είμαστε αυτά τα πλάσματα που θέλουμε να ξέρουμε ότι ο άλλος μας θέλει, αλλά έχουμε ανάγκη να μας έχει και λίγο στο περίμενε. Μπορεί να λιποθυμήσεις από τη χαρά σου όταν δεις μήνυμα του, αλλά θα έχεις πολύ μεγαλύτερη λαχτάρα για το τουτ τουτ του μηνύματος αν κάνει γύρω στη μια ώρα να απαντήσει. Και όσο θέλεις να τον βλέπεις κάθε μέρα, από μέσα σου γουστάρεις που είναι τόσο busy και έχει άπειρα πράγματα να κάνει και αρκετό κόσμο να δει, οπότε νιώθεις κι ένα καμάρι που καταφέρνεις να χωράς στο πρόγραμμα του έστω και για λίγες ώρες τη βδομάδα. Τι τρέχει επιτέλους μ' εμάς; Πόσο περίεργα πλάσματα μπορεί να είμαστε; Και όχι μόνο οι γυναίκες. Και οι άντρες. Και όλοι βασικά. Κι εγώ. Κι εσύ.

Το ερώτημα είναι: μπορείς να είσαι κοντά του και ταυτόχρονα να διατηρείς το μυστήριο που χρειάζεται μια σχέση; Η απάντηση είναι ναι, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips:

1. Κάνε το πρόγραμμά σου. Τόσο απλό και τόσο σημαντικό. Μην ακυρώνεις τα ραντεβού σου για να τον δεις, μη χάνεις εξόδους με τις φίλες σου επειδή αποφάσισε τελευταία στιγμή να σου πει να βγείτε, μην κανονίζεις κάθε μέρα μ' αυτόν - αφιέρωσε τουλάχιστον μια μέρα/βραδιά της εβδομάδας στις φίλες σου.

2. Μη λες περισσότερα απ' αυτά που πρέπει. Αν σου την έπεσε ο σερβιτόρος στο καφέ που πήγες με την ξαδέρφη σου, αν η κολλητή σου βγαίνει ταυτόχρονα με 5 αγόρια, αν σε πήρε ο πρώην σου για να σου ευχηθεί στα γενέθλια σου, αν ο κολλητός σου σου γνώρισε 2 γλυκούληδες φίλους του. Κάποια πράγματα (δικά σου και των φίλων σου) πρέπει να μένουν σε σένα. Μόνο σε σένα. Και γενικά μην του μιλάς γι' άλλα αγόρια, θέλει να νιώθει ο μοναδικός στον κόσμο (σου).

Αποτέλεσμα εικόνας για couple gif

3. Κάνε μια λίστα με θέματα ασφαλείας. Έστω ότι είστε σε ραντεβού, έστω ότι ξεμένεις από θέματα συζήτησης, έστω ότι πέφτεις στην παγίδα να μοιραστείς πράγματα που δεν πρέπει. Οπότε αν ετοιμάσεις μερικά θέματα για ώρα ανάγκης, θα προστατέψεις πληροφορίες που δε χρειάζεται να μάθει.

4. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου απ' ότι σε εκείνον. Μην του δείχνεις ότι είσαι διαρκώς διαθέσιμη ή ότι είσαι πρόθυμη να αφήσεις για χάρη του το χρόνο που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις ή να φροντίσεις τον εαυτό σου. Αν ξέρει ότι ο χρόνος που περνάτε μαζί είναι συγκεκριμένος (ανάλογα με τη φάση που βρίσκεστε), θα τον εκτιμάει διαφορετικά.

5. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Διάβασε βιβλία, παρακολούθησε μερικές σειρές, δοκίμασε μια νέα δραστηριότητα ή ένα σεμινάριο. Πέρα από το γεγονός ότι όλα αυτά θα κάνουν καλό σε εσένα, θα σε θαυμάζει παραπάνω (πράγμα πολύ σημαντικό) και θα έχετε ακόμη περισσότερα πράγματα να συζητήσετε.

Giphy Embed

6. Όσο άνετα κι αν νιώθεις μαζί του, πρόσεχε τον εαυτό σου. Ναι, ξέρω τι θα πεις: θέλεις να σε θέλει γι' αυτό που είσαι μέσα σου και όχι γι' αυτό που δείχνεις. Σόρι, πακέτο πάνε αυτά. Αν σε βλέπει διαρκώς με τις παλιές φόρμες του αδερφού σου ή χωρίς ίχνος κραγιόν και μπλεγμένα μαλλιά ή σε έναν καναπέ τρώγοντας ποπ κορν, που είναι το μυστήριο; Πως θα πει από μέσα του "ουάου";

7. Μην τον τρελαίνεις με μηνύματα πια. Δε χρειάζεται να ξέρει διαρκώς που είσαι και τι κάνεις, δε χρειάζεται να μιλάτε για ώρες, δε χρειάζεται να λέτε τα πάντα από μηνύματα. Να μην του λείψεις λίγο; Να μη σε ψάξει; Να μη χαρεί όντως όταν δει μήνυμά σου;

xx