Γεια σας! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το δικό μου πρόβλημα. Μου αρέσει πολύ ένα αγόρι δύο χρόνια μεγαλύτερο από μένα. Γνωριστήκαμε πρόσφατα σε ένα καφέ που δουλεύει. Η αλήθεια είναι ότι έκανα εγώ πρώτη την κίνηση να στείλω μήνυμα και οφείλω να πω ότι ανταποκρίθηκε. Για να μην σας τα πολυλογώ, βγήκαμε σε κοινή παρέα και στη συνέχεια, αρχίσαμε να μιλάμε στο διαδίκτυο… Δεν έχασα την ευκαιρία και μεταξύ σοβαρού και αστείου τον ρώτησα, αν θέλει να γίνει κάτι μεταξύ μας. Πράγματι, έδειξε ενδιαφέρον στα πρώτα μηνύματα, όμως, λίγο αργότερα, άρχισε να μου μιλάει για το κόλλημά του με την πρώην του που είχαν χωρίσει πριν λίγες μέρες. Να σημειώσω ότι η απόφαση για το χωρισμό τους ήταν κοινή. Θα μου πείτε τι να κάνω;

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου, φίλη μας! Καταρχάς, καλά κάνεις και μοιράζεσαι το πρόβλημά σου με εμάς, άλλωστε είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε… μην το ξεχνάς!!! Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η κίνησή σου δεν ήταν καθόλου κακή. Όπως μου γράφεις, μεταξύ σοβαρού και αστείου του εξέφρασες το ενδιαφέρον σου για εκείνον και την επιθυμία σου να είστε μαζί. Και πολύ καλά έκανες!!! Το γεγονός, όμως, ότι εκείνος βγήκε πρόσφατα από μια σχέση, νομίζω ότι αυτό είναι όλο το θέμα! Κατά τη γνώμη μου είναι και λογικό, ακόμα και αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση για το πρώην ζεύγος… Αν μπεις λίγο στη θέση του, θα το καταλάβεις και εσύ. Θα σου πρότεινα λοιπόν, χωρίς κανένα πανικό, χωρίς απαισιόδοξες σχέσεις και ηττοπάθεια να συνεχίσεις να επικοινωνείς μαζί του – αν μπορείς και να τον συναντάς εκεί που δουλεύει ακόμα καλύτερα-. Δώσε του το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται κάθε τέτοια περίπτωση και θα δεις ότι σύντομα θα έχεις μια πρώτη κίνησή του. Δεν μπορώ να ξέρω με ποιο τρόπο, γιατί δεν ξέρω το χαρακτήρα του, αλλά εσύ θα το πάρεις χαμπάρι να είσαι σίγουρη!!! Είσαι σε καλό δρόμο θα έλεγα, αλλά χρειάζεται υπομονή. Η ταχύτητά σου να είναι …χαμηλή, όπως και οι τόνοι και όλα θα πάνε καλά!!! Think positive!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!