Γεια σας και από εμένα. Το δικό μου θεματάκι είναι λιγάκι ζόρικο, γιατί πολύ απλά, έχει να κάνει με την πρώην… Αν και περνάμε καλά, μαζί, είμαστε σε γενικές γραμμές καλά, δυστυχώς συχνά, έως και πολύ συχνά θα έλεγα, πάντα κάνει το σφάλμα να φέρνει την κουβέντα στην πρώην του. Ξέρω ότι με θέλει και μου το έχει παραδεχτεί, αλλά αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί. Κάποιες φορές που του έχω θίξει το θέμα, εκείνος αμέσως βρίσκει τη δικαιολογία ότι όλο αυτό γίνεται μόνο και μόνο, επειδή είχαν μακροχρόνια σχέση, ενώ με έχει διαβεβαιώσει ότι την έχει ξεπεράσει. Τι να κάνω; Τι μπορεί να σημαίνει όλο αυτό που μου συμβαίνει; 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου yolo – φίλη! Κοίταξε, το θέμα ή μάλλον το κεφάλαιο που λέγεται «πρώην», θα μπορούσε να είναι από μόνο του μια εγκυκλοπαίδεια…. Έχουν γραφτεί, έχουν ακουσθεί, έχουν συζητηθεί όχι όσα, αλλά τα πλείστα όσα! Καμιά γυναίκα στον κόσμο δεν έχει βρεθεί, έστω και μια φορά αντιμέτωπη με τον εφιάλτη που λέγεται… «πρώην». Ε, τώρα ήρθε και η σειρά σου. Σε πρώτη φάση θα σου έλεγα να επιλέξεις την κατάσταση «stay cool» και στη συνέχεια, κράτησε την ψυχραιμία σου. Μην κάνεις το μοιραίο λάθος να ανοίξεις μέτωπα και καβγάδες που θα έχουν να κάνουν με την πρώην, γιατί εσύ θα βγεις χαμένη. Αν θέλεις, όμως, να τον … επαναφέρεις στην τάξη και τον ίσιο δρόμο, τότε δεν έχεις παρά να του … σπικάρεις δυο – τρεις κουβεντούλες φέρνοντάς τον στη δική σου θέση και πηγαίνοντας στη δική του. Μόλις πάρεις την απάντηση που είναι και η προφανής, τότε αν παρ’ ελπίδα αναφερθεί και πάλι στην «πρώην», αγνόησέ τον… Στο κάτω – κάτω ούτε το κολλητάρι του είσαι, αλλά ούτε και ο εξομολόγος του. Τα όποια … ανεπούλωτα σημάδια του, ας βρει άλλο παρηγορητή και ομιλητή που θα τον βοηθήσει να τα γιατρέψει… Εσύ, είσαι η σχέση του στο παρόν του και το παρελθόν του θα πρέπει να το κρατήσει για την πάρτη του.

Κατά συνέπεια, κάνε του τις εξηγήσεις σου και κατόπιν αδιαφόρησε για την όποια συζήτηση σχετικά με την πρώην. Πάντως μην εκδηλώσεις τη ζήλεια σου και την αγανάκτησή σου κάνοντας τη show – woman σε κάτι που θα λειτουργήσει εις βάρος σου…

 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!