Καλησπέρα! Μέσω του αγοριού της φίλης μου, βρέθηκα σε κοινή παρέα με κάποιον που με τον καιρό άρχισε να μου αρέσει πάρα πολύ. Όσο περισσότερο τον βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει… (Δουλεύει σε ένα μπαρ που συχνάζουμε και καταλαβαίνετε ότι οι συναντήσεις μαζί του είναι τακτικότατες!). Το πρόβλημά μου είναι ή μάλλον είμαι εγώ. Ντρέπομαι υπερβολικά και εξαιτίας αυτού κλείνομαι πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να με πλησιάσει. Ακόμα και όταν έρχεται να με πάρει για να χορέψουμε, εγώ ψάχνω τον τρόπο για να ξεφύγω… Πραγματικά, δεν ξέρω πώς να του δείξω πόσο μου αρέσει… Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;

-----------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου Y-olo – φίλη! Από όσα μου γράφεις, αυτό που καταλαβαίνω, είναι ότι ντρέπεσαι υπερβολικά και άνευ λόγου και με αυτό τον τρόπο, είναι πολύ πιθανό να απωθήσεις το αγόρι που δείχνει ότι του αρέσεις από αυτό και μόνο. Και να σου πω και κάτι; Είναι πολύ πιθανό, αν συνεχίσεις να λειτουργείς έτσι να διώξεις πολλούς και να χάσεις ευκαιρίες, απλά και μόνο επειδή εσύ… ντρέπεσαι! Απαράδεκτο και ανεξήγητο θα σου έλεγα! Δεν έχεις κανένα λόγο να ντρέπεσαι, αντίθετα, έχεις πολλούς λόγους για να χαίρεσαι, όπως το αγόρι για το οποίο μου γράφεις. Σε θέλει και σου το δείχνει. Δεν είναι και λίγο… Λοιπόν, άσε τη ντροπή στην άκρη και αποφάσισε να είσαι ο εαυτός σου, απλή, χαρούμενη και με μια θηλυκότητα και όχι με μια παιδικότητα, όπως μέχρι τώρα! Τι πάει να πει «ψάχνω τρόπο για να ξεφύγω;» Να χορέψετε σου είπε, όχι να σε κλείσει σε μπουντρούμι… Έλεος!!! Για βάλε τα πράγματα σε μια σειρά, σε μια καλή σειρά θα σου έλεγα και θα δεις ότι τότε και μόνο τότε θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και θα αφήσεις τις ντροπές και το κρυφτούλι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Υ-olo!!!

 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!