Γεια σας. Είμαι 19 ετών και μου αρέσει ο ξάδερφος της κολλητής μου. Κάποια στιγμή, αποφάσισα να τον πλησιάσω και πράγματι για λίγο καιρό τα είχα καταφέρει και επικοινωνούσαμε. Ένα βράδυ μάλιστα μου ζήτησε να πάμε σε μια παραλία να αράξουμε. Εγώ δέχτηκα, αλλά του ζήτησα να έρθει και μια φίλη μου μαζί. Περάσαμε αρκετά καλά, δεν μπορώ να πω, όμως, μετά από αυτό το περιστατικό, δεν ξαναμιλήσαμε. Τι να κάνω;

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου yolo – φίλη! Αν και δεν θέλω να σε απογοητεύσω, ωστόσο δεν μπορώ να σου γράφω και ψέματα. Αν κρίνω από την παραλία που σου ζήτησε να πάτε, τουλάχιστον χρονικά, αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να έχει περάσει καιρός από αυτό το συμβάν. (Όχι ότι το Χειμώνα δεν επισκέπτονται οι άνθρωποι τις παραλίες, αλλά θα έλεγα πολύ λιγότερο). Άρα; Χρονικά λοιπόν έχει μεσολαβήσει αρκετός καιρός από τότε… Αυτό από μόνο του είναι αρνητικό, γιατί είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε ξανά και δεν το έκανε. Το δεύτερο ανησυχητικό στοιχείο είναι ότι έχετε ή μάλλον έχει ένα συνδετικό κρίκο που είναι η ξαδέρφη του και επίσης δεν τον χρησιμοποιεί. Με λίγα λόγια; Μάλλον έχει βάλει την … υπόθεση στο αρχείο… Όσον αφορά, την ερώτησή σου για το τι θα μπορούσες να κάνεις, θα σου έλεγα εκτός από το να σκέφτεσαι θετικά, αλλά όχι ονειροπαρμένα, καλό θα ήταν να έβαζες μπροστά το μοχλό που λέγεται επικοινωνία και να του έστελνες εκ νέου ένα μήνυμα. Απλό, φιλικό και χωρίς υπονοούμενα, ερωτήσεις και πολλές μα πάρα πολλές απορίες. Αν πάντως πάνε όλα καλά και υπάρξει η δυνατότητα συνάντησής σας, θα σε συμβούλευα, αυτή τη φορά να κάνεις μια εξαίρεση και όπου και αν έχετε ορίσει τον τόπο συνάντησής σας, απόφυγε να πάρεις και τη φίλη σου μαζί!!! (Μην επαναλαμβάνεις εις διπλούν αποτυχημένες συνταγές και άκρως ξενερουά μεθόδους)!!!

 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!