Γεια σας! Με λένε Δέσποινα και μένω Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα μετακόμισα στην Αθήνα ως φοιτήτρια. Εδώ, θα σας πω ότι είχα ήδη μια «έτοιμη» κατάσταση με ένα αγόρι λίγο μεγαλύτερο από μένα. Κατεβαίνοντας, όμως, στην πρωτεύουσα, γνώρισα δύο ακόμα παιδιά, με τα οποία βγήκα με το καθένα χωριστά. Σας ομολογώ ότι βρέθηκα σε πολύ μεγάλο δίλημμα και δεν ένιωθα ότι ήμουν σε θέση για να διαχειριστώ όλο αυτό το μπλέξιμο. Έτσι, θεώρησα ότι η μόνη μ ου λύση, ήταν να ξεκόψω από όλους, μιας και δεν ένιωθα τίποτα το ερωτικό για κανένα τους, αλλά μόνο φιλικά σε αντίθεση, βέβαια, με εκείνους! Θα ήθελα τη συμβουλή σας…

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου Δέσποινα! Δεν ξέρω, αν το καλύτερο είναι να απομακρυνθείς και από τους τρεις ή να διαλέξεις έναν από τους τρεις, πάντως σίγουρα το ιδανικότερο για σένα θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τι αισθάνεσαι για εκείνους και αν όντως ισχύει, αυτό που μου γράφεις «φιλικά», τότε ναι, καλά θα κάνεις να μαζεύεις κουβαδάκια και να αναζητάς… άλλη παραλία και άλλη αγκαλιά… (Σε καμιά περίπτωση δεν σε παίρνει πάντως να μείνεις…Κάποια στιγμή θα σε ανακαλύψουν και τότε δεν θα αναζητάς άλλη παραλία, αλλά καράβι να φύγεις). Είμαι λίγο αυστηρή, αλλά πρέπει να το κάνω, στην προσπάθειά μου πάντα να είναι η βοήθειά μου ουσιαστική. Εφόσον, λοιπόν, βάλεις σε μια τάξη τα «θέλω» σου, τότε κάνε και τα ξεκαθαρίσματα που οφείλεις και στους τρεις, μείνε λίγο μόνη σου και θα έρθει μια σχέση που πραγματικά θα σου κάνει ερωτικά και θα σε κρατάει μόνο εκεί, χωρίς να αναζητάς «αναπληρωματικούς» ή για να σου το πω καλύτερα τρείς σχέσεις που με το να συμπληρώνει η μια την άλλη να εύχεσαι να διαμορφώσουν για σένα μια σχέση ιδανική. Θα είναι μια σχέση με έναν και από έναν και όχι τρία σε ένα… Συμφωνείς; Αν ναι, τότε μην χάνεις χρόνο και βάλε τα πράγματα στη θέση τους!!! Good luck!

 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!