Γεια σας είμαι η Ιωάννα. Είμαι ερωτευμένη εδώ και πολύ καιρό με ένα αγόρι με το οποίο δεν κάναμε ποτέ παρέα και δεν μπορώ να πω ότι με συμπαθεί και πολύ. Έχω κολλήσει μαζί του και δεν ξέρω τι να κάνω. Φοβάμαι ότι αν κάνω κάποια κίνηση και δεν υπάρχει ανταπόκριση, θα πληγωθώ. Δεν θέλω να μου συμβεί ξανά. Το έχω πάθει και άλλες φορές. Συμφέρει να γνωρίσω καινούρια άτομα μήπως κολλήσω με κανέναν και ξεχαστώ; Τινα κάνω;

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου Ιωάννα. Από το γράμμα σου καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ ευαίσθητη. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά δεν θα πρέπει να είσαι μόνο ευαίσθητη. Θα πρέπει να έχεις θάρρος και να τολμάς και θα πρέπει και να έχεις και επίγνωση για να απομακρύνεσαι εγκαίρως από κάποιες καταστάσεις που όπως συνηθίζουμε να λέμε… «δεν πάνε και δεν τουλάνε…». Λοιπόν, αν, πιστεύεις ότι αξίζει να το παλέψεις, τότε θα σε συμβούλευα να κάνεις μια κίνηση προσέγγισης. Αν, όμως, νιώθεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα, τότε απλά … παράτα το. Τώρα, όσο για το ερώτημά σου, αν είναι πιο «συμφέρουσα» επιλογή να γνωρίσεις καινούρια άτομα, εγώ αν και δεν θα το χαρακτήριζα έτσι (δεν πρόκειται για συναλλαγή), ωστόσο θα σου έλεγα ότι η ζωή προχωράει και έχει το … κουσούρι να μας φέρνει στη ζωή μας καινούριους ανθρώπους, επιπλέον επιλογές και πολύ πιθανόν και καλύτερες!!!! 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!