Γεια σας. Είμαι η Ελένη και είμαι 14 ετών. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι και αν μπορούσατε να με βοηθήσετε. Λοιπόν, μου αρέσει πολύ ένα αγόρι. Τον λένε Βασίλη και πηγαίνει στη Β’ Λυκείου (είναι 17 και μεγαλύτερός μου). Έχω φάει κόλλημα μαζί του από το Σεπτέμβρη. Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω του!!! Το θέμα μου είναι το εξής και για αυτό πήρα την απόφαση να μιλήσω στο Yolo και να μας γράφεις. Από όσα έχω καταλάβει και εκείνος νιώθει κάπως έτσι για μένα. Κάθε φορά που κοιταζόμαστε τα βλέμματά μας είναι γεμάτα υπονοούμενα και δεν κάνω λάθος. Αυτό που με ενοχλεί, είναι ότι έχει μια σχέση. Δεν είναι μόνος του. Άρα, γιατί το κάνει; Μήπως με κοροϊδεύει; Του αρέσω στα αλήθεια; Θα ήθελα να σας πω ότι τα σχολεία μας είναι μαζί και συναντιόμαστε καθημερινά. Θα μου πείτε τι να κάνω;

----------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου, Ελένη. Ούτε η πρώτη είσαι, αλλά ούτε και η τελευταία που ερωτεύτηκες κάποιον που είναι … «δεσμευμένος» με άλλη. Το θέμα είναι το εξής. Από τη μια θα πρέπει να μάθεις πόσο πολύ… «δεσμευμένος» είναι και από την άλλη, τι ακριβώς θέλει από εσένα. Αν πρόκειται για απλό φλερτάρισμα και κάποιου είδους επιβεβαίωση για εκείνον, αλλά μέχρι εκεί, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις κάτι τέτοιο. Αν, πάλι, είσαι εκείνη που του έχεις ταράξει τα νερά και του έχεις πάρει τα μυαλά, ε, τι περιμένεις; Διαπίστωσέ το!!! Αυτή νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση. Πώς αλλιώς να μάθεις; Εκτός και αν θες να ταλαιπωρείσαι με σκέψεις και εικασίες που μπορεί να στέκουν, αλλά μπορεί και να είναι και τελείως … άκυρες!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!